Καλησπέρα και καλή χρόνια. θα ήθελα να ρωτήσω στο προσωπικό hotspot όταν συνδέομαι με Wi-Fi και συνδέετε ο άλλος σε εμένα παίρνει ιντερνέτ από το Wi-Fi και όχι από τον παροχο που πληρώνω έτσι δεν είναι ?

Προσωπικό hotspot
Δημοσίευση 05/01/2014 - 19:58
Ad
Δημοσίευση 05/01/2014 - 19:59
Δημοσίευση 05/01/2014 - 20:20
αφου συνδέομαι ασυρματα γιατι χρεωνομαι ?
Δημοσίευση 05/01/2014 - 20:35
Δημοσίευση 05/01/2014 - 21:10
Επίσης αν το κινητό έχει ενεργοποιημένα τα data, τότε το hotspot (σε usb σύνδεση τουλάχιστον) τρώει δεδομένα από τα data, ακόμα και αν το τηλέφωνο είναι συνδεδεμένο σε wifi.
Δημοσίευση 14/03/2014 - 11:41

Πηγα στο kaspersky kaι εκανα το iphone απο public σε trusted device τιποτα!! Εκλεισα το firewall τιποτα, εκλεισα ολο το kaspersky και παλι τιποτα!!
Τι μπορει να φταει και ξαφνικα δεν συνδεετε;;
Δημοσίευση 14/03/2014 - 12:37
3gs, 4, 4s, 5, s4, 5s, 6,6+,6s+,6s, se, 7+,7,8+,Χ, XS max, xs - MacBookAir-Pro iPad 1,2,3,air. mini ipod4,ipod5,iPod nano,apple watch 1,2,3,4,5 , AirPods 1,2
Δημοσίευση 14/03/2014 - 12:53
Εχ συνδεθει ενα εκατομυριο φορες και ξαφνικα επαθε τι;;
Δημοσίευση 14/03/2014 - 15:13
Δημοσίευση 30/04/2014 - 20:08
Ξέρει κάποιος πως μπορώ να συνδέσω iPhone 5 με hotspot σε MacBook Pro αλλά μόνο με USB και οχι με wifi-bluetooth???
Δημοσίευση 30/04/2014 - 21:54
συνδεσε το κινητο με το μακ και επελεξε το απο τις συνδεσεις δικτυου , ανοιγμα των προτιμησεων δικτυου και επελεξε το απο την αριστερη πλευρα για συνδεση
Δημοσίευση 30/04/2014 - 22:16
Not connect .................
Συνημμένα αρχεία
Δημοσίευση 31/08/2014 - 12:45
Καλημέρα παιδιά και με το καλό να μπει ο Σεπτέμβρης!
Έχω μία ερώτηση σχετικά με το Personal Hotspot... Παρατηρώ όποτε το χρησιμοποιώ για να μοιράσω τα data του iPhone στο iPad, ότι τα data μου καταναλώνονται πάρα πολύ γρήγορα. Ενδεικτικά μπορεί και να αγγίξουν το 1 GB για μία ώρα χρήσης, ενώ η ίδια ακριβώς χρήση στο iPhone καταναλώνει πολύ λιγότερα data...
Αυτό έχει να κάνει με το Personal Hotspot; Δηλαδή αν το iPad μου είχε 3G και έμπαινα μέσω cellular data θα κατανάλωνε λιγότερα data; Ή έχει να κάνει με την ανάλυση του iPad μόνο, οπότε θα κατανάλωνε το ίδιο με όποιο τρόπο κι αν έκανα χρήση του internet;
Δημοσίευση 31/08/2014 - 13:01
Μπορει να είχε το ipad αρκετά update να κανει και να σου έφαγε mb.
Μη ξεχνάς οτι παίζει ρόλο και τη χρήση Internet έκανες, τα βίντεο παράδειγμα καταναλώνουν mb.
Κατέβασε την εφαρμογή του παρόχου σου, που σου δίχνει το υπόλοιπο χρόνο ομιλίας, SMS και mb και παρακολούθησε το.
Ενα ειναι βέβαιο οτι δυο συσκευές καταναλώνουν το διπλάσιο απο μια. Αλλά 1gb σε μια ωρα χρήση δε μου έχει τύχει ποτε.
Δημοσίευση 31/08/2014 - 13:21
Σε ίδια περίπτωση με ipad να πέρνει απο το iPhone δεν εχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο.
Μπορει να είχε το ipad αρκετά update να κανει και να σου έφαγε mb.
Μη ξεχνάς οτι παίζει ρόλο και τη χρήση Internet έκανες, τα βίντεο παράδειγμα καταναλώνουν mb.
Κατέβασε την εφαρμογή του παρόχου σου, που σου δίχνει το υπόλοιπο χρόνο ομιλίας, SMS και mb και παρακολούθησε το.
Ενα ειναι βέβαιο οτι δυο συσκευές καταναλώνουν το διπλάσιο απο μια. Αλλά 1gb σε μια ωρα χρήση δε μου έχει τύχει ποτε.
Εγώ χάζευα Flipboard για πολύ ώρα, δεν είδα videos, αλλά φόρτωνα πολλές σελίδες με εικόνες και animated gifs...
Παρ'όλα αυτά, όταν χρησιμοποιώ το ίδιο app στο iPhone για να κάνω τα ίδια πράγματα, τρώει πολύ λιγότερα data, γι'αυτό αναρωτιόμουν μήπως πολλά apps αναγνωρίζουν από τι είδους συσκευή μπαίνεις και ανάλογα κατεβάζουν υψηλότερης ανάλυσης εικόνες πχ.
Επειδή όντως την είχα πατήσει παλιότερα με updates που κατέβηκαν αυτόματα και μου έφαγαν όλα τα data, στην προκειμένη περίπτωση τα είχα κλειστά...
Είχα ήδη εγκατεστημένη την εφαρμογή της Wind για το F2G, αλλά δεν ήμουν ψυλιασμένη για να την τσεκάρω εγκαίρως, δυστυχώς Μετά από αυτό, απλά αποφεύγω να χρησιμοποιώ το Hotspot παρ'όλο που είναι τρομερά βολικό...
Σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες