Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

δυστυχώς έσπασε η οθόνη ...

• Please log in to reply
6 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   canecorso

canecorso

iPH Elite Poster

• 1,963 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad mini 4 +4G

Δημοσίευση 02/06/2014 - 00:19

δυστυχώς συνέβη το τραγικό 

νέος imac late 2013 21.5 πριν λίγο έπεσε μπουκάλι νερό γυάλινο στο πλάι της οθόνης και έσπασε κομμάτι από το πλάινο δεξί μαύρο πλαίσιο .

Υπάρχει περίπτωση το apple care να καλύπτει τέτοια κατάσταση ?

Τι άλλο να κάνω ρε παιδιά ?

Ευχαριστώ 

• Some People Play the Game ......Others Change it........Powered By BlackBerry PassPort .

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16,726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 02/06/2014 - 00:26

Αφού είναι δική σου υπαιτιότητα όχι δεν το καλύπτει με τίποτα :(

Λογικά αλλάζει μόνο το πλαίσιο αλλά από τιμή θα πονέσεις. Αν το πας σε APR πψ Document.iSystem κτλ λογικά δεν θα χάσεις και εγγύηση. Αν το ανοίξεις μόνος ή σε μη εξουσιοδοτημένο τη χάνεις. Υπολόγιζε αρκετά πάντως.

Αναρτημένη εικόνα

#3   canecorso

canecorso

iPH Elite Poster

• 1,963 μηνύματα

Δημοσίευση 02/06/2014 - 00:30

Αφού είναι δική σου υπαιτιότητα όχι δεν το καλύπτει με τίποτα :(

Λογικά αλλάζει μόνο το πλαίσιο αλλά από τιμή θα πονέσεις. Αν το πας σε APR πψ Document.iSystem κτλ λογικά δεν θα χάσεις και εγγύηση. Αν το ανοίξεις μόνος ή σε μη εξουσιοδοτημένο τη χάνεις. Υπολόγιζε αρκετά πάντως.

Δυστυχώς δεν υπάρχουν αλλά χρήματα ....
Την πάτησα .......
Ειναι στο πλαϊνό τμήμα στο μαύρο πλαίσιο και δεν επηρεάζει την οθόνη (παρηγοριά στον άρρωστο )
Θα μείνει έτσι δυστυχώς και αργότερα βλέπουμε ........
Να είσαι καλό κάλο βράδυ :)
  • Some People Play the Game ......Others Change it........Powered By BlackBerry PassPort .

#4   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16,726 μηνύματα

Δημοσίευση 02/06/2014 - 00:37

Δυστυχώς δεν υπάρχουν αλλά χρήματα ....
Την πάτησα .......
Ειναι στο πλαϊνό τμήμα στο μαύρο πλαίσιο και δεν επηρεάζει την οθόνη (παρηγοριά στον άρρωστο )
Θα μείνει έτσι δυστυχώς και αργότερα βλέπουμε ........
Να είσαι καλό κάλο βράδυ :)

Αν δεν σε πειράζει άστο έτσι και βλέπεις αλλά ρώτα. Πάρε ένα τηλ αύριο document και κάνε μια ερώτηση είναι αρκετά εξυπηρετικοί.;)

Πάντως ότι και να κάνεις μην βάλεις χέρι μόνος..

Αναρτημένη εικόνα

#5   canecorso

canecorso

iPH Elite Poster

• 1,963 μηνύματα

Δημοσίευση 18/06/2014 - 12:03

καλημερα .

Να αναφέρω και εγω την δική μου εμπειρία ...

Οπως ανέφερα πιο πίσω, έσπασα κατά λάθος την οθόνη σε ενα μικρό σημείο.....στο μαυρο πλαίσιο....

Να πω εδω οτι η οθόνη απο την αρχη ειχε μερικές σκιές στα δυο κατω ακρα , απλα δεν ειχα αποφασίσει να τον στείλω στο service (αν και ειχα μιλησει μαζι τους- infoquest) και μου ειχαν πει τοτε , πριν 3 μηνες περιπου οτι θα γινει αντικατάσταση οθόνης ....

Δεν τον εστειλα μιας και μένω επαρχία - και δεν μπορούσα να μείνω χωρις υπολογιστή την συγκεκριμένη περίοδο ....

Μετα το ατυχημα ομως  , πηρα τηλ την infoquest και τους εξηγησα πως εχει .....

Μου ειπε μια κυρια, στειλτε τον και θα δουμε τι μπορουμε να κανουμε ....

Να πω εδω οτι ειχα βαλει ενα μαυρο αυτοκολλητακι μετα το ατυχημα , για να μην βλεπω το σπασιμο το οποιο μεν ηταν μικρο (στο μαυρο πλαισιο) αλλα ενοχλητικο και ειχα βαλει επισης 3-4 αυτοκολλητα στα σημεια που υπηρχαν οι σκιες στην οθονη ....για να τους υποδείξω το προβλημα...

Οταν εφτασε η οθονη στην infoquest, με πηρανε τηλεφωνο μετα απο μια μερα απο το service για να μου πουνε πως υπαρχει οντως πρόβλημα στην οθόνη (σκιες )και παμε για αντικατάσταση οθόνης ...

Πέταξα απο την χαρά μου , μεχρι που μετα απο 10 λεπτα με πήρανε πάλι πισω να μου πουνε οτι δυστυχως δεν γινεται λογω σπασιματος της οθονης .....

Μα - μου -μα -μου ......δεν γινεται τιποτα μου ειπε ο τεχνικος και μου ειπε πως χρειαζονται 550 ευρω για αλλαγη ολοκληρης οθονης .....αν φυσικα συμφωνουσα και εγω ....

Του ειπα τελος τι αλλη λυση προτεινετε , διοτι λεφτα δεν υπαρχουν .....και μου λεει πως εαν εγω μιλησω με την apple και καταφερω να τους πεισω και δώσουν εκεινοι το οκ , τοτε μπορει να γινει αλλαγη οθονης χωρις καμια επιβαρυνση ....διοτι με σπασμενη οθονη , εχω βγει εκτος εγγυήσεις ....

Μπηκα σε αυτον λοιπον τον χορο και αρχισα για 3 ημερες να τηλεφωνώ και να μιλαω με ανθρωπους απο την apple hellas μηπως καταφερω το ακατόρθωτο .....

Τελικα την τριτη ημερα , διοτι τις προηγούμενες , οι ανθρωποι τις apple δεν προλαβαν να επικοινωνησουν μαζι μου , λογω πολλων τηλεφωνων- φορτου εργασιας ( το πιστευω οντως αυτο ) μιλησα με καποιον κυριο, του εξηγησα πως εχω στειλει την οθονη infoquest , υπαρχει θεμα με την οθονη σκιες , αλλα και το σπασιμο , το οποιο με διαβεβαιωσαν οι τεχνικοι της infoquest ,δεν δημιουργησε το προβλημα των (σκιων) .

Μου ειπε το παλικαρι , πως θα μιλησει ο ιδιος με infoquest και θα δει τι μπορει να κανει ...

Μετα απο μια ωριτσα , χτυπαει το τηλεφωνο και μου λεει  ο κυριος , πως τελικα αποφασισαμε να κανουμε εξαίρεση και να σας αλλαξουμε την οθονη εξ ολοκληρου με καινουργια χωρις καμια επιβαρυνση ...

Το θαύμα εγενετο ....

Πραγματικά η χαρα μου απερίγραπτη ,τον εχω στα χερια μου αυτην την στιγμη και δοξα τον θεο ολα καλα .

imac με ολοκαινουργια οθονη .

Πιστευω τελικα πως ολα γινονται αρκει να υπαρχει ανθρωπιά μέσα μας 

Προσωπικα πρωτα φορα μιλησα με infoquest και apple και εχω να πω ενα μεγαλο μπράβο για τον επαγγελματισμό τους και την άψογη εξυπηρέτηση .

Τελικα τιποτα δεν ειναι τυχαιο ….

την καλημερα μου :)

#6   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16,726 μηνύματα

Δημοσίευση 18/06/2014 - 12:58

Ωραίος!!!Ας ήταν κανάς Γερμανός, ΑΡβάτο να σου λεγα τι θα παιρνες.;)

Αναρτημένη εικόνα

#7   Jimo13

Jimo13

iPH User

• 197 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 18/06/2014 - 13:55

Ωραίος φιλε,τυχερός είςαι,κοιτα να τον χαρείς και προσοχή στα μπουκάλια.....μπυριτσα μπυριτσα?

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες