Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
* * * * * 3 ψήφοι

Νέες φήμες για μοντέλα iPhone με οθόνες 4.7 ιντσών και 5.7 ιντσών (phablet)


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
13 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   iPhoneHellas

iPhoneHellas

    iPH Admin

  • 640.961 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:iPhoneHellas

Δημοσίευση 03/01/2014 - 22:26

Νέες πληροφορίες που πηγάζουν ( ;) μέσα από την Foxconn προστίθενται στην λίστα των φημολογιών για κυκλοφορία 2 νέων μοντέλων iPhone, το ένα με οθόνη 4.7 ιντσών και το άλλο με οθόνη 5.7 ιντσών (phablet).

 

Φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται πως η Apple ετοιμάζει ένα μεγαλύτερο σε μέγεθος iPhone. Ήδη από πέρυσι οι φήμες οργίαζαν σε σημείο που το iPhone 5S αναμενόταν να διαθέτει οθόνη 4.7 ιντσών... τουλάχιστον μέχρι να ξεκινήσουν τα πρώτα leaks και να προσγειωθούμε στην πραγματικότητα.

 

Ας θυμηθούμε τις περσινές φήμες:

 

Νέο 4.8-inch iPhone ετοιμάζει η Apple για τον Ιούνιο [21 Ιανουαρίου 2013]

 

Δημοσίευμα των China Times αναφέρει ότι η Apple θα κυκλοφορήσει ούτε ένα, ούτε δύο αλλά τρία νέα iPhone μέσα στο 2013, ένα εκ των οποίων, μάλιστα, θα διαθέτει οθόνη 4.8 ιντσών. Οι πηγές της ιστοσελίδας ισχυρίζονται ότι εκτός από το iPhone 5S που θα διαθέτει κάμερα με αισθητήρα 8 megapixels και θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο η Apple θα παρουσιάσει και ένα μεγαλύτερο τηλέφωνο με οθόνη 4.8 ίντσες και κάμερα 8 megapixels.

 

iPhone+ Plus με οθόνη 4.9 ιντσών [1 Φεβρουαρίου 2013]

 

Δημοσίευμα των China Times αναφέρει ότι η Apple θα κυκλοφορήσει ούτε ένα, ούτε δύο αλλά τρία νέα iPhone μέσα στο 2013, ένα εκ των οποίων, μάλιστα, θα διαθέτει οθόνη 4.8 ιντσών. Οι πηγές της ιστοσελίδας ισχυρίζονται ότι εκτός από το iPhone 5S που θα διαθέτει κάμερα με αισθητήρα 8 megapixels και θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο η Apple θα παρουσιάσει και ένα μεγαλύτερο τηλέφωνο με οθόνη 4.8 ίντσες και κάμερα 8 megapixels.

 

Reuters: Η Apple εξετάζει iPhone με μεγαλύτερη οθόνη [13 Ιουνίου 2013]

 

Το περιβόητο iPhone Math για το οποίο διαβάσαμε πριν λίγες μέρες και ο Horwitz υποστηρίζει ότι πρόκειται για λάθος μετάφραση του “iPhone+” είναι ένα άλλο μοντέλο που η Apple εξετάζει και βρίσκεται σε αρχικό στάδιο δοκιμών, δηλαδή δεν το αναμένουμε μέσα στο 2013. Διαθέτει οθόνη 4.7 ιντσών αν και αυτό μπορεί να αλλάξει μέχρι η Apple να αποφασίσει εάν θα το κυκλοφορήσει στην αγορά.

 

Ο Marco Arment, δημιουργός της πασίγνωστής εφαρμογής Instapaper ωστόσο πιστεύει πως το iPhone plus, εφόσον φυσικά βρει το δρόμο της παραγωγής, θα διαθέτει οθόνη 4.94 ιντσών. Το σκεπτικό του Arment είναι πως η Apple θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τις οθόνες των Retina iPad σε μία ανάλυση όμοια με αυτή του iPhone 5.

Με τον τρόπο αυτό θα είχαμε ένα iPhone με οθόνη 4.94 ιντσών, ανάλυσης 640 × 1136 και 264 dpi (dots per inch), το οποίο θα έμοιαζε κάπως έτσι δίπλα στο iPhone 5:

 

iphoneplus-mockup.jpeg

 

Διατηρώντας το μέγεθος των pixels του iPhone 5, ταυτόχρονα εξαλείφεται και το πρόβλημα ανάπτυξης των εφαρμογών σε διαφορετικές εκδόσεις, ένα σημείο που η Apple ασφαλώς θα έχει κατά νου καθώς δεν διαταράσσεται το οικοσύστημα των εφαρμογών που διατίθενται στο App store.

 

Το iPhone+ ανάμεσα στα τελευταία μοντέλα iOS συσκευών:

 

iphoneplus-all-models-extrawide.jpeg

Από αριστερά προς τα δεξιά: iPhone 5, iPhone+, iPad mini, iPad 4

 

 

WSJ: H Apple δοκιμάζει μεγαλύτερες οθόνες για το iPhone και iPad [22 Ιουλίου 2013]

 

Συγκεκριμένα, φημολογείται η κυκλοφορία τουλάχιστον δύο μεγαλύτερων iPhone για του χρόνου: ένα με οθόνη 4.7 ιντσών και ένα με 5.7 ίντσες. Οι προμηθευτές έχουν ήδη προσεγγιστεί με σχέδια για τις μεγαλύτερες οθόνες αλλά η κυκλοφορία των iPhone δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα.

 

Δημοσίευμα του Reuters αναφέρει ότι η Apple εξετάζει την κυκλοφορία iPhone με μεγαλύτερες οθόνες καθώς και φθηνότερα μοντέλα σε μια πληθώρα χρωματικών επιλογών μέσα στον επόμενο χρόνο

 

H Apple δοκιμάζει ακόμα iPhone με μεγαλύτερη οθόνη [6 Σεπτεμβρίου 2013]

 

Σύμφωνα με προμηθευτές της Apple η εταιρεία βρίσκεται σε δοκιμές για iPhone και iPad με μεγαλύτερες οθόνες, αναφέρει η Wall Street Journal. Συγκεκριμένα, έχει ζητηθεί η δοκιμαστική παραγωγή πρωτότυπων iPhone με μεγαλύτερη οθόνη από αυτή των τεσσάρων ιντσών του iPhone 5 και η παραγωγή iPad με οθόνη ελαφρώς μικρότερη από 13 ίντσες διαγώνια.

 

Οι αλλαγές που ετοιμάζει η Apple στις οθόνες των προϊόντων της [4 Οκτωβρίου 2013]

 

Σημερινό δημοσίευμα της Wall Street Journal αναφέρεται για μια ακόμη φορά (12345, …) στο γεγονός ότι η Apple εξετάζει το ενδεχόμενο κυκλοφορίας ενός iPhone με μεγαλύτερη οθόνη με διαστάσεις που θα κυμαίνονται μεταξύ 4.8 και 6 ίντσες. Το άρθρο δεν αναφέρεται σε κάτι καινούργιο που δεν γνωρίζουμε ήδη: το iPhone αυτό δεν αναμένεται φέτος αλλά πιθανόν από του χρόνου με μια νέα οικογένεια συσκευών σε διάφορα μεγέθη ακολουθώντας το πρότυπο του iPad που προσφέρεται σε 9.7 και 7.9 ίντσες.

 

iPad με οθόνη μεγαλύτερης ανάλυσης, δύο iPhone στις 4.7 και 5.7 ίντσες το 2014 [14 Οκτωβρίου 2013]

 

Δημοσίευμα των Korea Times αναφέρει ότι η Apple θα πραγματοποιήσει σημαντικές αλλαγές μέσα στο 2014 όσον αφορά τις οθόνες των προϊόντων της. Συγκεκριμένα, η εταιρεία σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το επόμενο iPhone με οθόνη μεγαλύτερη από 5 ίντσες! Παρόλο που υπάρχουν εδώ και αρκετό καιρό οι πληροφορίες ότι η Apple δοκιμάζει διάφορα μεγέθη από 4.5 έως 6 ίντσες για το επόμενο iPhone μας φαίνεται πιθανότερο να κατασταλάξει σε μεταξύ 4.7 και 5 ίντσες.

 

Bloomberg: Μεγαλύτερα iPhone με κυρτή οθόνη και ενισχυμένους αισθητήρες [11 Νοεμβρίου 2013]

 

Παράλληλα, η DisplaySearch προβλέπει μεγαλύτερο iPhone για το 2014 με οθόνη 4.7 ίντσες στα 1280×720 pixels. Μάλιστα, δεν θα είναι το μόνο μοντέλο από την Apple αφού σχεδιάζεται και δεύτερη συσκευή “phablet” στις 5.7 ίντσες με ανάλυση 1920×1080! Και οι δύο αυτές συσκευές προβλέπεται να κυκλοφορήσουν στην αγορά το δεύτερο τρίμηνο του 2014.

 

Τα δύο νέα μοντέλα που αναμένονται να διατεθούν στην αγορά το δεύτερο μισό του 2014 θα διαθέτουν οθόνες 4.7 και 5.5 ίντσες αντίστοιχα με το γυαλί της οθόνης να καμπυλώνει προς τις άκρες. Δεν είναι προφανώς η πρώτη φορά που ακούμε φήμες για iPhone με μεγαλύτερη και κυρτή οθόνη, και το δημοσίευμα είναι προσεκτικό στο να επισημάνει ότι τα σχέδια της εταιρείας ενδέχεται να τροποποιηθούν στο μέλλον.


Behind the Scenes...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   iPhoneHellas

iPhoneHellas

    iPH Admin

  • 640.961 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:iPhoneHellas

Δημοσίευση 23/01/2014 - 21:19

Η Wall Street Journal επαναφέρει στο προσκήνιο τις φήμες (;) περί κυκλοφορίας 2 νέων μοντέλων iPhone με μεγαλύτερες διαστάσεις.

 

Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα της WSJ, θα κυκλοφορήσει ένα iPhone με οθόνη από 4.5 έως 5 ίντσες και ένα ακόμη μοντέλο με οθόνη μεγαλύτερη των 5 ιντσών. Αμφότερα θα διαθέτουν μεταλλικό περίβλημα:

 

The people said Apple plans an iPhone model with a screen larger than 4½ inches measured diagonally, and a second version with a display bigger than 5 inches. Until now, Apple’s largest phone has been the 4-inch display on the iPhone 5.

 

Both new models are expected to feature metal casings similar to what is used on the current iPhone 5S, with Apple expected to scrap the plastic exterior used in the iPhone 5C, these people said.

 

The phones, expected in the second half, won’t include a curved display, a feature recently introduced by rivals including Samsung Electronics Co. the people said. They cautioned that Apple’s plans weren’t final and that the company could change course.

Το δημοσίευμα της WSJ, δεν μας παρέχει κάποια καινούργια πληροφορία καθώς οι αναφορές για κυκλοφορία 2 νέων μοντέλων iPhone με μεγαλύτερη οθόνη είναι πάμπολλες τους τελευταίους μήνες (δες εδώ συνοπτικό άρθρο), ωστόσο δεν μπορεί να περάσει ασχολίαστη.


Behind the Scenes...

#3   alej

alej

    iPH Elite Poster

  • 3.327 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 8
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:ALEJSALONICA

Δημοσίευση 23/01/2014 - 22:32

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το νέο(α) iPhone θα έχει(ουν) κι αυτά Home button όπως το iPhone 5S. Το touch iD ήρθε για να μείνει όπως κάθε νέα καινοτομία της apple.

Επομένως κάθε απεικόνιση πιθανού μοντέλου ή πιθανού σχεδιασμού θα πρέπει να συνυπολογίζει κι αυτό.

Άρα κάποια δήθεν μοντέλα που δεν έχουν χώρο για home button είναι άκυρα εντελώς.

Το αναφέρω γιατί βλέπω και site του εξωτερικού να επιμένουν σε σχεδιασμούς που έχουν πολύ μικρό ύψος στο κάτω μέρος από την οθόνη, άκυρο εξ αρχής.


Τελευταία επεξεργασία από: alej, 23/01/2014 - 22:33


#4   nik198x

nik198x

    iPH Enthousiast

  • 461 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XR
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 23/01/2014 - 22:51

Αν επαληθευτεί το δημοσίευμα της WSJ περί κατάργησης του πλαστικού περιβλήματος που λάνσαραν με το 5C θα πρόκειται για την πιο προφανή περίπτωση αναγνώρισης λάθους από μεριάς Apple το τελευταίο διάστημα, και σωστά κατά τη γνώμη μου.

 

Όχι ότι είναι κακό κινητό, το αντίθετο. Αλλά ο τρόπος που πλασαρίστηκε στην αγορά (περσινά specs, παχύτερο και λιγότερο ποιοτικό από το iPhone 5, απαράδεκτη τιμή) νομίζω ότι δικαιολογεί και τη χαμηλή εξάπλωση. Το ίδιο κινητό στα $350 θα ήταν a whole other story.



#5   GARFITO

GARFITO

    iPH Guru

  • 7.595 μηνύματα
  • Twitter:@vaggelisg77
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:garfito2

Δημοσίευση 23/01/2014 - 22:53

ελα να μεγαλωσει επιτελους


3gs, 4, 4s, 5, s4, 5s, 6,6+,6s+,6s, se, 7+,7,8+,Χ, XS max, xs  - MacBookAir-Pro iPad 1,2,3,air. mini ipod4,ipod5,iPod nano,apple watch 1,2,3,4,5 ,  AirPods 1,2


#6   paparainbow

paparainbow

    iPH Contributor

  • 1.875 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 24/01/2014 - 02:30

να μεγαλωσει αλλα χωρις υπερβολες, μην δουμε τερατα τυπου 4,7-5,0"


legit


#7   canecorso

canecorso

    iPH Elite Poster

  • 1.962 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad mini 4 +4G

Δημοσίευση 24/01/2014 - 10:08

έλα να μεγαλώνουν οι αντίχειρες λέμε……..

πάμε πάμε πάμε…..

 

 

 

From My Sexy Blackberry….


Τελευταία επεξεργασία από: canecorso, 24/01/2014 - 10:09

  • Some People Play the Game ......Others Change it........Powered By BlackBerry PassPort .

#8   carculas

carculas

    iPH newbie

  • 49 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XR
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 24/01/2014 - 11:07

επιτέλους!!!!! αν και για μένα πρέπει να έχει 2-4 μοντελα.1 παντοφλα τουμπανο που θα πάρω εγω, 1 4'' οπως το 5 που θα το πάρει καποιος άλλος και ενα πιο φτηνο τύπου 5c με την τιμή ομως πραγματικά κάτω.Και τοτε ολοι apple!



#9   george1988

george1988

    iPH newbie

  • 8 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 24/01/2014 - 11:12

Βρηκα δυο βιντεακια που εχουν χρησιμες πληροφοριες κ φημες σχετικα με το νεο iPhone 6!!

 

 



#10   billmw

billmw

    iPH Addict

  • 859 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 24/01/2014 - 23:38

apple.......γατάκια τώρα μάθανε για τις μεγαλύτερες οθόνες. 



#11   vdkour

vdkour

    iPH Master

  • 5.828 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 24/01/2014 - 23:41

έλα να μεγαλώνουν οι αντίχειρες λέμε……..

πάμε πάμε πάμε…..

 

 

 

From My Sexy Blackberry….

μπορει να το κανουν με νεα τεχνολογια που να μπορεις να το χειριστεις και με το νυχι!!!!οποτε θα αφηνεις το νυχι να μακραινει και παλι ο αντειχηρας θα φτανει!! this is "innovation" !!!!!!



#12   apostolos_5

apostolos_5

    iPH User

  • 168 μηνύματα
  • Twitter:@Apoapostolidis
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 25/01/2014 - 09:10

να μεγαλωσει και να λεπτεινει....αλλα οχι υπερβολες.θα μου αρεζε ενας καινουριοσ σχεδιασμοσ στισ 4,7 ιντσες. :D



#13   agnostos13

agnostos13

    iPH Contributor

  • 1.823 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 25/01/2014 - 11:22

Η καλύτερη και πιο πρακτική λυση ειναι μια οθονη 4-4,5" που να καλυπτει ολη την προσοψη ή το μεγαλυτερο μερος της...
Οσο για το homebutton με το ID scanner θα μπορουσε(θεωρητικα) καλιστα να αντικατασταθει απο ενα αφης με ενα μερος του πλαισιου να λειτουργει ως ID scanner


#14   PanosMouz

PanosMouz

    iPH Master

  • 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 25/01/2014 - 11:39

Δεν υπαρχει καλη και κακη λυση. Η Apple γνωριζει τι θελουμε και ειναι το "ιδανικό" οπως παντα.
| Jailbreak your iDevice - make it Unique |




Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες