Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

Ενα ακόμη iPhone 6 leak ή ένα ακόμα FAKE;


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
61 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#61   nsxbass

nsxbass

    iPH Guru

  • 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 16/04/2014 - 10:23

Εδώ μάθαμε ότι ενέκρινε το iPad mini δυο χρόνια μετά το θανάτου του, στη μεγάλη οθόνη θα κολλήσουμε? ;)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#62   Kmphotographer

Kmphotographer

    iPH Member

  • 239 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 16/04/2014 - 10:26

Να ξεκαθαρίσουμε ότι το μέγεθος του iPhone ήταν από επιλογή και όχι από ανεπάρκεια, γιατί έτσι έχει φτάσει να παρουσιάζεται. Όπως, κατ' αναλογια, θεωρούσε ο Στιβ ότι λάπτοπ με λιγότερες από 13 ίντσες δεν νοείται, μέχρι που έβγαλε το 11άρι MacBook Air, και τη συνέχεια την ξέρουμε, σούπερ επιτυχία. Ούτε και μικρότερο iPad ήθελε, αλλά κάποια στιγμή πείστηκε για το 8άρι. Έκαναν όμως τη σωστή υλοποίηση και στις δύο περιπτώσεις.


Καθε μερα για να παω στην δουλεια περναω απο ενα shopping center που τυχαινει να εχει Apple Reseller μεσα. Καθε μερα λοιπον πεφτει το ματι μου στα macbook air 11 ιντσες. Η πρωτη σκεψη ειναι, καλο μηχανακι με ποιοτητα κατασκευης, γρηγορο και σταθερο. Μετα πεφτει το ματι μου στην τιμη του και εκει η πρωτη σκεψη ειναι, με τοσα λεφτα περνω κατι οχι τοσο ποιοτικο αλλα σιγουρα δυνατοτερο με την δυνατοτητα να το στησω οπως το θελω.

Το ιδιο ισχυει και για τα ipad mini. Για μενα ηταν λαθος κινηση να βγει ενα μεγαλυτερο στο υψος iphone 5 και ενα ipad mini με ουτε καν ρετινα οθονη. Πιο λογικο θα ηταν να βγαλει τοτε ενα iphone στις 4,7 ιντσες (που πολλοι εδω μεσα το ζηταγαν) και ενα ipad στις ιδιες διαστασεις οπως και πριν. Βεβαια, εμεις ωραια τα λεμε αλλα υπαρχουν πραγματα απο κατω που δεν ξερουμε και ενα παραδειγμα ειναι οι εφαρμογες που θα επρεπε τοτε να αναβαθμιστουν για 4,7 ιντσες.

Ειναι πολλα τα παιχνιδια που παιζονται απο κατω που εφεραν αυτες τις αποφασεις στην Apple, απλα αυτος ο rebel που ελεγε "οχι, θα κανουμε αυτο που θελω εγω" δεν ειναι πια εκει να τους σταματισει!




Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες