Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
* - - - - 2 ψήφοι

Η χειρότερη (hardware) αναβάθμιση iPhone;


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
Θέμα χωρίς απαντήσεις

Δημοσκόπηση: Η χειρότερη (hardware) αναβάθμιση iPhone;

Ποιο θεωρείτε το χειρότερο hardware update στη σειρά iPhone;

Δεν μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα αυτής της δημοσκόπησης μέχρι να ψηφίσετε. Παρακαλούμε συνδεθείτε και δώστε την ψήφο σας για να δείτε τα αποτελέσματα.
Ψηφίστε Οι επισκέπτες δεν μπορούν να ψηφίσουν

#1   ifrit

ifrit

    iPH Contributor

  • 1.238 μηνύματα
  • Twitter:@ifritakos
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ifrit

Δημοσίευση 04/06/2014 - 00:55

Μιας και θυμήθηκα σήμερα τι είχε γίνει όταν ανακοινώθηκε το 4S, δηλαδή επαναλήφθηκε το το "S" μοτίβο, ο Jobs ήταν εντελώς απών πια και όλα τα άλλα, είπα να φτιάξω αυτή τη δημοσκόπηση. Θα έχει ενδιαφέρον κατά τη γνώμη μου.

 

Ξεκινάω με τη δική μου ψήφο και αιτιολόγηση: Όπως σίγουρα καταλάβατε, θεωρώ το 4S τη χειρότερη αναβάθμιση hardware στη σειρά του iPhone. Με την ευκαιρία να τονίσω πως εννοώ ΌΧΙ ότι είναι η χειρότερη συσκευή, αλλά αναβάθμιση. Κι αυτό διότι, το 3GS ήταν πραγματικά η μέρα με τη νύχτα με τον προκάτοχό του, κυρίως λόγω RAM. Πραγματικά πέταγε, ενώ έφτασε αισίως την 6η έκδοση του λειτουργικού, αξιοπρεπέστατα θα πω! Ειδικά σε σχέση με τις επιδόσεις του 3G στην τελευταία του αναβάθμιση, οι οποίες ήταν ένα (μικρό) βηματάκι πριν το brick.

 

Το 4S μπορεί να άφησε και αυτό, κατά το γνωστό μοτίβο της Apple, ανέπαφο τον σχεδιασμό του, αλλά νομίζω (συγκριτικά και πάλι, μην το πάρετε απόλυτα) ότι «κάτω απ' το καπώ» δεν άλλαξε και τίποτα... σε αντίθεση με το 3GS όπου προαναφέρθηκαν οι (πάντα προσωπικοί) λόγοι, ενώ για να πάμε και στο σήμερα, το 5S έφερε 3 καινοτομίες, 64-bit (αυτό από μόνο του είναι τρομερό), Touch ID και M7. Και πάλι δε θεωρώ τη μετάβαση 5 -> 5S κάτι λιγότερο από σπατάλη, αλλά την καταλαβαίνω πολύ περισσότερο από την επιλογή που τελικά ψήφισα!

 

Περιμένω να ακούσω και τις δικές σας γνώμεις! :)

 

Υ.Γ.: Περιμένω πως το 5S θα πάρει τις περισσότερες ψήφους από κατόχους 5ριων, που θα θελήσουν ίσως να γλυκάνουν το χάπι τους. Το ίδιο άλλωστε έκανα κι εγώ όταν βγήκε το 4S! Αλλά μετά από τόσο καιρό προφανώς το επέλεξα συνειδητά! :)

Συνημμένα αρχεία



Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες