"Μην ενοχλείται"
Δημοσίευση 11/06/2014 - 21:49
Σήμερα είπα να βάλω σε λειτουργία το "Μην ενοχλείται" να δω πως λειτουργεί κτλ μιας και θα μ χρειαστεί σε διάφορες περιπτώσεις. Αλλά δεν μ αρέσει που οταν σε παίρνει κάποιος λέει ότι είναι κατειλλημένο. Δεν υπάρχει καμία εφαρμογεί παρόμοια που να κλείνει ήχο και δόνηση για κλήσεις ειδοποιήσεις κτλ; Γιατί παιδιά δεν γίνεται να τ βάζω αθόρυβο και να βγάζω και την δόνηση μετά να ξεχνάω να την ενεργοποιήσω κτλ :/ ελπίζω μην σας κούρασα!
Ad
Δημοσίευση 11/06/2014 - 23:34
Καλησπέρα στην παρέα και πάλι!
Σήμερα είπα να βάλω σε λειτουργία το "Μην ενοχλείται" να δω πως λειτουργεί κτλ μιας και θα μ χρειαστεί σε διάφορες περιπτώσεις. Αλλά δεν μ αρέσει που οταν σε παίρνει κάποιος λέει ότι είναι κατειλλημένο. Δεν υπάρχει καμία εφαρμογεί παρόμοια που να κλείνει ήχο και δόνηση για κλήσεις ειδοποιήσεις κτλ; Γιατί παιδιά δεν γίνεται να τ βάζω αθόρυβο και να βγάζω και την δόνηση μετά να ξεχνάω να την ενεργοποιήσω κτλ :/ ελπίζω μην σας κούρασα!
Αν σε πάρει 2η φορά ο ίδιος αριθμός θα χτυπήσει, έχει επιλογή γιαυτό.. Και μπορείς να του ορίσεις την ώρα..
Όσο για εφαρμογή δεν γνωρίζω αν υπάρχει..
@CaLi@
Δημοσίευση 13/06/2014 - 02:53
Δημοσίευση 13/06/2014 - 22:16
Προς τ παρόν αυτό κανω αλλα οταν θέλω πχ να τ έχω αθόρυβο ξεχνάω την δόνηση κλειστή κ δεν ακούω καμία κλήση

Δημοσίευση 14/06/2014 - 15:59
Δεν καταλαβα τι θέλεις...
Εξήγησε καλυτερα για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε.
Δημοσίευση 14/06/2014 - 16:47
Θέλω να αποφύγω να τ βάζω εγώ σε δόνηση κ να την βγάζω απο τις ρυθμίσεις γιατί μετά ξεχνάω να υην ενεργοποιήσω απο τις ρυθμίσεις κ χάνω αρκετές κλήσεις. Γενικά χρησιμοποιώ πολύ κ την σιγαση κ την κανονική λειτουργία. Αν δεν υπάρχει κάτι τέτοιο εντάξει μην σας ζαλίζω!
Δημοσίευση 15/06/2014 - 09:08
Αλλά με το "μην ενοχλείτε" ειναι καλυτερα. Το κινητο βγαζει στους αλλους οτι εισαι κατειλημμένος και αν σε παρουν ξανα μεσα σε διάστημα 3 λεπτών χτυπάει κανονικα.
Δεν σε βολευει αυτό;
Δημοσίευση 15/06/2014 - 10:58
Μπορείς να το ρυθμίσεις πριν τον εχεις στη σίγαση να μην εχει δόνηση,και να εχει μονο στην κανονική λειτουργία.
Αυτό το ξέρω και αναφέρθηκε κ πιο πάνω αλλα δεν πολύ βολεύει όπως είπα.
Αλλά με το "μην ενοχλείτε" ειναι καλυτερα. Το κινητο βγαζει στους αλλους οτι εισαι κατειλημμένος και αν σε παρουν ξανα μεσα σε διάστημα 3 λεπτών χτυπάει κανονικα.
Δεν σε βολευει αυτό;
Ε εκεί θα καταλήξω φίλε μ και θα βγάλω το περιθώριο τον 3 λεπτών να μην χτυπάει ποτέ! Αν και βρήκα κάποιο tweak που νομίζω κάνει θα τ κοιτάξω κ θα σας ενημερώσω να καταλάβεται τι εννοούσα αν μ κάνει!
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες