ένας φίλος μου έχει ένα iphone 5 σε μαύρο, 10 φεβρουαρίου τελιώνει η εγγύηση του εδώ και 2 ευδομάδες παρατήρησε στις άκρες από την οθόνη κυκλικά στο λευκό φόντο μόνο, κάτι σαν πράσινες γραμμές που της βλέπεις μόνο εάν το παρατηρήσεις σωστά για να σας δώσω να καταλάβετε πως είναι ακριβώς, πως είναι το πλαίσιο μιας κορνίζας γύρω από την φωτογραφία είναι αυτές η πράσινες γραμμες γύρω από την οθόνη σε λευκό φόντο φαίνονται μονο !! δεν φεύγουνε με τίποτα το στέλνει πίσω? έχει 30 μέρες εγγύηση ακόμη !!!
περίεργοι χρωματισμοί στην οθόνη iPhone 5 black!
Δημοσίευση 03/01/2014 - 00:56
Ad
Δημοσίευση 03/01/2014 - 00:58
μα εννοειτε οτι αν υπαρχει προβλημα να το στειλει πριν χασει την εγγυηση του!θα παρει ανακατασκευασμενο
Δημοσίευση 03/01/2014 - 01:02
μα εννοειτε οτι αν υπαρχει προβλημα να το στειλει πριν χασει την εγγυηση του!θα παρει ανακατασκευασμενο
των φοβίζει η ιδέα του ανακατασκευασμένου !! εμένα δεν μου φαίνεται φυσιολογικό αυτό το πράσινο γύρω γύρω !! βεβεα ο τηλέφωνο του έχει κάποια ψεγαδάκια που γίνανε απλά επειδή το δούλευε χωρίς θήκη !! όχι επειδή του έπεσε !!
αυτό που θα του έρθει θα είναι σε άριστη κατάσταση σωστά ?!!
Δημοσίευση 03/01/2014 - 01:12
Δημοσίευση 03/01/2014 - 01:15
των φοβίζει η ιδέα του ανακατασκευασμένου !! εμένα δεν μου φαίνεται φυσιολογικό αυτό το πράσινο γύρω γύρω !! βεβεα ο τηλέφωνο του έχει κάποια ψεγαδάκια που γίνανε απλά επειδή το δούλευε χωρίς θήκη !! όχι επειδή του έπεσε !!
αυτό που θα του έρθει θα είναι σε άριστη κατάσταση σωστά ?!!
θα ειναι ενα επισκευασμενο iphone με αλλαγμενες καινουργιες προσοψη,πλατη και bezel οπως και μπαταρια!ειναι σαν να παιρνεις ξανα καινουργιο απλα εδω την εχουμε παρεξηγησει λιγο την λεξη ανακατασκευασμενο...
Δημοσίευση 03/01/2014 - 01:28
αύριο κιόλας το στείλαμε !!! εάν κάποιος γνωρίζει τη μπορεί να είναι αυτές η πράσινες γραμμές ας μου γράψει !!! σας ευχαριστώ !!
Δημοσίευση 03/01/2014 - 01:29
αύριο κιόλας το στείλαμε !!! εάν κάποιος γνωρίζει τη μπορεί να είναι αυτές η πράσινες γραμμές ας μου γράψει !!! σας ευχαριστώ !!
αν δεν δουμε και καμια φωτογραφια πως?αλλα οτι και να λεμε εμεις ολοι εδω δεν εχει σημασια την στιγμη που εχει καποιο προβλημα παει απο κει που ηρθε και πας για ανακατασκευασμενο και καθαρισες!
Δημοσίευση 03/01/2014 - 01:33
ενας δικος μου φιλος εχει σχεδον το ιδιο απο την πρωτη μερα(1 χρονο ), οταν κλεινει το κινητο την ωρα που μαυριζει η οθονη φαινονται 7-8 πρασινες γραμμες οπως αναφερεις, αλλα μεχρι εκει, δε κανει κατι αλλο, υπαρχει προβλημα ? αν ναι να του το πω, αλλα οπως και ειπα 1 χρονο ειναι ετσι
Δημοσίευση 03/01/2014 - 02:43
ενας δικος μου φιλος εχει σχεδον το ιδιο απο την πρωτη μερα(1 χρονο ), οταν κλεινει το κινητο την ωρα που μαυριζει η οθονη φαινονται 7-8 πρασινες γραμμες οπως αναφερεις, αλλα μεχρι εκει, δε κανει κατι αλλο, υπαρχει προβλημα ? αν ναι να του το πω, αλλα οπως και ειπα 1 χρονο ειναι ετσι
τη να πω φίλε μου και εγώ δεν ήξερα και ρώτησα εάν είναι πρόβλημα !! παντός του φίλου μου σίγουρα είναι πρόβλημα είναι μόνιμος έτσι η οθόνη του !
Δημοσίευση 03/01/2014 - 02:54
ρε παιδια εγω στο κινητο μου (4s) μολις ανακαλυψα μια μικρη κοκκινη κουκιδα στην οθονη πανω αριστερα...ειναι πολυ μικρη ισα που φαινεται αλλα απο τοτε που την ειδα ολο εκει παει το ματι...τι λετε να το παω και αυτο πισω διοτι βλεπετε μολις πριν κανα 2 βδομαδες το παρελαβα το παρων ανακατεσκαυσμενο..Η εγγυηση ληγει Μαιο..
πφφφφφφ βαρεθηκα να αλλαζω κινητα
Τελευταία επεξεργασία από: Paolokom, 03/01/2014 - 02:56
Δημοσίευση 03/01/2014 - 02:58
Δημοσίευση 03/01/2014 - 02:59
Να το πας πίσω κανονικά δεν ξέρεις τι μπορεί να βγάλει πιο μετά η οθόνη
παντως δεν μου φαινεται για καμμενο pixel παρα για κολλημενο
Δημοσίευση 03/01/2014 - 03:00
Δημοσίευση 03/01/2014 - 03:01
Κανε ένα hard reset και μπες YouTube να βάλεις ένα τεστ για pixel και αστο να παίξει
οχι μονο hard reset καμια 10ρια restore του εκανα και αυτο με τα βιντεο το εκανα..αλλα μπααα
Δημοσίευση 03/01/2014 - 03:02
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες