Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

Line 6 AMPLIFi


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
Θέμα χωρίς απαντήσεις

#1   sepsis

sepsis

    iPH Hero

  • 8.236 μηνύματα
  • Twitter:@hsouris
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 24/01/2014 - 11:03

line6_amplifi.jpg


To AMPLIFi είναι το τελευταίο δημιούργημα της Line 6 που παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της φετινής ΝΑΜΜ και απευθύνεται στον iOS μουσικό. Πρόκειται ουσιαστικά για έναν ενισχυτή με δυνατότητες bluetooth ηχείου ώστε να streamάρετε μουσική από οποιαδήποτε συμβατή συσκευή. Τα ενσωματωμένα full-range ηχεία προσφέρουν ολοκληρωμένη ηχητική απόδοση ενώ τo custom ηχείο για την κιθάρα λειτουργεί ως subwoofer.

Το δεύτερο μέρος των χαρακτηριστικών του AMPLIFi αφορούν την υποστήριξη των iOS συσκευών μέσα από μια ειδική δωρεάν εφαρμογή στο App Store. Με την εφαρμογή αυτή μπορείτε να τροποποιήσετε τον ήχο του ενισχυτή, να αλλάξετε εφέ, να αποθηκεύσετε και να μοιραστείτα δικά σας presets όλα ασύρματα από την άνεση της συσκευής σας. Θα βρείτε, βέβαια, και τα παραδοσιακά αναλογικά κουμπιά πάνω στον ενισχυτή για να έχετε πιο hands-on προσέγγιση σε ζωντανές εμφανίσεις, πάρτυ κτλπ.


Το AMPLIFi κυκλοφορεί σε δύο εκδόσεις των 75 και 150 βατ στα $399 και $499 με άγνωστη μέχρι στιγμής τιμή σε ευρώ και ημερομηνία διάθεσης.

Follow me on twitter


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες