Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

Audiobus 2


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
Θέμα χωρίς απαντήσεις

#1   sepsis

sepsis

    iPH Hero

  • 8.236 μηνύματα
  • Twitter:@hsouris
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 10/12/2013 - 15:28

audiobus_2_screen_1.jpg


Πριν ένα χρόνο κυκλοφόρησε στο App Store το Audiobus, ένα επαναστατικό περιβάλλον που αναλαμβάνει τη συνεργασία διαφορετικών μουσικών εφαρμογών μεταξύ τους έτσι ώστε για παράδειγμα να στέλνετε ήχο από μία εφαρμογή, να φιλτράρετε αυτόν τον ήχο μέσα από μία άλλη και το τελικό αποτέλεσμα να καταλήγει σε μια τρίτη εφαρμογή DAW, mixer κτλπ. Η πλατφόρμα αυτή είχε τεράστια αποδοχή από τους developers και τους μουσικούς και κατέληξε να αξιοποιηθεί μέχρι και από την Apple στο GarageBand.

Η εταιρεία ανακοίνωσε σήμερα την επερχόμενη διαθεσιμότητα της δεύτερης έκδοσης της εφαρμογής για τις αρχές του 2014. Το Audiobus 2 θα είναι δυνατό να τρέχει όσες εφαρμογές μπορεί να αντέξει η συσκευή σας σε σειρά ή παράλληλα με όσα φίλτρα, εισόδους ή εξόδους θέλετε σε κάθε pipeline. H λειτουργία αυτή θα προσφερθεί μέσω in-app purchase σε «λογική» τιμή ενώ γενικότερα η εφαρμογή θα προσφερθεί ως αναβάθμιση στην ήδη υπάρχουσα έκδοση. Ταυτόχρονα, το Audiobus 2 θα διαθέτει ανανεωμένη εμφάνιση στα πρότυπα του iOS 7 και πολλές άλλες μικρές βελτιώσεις.

Μέχρι να κυκλοφορήσει η εφαρμογή δείτε παρακάτω το teaser βίντεο που έχει ετοιμάσει η εταιρεία καθώς και τα screenshots.


audiobus_2_screen_5.jpg


audiobus_2_screen_4.jpg


audiobus_2_screen_3.jpg


audiobus_2_screen_2.jpg


Follow me on twitter


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες