Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Ερωτηση σχετικα με ipad

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
29 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 15/01/2014 - 12:01

φωτη υπαρχει

Για πες γιατι εγώ δεν ξέρω..

Αμαν ρε Φωτη..!!! Χαχαχα..! 80 ευρω το πηρε οχι 500... Τεσπα..!! Ευχαριστω παιδια... Ας κλεισει το θεμα παρακαλω.!
Τι σχέση εχει η τιμη; Σου κλέβουν κατι κι ο άλλος το πουλάει. Σ αρέσει ;
Κλεπταποδοχος ειναι ο φίλος σου κι αν ο ρωσσος ειχε όρεξη και το τραβούσε βρισκόταν μπλεγμένος για πλάκα . Για 80€.

Αναρτημένη εικόνα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   drosatakis

drosatakis

iPH Enthousiast

• 372 μηνύματα

Δημοσίευση 15/01/2014 - 12:05

Οταν εχεις κατι μαθε να το προσεχεις..!! Τεσπα εγω δν θα αγοραζα κατι χωρις την αποδειξη.. Αλλα ο καθε ανθρωπος σκεφτεται διαφορετικα... Ξα του που λεμε και εμεις εδω στην κρητη.!

#18   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα

Δημοσίευση 15/01/2014 - 12:07

Κι αν τον απείλησε με μαχαίρι ή με όπλο; Μάθε να το προσέχεις; Μην τα λες έτσι αυτά.

ΟΚ then απλά να μην κλαίγονται κάποιοι ότι τους κλέψανε γιατί δεν σέβονται αυτόν που κλέβουν..

Αναρτημένη εικόνα

#19   drosatakis

drosatakis

iPH Enthousiast

• 372 μηνύματα

Δημοσίευση 15/01/2014 - 12:10

Ξερεις ποσα τηλεφωνα ξεχνανε;;; Δλδ αν εσυ εβρισκες κατω 50 ευρω παει να πει οτι εισαι κλεφτης;; Αυτο εννοω..!!! Τωρα αν το εκλεψε και δν το βρηκε τοτε ναι ειναι βλακεια και ατιμια και χιλλια δυο.!!! Αλλα αμα το βρηκε σε μια καφετερια; Σε ενα ταξι;; Τεσπα.. Να στε καλα μαγκες.!

#20   GARFITO

GARFITO

iPH Guru

• 7.595 μηνύματα
  • Twitter:@vaggelisg77
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:garfito2

Δημοσίευση 15/01/2014 - 12:12

καλο ειναι αμα βρισκουμε κατι, να αναζητησουμε τον ιδιοκτητη, απο κει και περα εαν δε βρεθει το κραταμε, 

3gs, 4, 4s, 5, s4, 5s, 6,6+,6s+,6s, se, 7+,7,8+,Χ, XS max, xs  - MacBookAir-Pro iPad 1,2,3,air. mini ipod4,ipod5,iPod nano,apple watch 1,2,3,4,5 ,  AirPods 1,2

#21   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα

Δημοσίευση 15/01/2014 - 12:17

Μεταξύ μας τώρα. Πόσο πιθανό είναι ο άλλος να ξεχάσει ένα iPad? iPhone μπορεί.

Εγώ δεν θα το κράταγα. Έχω επιστρέψει στο παρελθόν ένα macbook που είχε ξεχάσει κάποιος σε μια βιβλιοθήκη και η χαρά του παιδιού που του το έδωσα με αποζημίωσε..

Προσωπικά είναι αυτά, απόψεις..

Αναρτημένη εικόνα

#22   GARFITO

GARFITO

iPH Guru

• 7.595 μηνύματα

Δημοσίευση 15/01/2014 - 12:19

φωτη περσι βραδυ στο ξενοδοχειο που δουλευα, αφησε ενας ρωσσος ενα 5αρι στο τραπεζι, πηγα το παρεδωσα στη ρεσεψιον. ουτε ευχαριστω δε περασε να μου πει

3gs, 4, 4s, 5, s4, 5s, 6,6+,6s+,6s, se, 7+,7,8+,Χ, XS max, xs  - MacBookAir-Pro iPad 1,2,3,air. mini ipod4,ipod5,iPod nano,apple watch 1,2,3,4,5 ,  AirPods 1,2

#23   Amaretos

Amaretos

iPH User

• 107 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 15/01/2014 - 12:25

Λιγο offtopic πριν 2 χρονια, βρηκα στο χιονοδρομικο στα καλαβρυτα κατεβαινοντας την Στυγα το μπρελοκ απο ενα audi Q7 (στο επομενο 3λεπτο) σιγουρα θα ειχε θαφτει απο τους επομενους σκιερ, πηγα το παρέδωσα κατω στο σαλε , φυσικά ουτε ευχαριστώ δεν πηρα ποτε... (ακομα εκει θα ηταν ο ιδιοκτητης)....

#24   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα

Δημοσίευση 15/01/2014 - 12:27

Είναι άνθρωποι κι άνθρωποι. Το θέμα είναι να είσαι εσύ ΟΚ με τον εαυτό σου.. Ο άλλος ας κάνει ότι θέλει..

Εγώ θα του έκανα τεμενάδες..:)

Αναρτημένη εικόνα

#25   GARFITO

GARFITO

iPH Guru

• 7.595 μηνύματα

Δημοσίευση 15/01/2014 - 12:32

και ενα τελευταιο, μεσημεριανη αφιξη, μιαμ μιαμ και δωματιο, αφηνει τσαντα με 2 ipad, iphone και μετρητα, εμεινε 15 μερες οχι ευχαριστωουτε γεια δεν μου ειπε

#26   DjVassel

DjVassel

iPH Master

• 6.775 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:djvassel

Δημοσίευση 15/01/2014 - 12:32

Μην περιμενετε ευχαριστώ, ειχα ανοιξει και θεμα πριν απο κανα χρονο εδω για το ποσο Μ@λακας αισθανθηκα. Βρηκα εξω απο το πλαισιο ενα samsung στο δρομο. Το πιανω. ψαχνω στον καταλογο, βρισκω επαφη ΜΑΜΑ, παιρνω και λεω ας παρει στο τηλεφωνο του να συννενοηθουμε να του το δωσω. με παιρνει, κλεινουμε ραντεβου, οδηγαω κανα 15λεπτο να παω καπου να βρεθουμε να του το δωσω, και ερχεται, μου λεει "φχαριστω" με μιση καρδια και φευγει.

Εκεινη τη στιγμη ειπα καλυτερα να το εδινα σε κανενα φτωχο παιδι να το χαρει, αλλα τεσπα, τα ειχα καλα με τη συνειδηση μου..

#27   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα

Δημοσίευση 15/01/2014 - 12:35

Είπαμε είναι στον άνθρωπο. Εγώ όταν επέστρεψα το macbook (Αμερική όχι Ελλάδα), ο τύπος που του το επέστρεψα ήταν φοιτητής(Ισπανός) χωρίς εισόδημα και χωρίς οικονομική άνεση τρελή δλδ.. 

Δεν υπήρχε περίπτωση να φύγω αν δεν με κερνούσε κάτι. Με κέρασε ένα καφέ τα είπαμε κανά 10 λεπτό κι έφυγα. Κι από τότε μιλάμε κιόλας..

Μπορεί κι όχι στον άνθρωπο τόσο αλλά στην παιδεία του λαού..

Αναρτημένη εικόνα

#28   jaymzz

jaymzz

iPH Member

• 317 μηνύματα
  • Twitter:@Jaymzz23
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 15/01/2014 - 12:51

Αν και offtopic θα σας πω την δική μου εμπειρία βρήκα 1700 ευρώ πριν περίπου 4 χρόνια σε πορτοφόλι και 4-5 πιστωτικές κάρτες ταυτότητα και άλλα προσωπικά έγγραφα αφού βρήκα τον ιδιοκτήτη ρωτώντας από τα στοιχεία της ταυτότητας ο οποίος ήταν γιατρός πήγα με την γυναίκα μου να του το δώσουμε, η γυναίκα μου 7 μηνών έγκυος του το δώσαμε δεν μας έβαλε καν στο σπιτι μας είπε ένα ευχαριστώ και στην ουσία μας έκλεισε την πόρτα αφού μας ρώτησε που το βρήκαμε, σας το λέω αυτό γιατί πολύ γνωστοί μου έιπαν κακώς του τα έδωσες τα χρήματα γιατρός έιναι δεν θα έιχε ανάγκη κλπ, μετά όμως 1 μήνα η γυναίκα μου έχασε το παιδί ξαφνικά 8 μηνών με τη κοιλιά τούρλα σταμάτησε να χτυπάει η καρδιά του μωρού η γυναίκα μου δεν το ξεπέρασε ποτέ αυτό αν και έχουμε 2 παιδιά αλλα αυτό είναι άλλο θέμα η ουσία είναι ότι αν κρατούσα τα χρήματα ακόμη και σήμερα που σας γράφω θα έλεγα ότι  ο θεός με τιμώρησε που έφαγα τα λεφτά του ανθρώπου και πέθανε το παιδί στη κοιλιά και τέτοιες σκέψεις και τύψεις και ευτυχώς τα επέστρεψα, το θέμα είναι να τα έχεις καλά με τον ευατό σου ποτέ δεν μετάνιωσα γιατί ποτέ δεν ήταν δικά μου και τα έχω καλά με την συνηδησή μου και προτίνω σε ανάλογες περιπτώσεις να κάνετε το ίδιο, απλώς υπάρχουν άνθρωποι που εκτιμούν και άλλοι όχι... ελπίζα να μην κούρασα

#29   GARFITO

GARFITO

iPH Guru

• 7.595 μηνύματα

Δημοσίευση 15/01/2014 - 12:53

Αν και offtopic θα σας πω την δική μου εμπειρία βρήκα 1700 ευρώ πριν περίπου 4 χρόνια σε πορτοφόλι και 4-5 πιστωτικές κάρτες ταυτότητα και άλλα προσωπικά έγγραφα αφού βρήκα τον ιδιοκτήτη ρωτώντας από τα στοιχεία της ταυτότητας ο οποίος ήταν γιατρός πήγα με την γυναίκα μου να του το δώσουμε, η γυναίκα μου 7 μηνών έγκυος του το δώσαμε δεν μας έβαλε καν στο σπιτι μας είπε ένα ευχαριστώ και στην ουσία μας έκλεισε την πόρτα αφού μας ρώτησε που το βρήκαμε, σας το λέω αυτό γιατί πολύ γνωστοί μου έιπαν κακώς του τα έδωσες τα χρήματα γιατρός έιναι δεν θα έιχε ανάγκη κλπ, μετά όμως 1 μήνα η γυναίκα μου έχασε το παιδί ξαφνικά 8 μηνών με τη κοιλιά τούρλα σταμάτησε να χτυπάει η καρδιά του μωρού η γυναίκα μου δεν το ξεπέρασε ποτέ αυτό αν και έχουμε 2 παιδιά αλλα αυτό είναι άλλο θέμα η ουσία είναι ότι αν κρατούσα τα χρήματα ακόμη και σήμερα που σας γράφω θα έλεγα ότι  ο θεός με τιμώρησε που έφαγα τα λεφτά του ανθρώπου και πέθανε το παιδί στη κοιλιά και τέτοιες σκέψεις και τύψεις και ευτυχώς τα επέστρεψα, το θέμα είναι να τα έχεις καλά με τον ευατό σου ποτέ δεν μετάνιωσα γιατί ποτέ δεν ήταν δικά μου και τα έχω καλά με την συνηδησή μου και προτίνω σε ανάλογες περιπτώσεις να κάνετε το ίδιο, απλώς υπάρχουν άνθρωποι που εκτιμούν και άλλοι όχι... ελπίζα να μην κούρασα

εχω μεινει καγκελο

#30   drosatakis

drosatakis

iPH Enthousiast

• 372 μηνύματα

Δημοσίευση 15/01/2014 - 12:57

Παιδια το χει ο ανθρωπος.. Και εγω θα το επεστρεφα και αν δν μ λεγε πυτε ευχαριστω στα τετοια μου..!! Αλλα ορισμενοι θελουν μονο φτυσιμο..!!! Βλ σαμαρα βενιζελο λιαπη και τ σχετικα..!! :Ρ

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες