Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Μαζικές αγορές εφαρμογών σύντομα και στην Ελλάδα


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
Θέμα χωρίς απαντήσεις

#1   epaminos

epaminos

    iPH Contributor

  • 1.546 μηνύματα
  • Twitter:@epaminos
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air 2 +4G
  • GameCenter:epaminos

Δημοσίευση 11/07/2014 - 14:14

Η Apple πρόκειται να επεκτείνει σύντομα το πρόγραμμα μαζικών εφαρμογών (Volume Purchase Program) σε 16 νέες χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.

 

volume-purchase-program.png

 

Το πρόγραμμα αυτό επιτρέπει σε επιχειρήσεις και εκπαιδευτικούς οργανισμούς να προμηθεύονται και να διανέμουν εφαρμογές (για iOS ή Mac) και βιβλία (iBooks) σε μεγάλες ποσότητες.

 

Οι χώρες στις οποίες έρχεται σύντομα το πρόγραμμα είναι οι ακόλουθες: Βέλγιο, Δανία, Φινλανδία, Ελλάδα, Χονγκ Κονγκ, Ιρλανδία, Λουξεμβούργο, Μεξικό, Ολλανδία, Νορβηγία, Σιγκαπούρη, Σουηδία, Ελβετία, Ταϊβάν, Τουρκία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

 

Ενώ η λίστα των χωρών που έχουν ήδη πρόσβαση στο πρόγραμμα μαζικής αγοράς περιλαμβάνει την Αυστραλία, τον Καναδά, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ιαπωνία, τη Νέα Ζηλανδία, την Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

 

Το πρόγραμμα επιτρέπει στους προγραμματιστές να προσφέρουν ειδικές τιμές σε μαζικές αγορές και ενσωματώνει εργαλεία για την ανάπτυξη και τη διαχείριση των εφαρμογών ή των βιβλίων. Ενδεικτικά, για τα εκπαιδευτικά ιδρύματα παρέχεται έκπτωση 50% για ποσότητες 20 και άνω.

 

Η Apple εξακολουθεί να βελτιώνει συνεχώς τη συγκεκριμένη υπηρεσία. Δεν έχει ανακοινώσει ακόμη μια συγκεκριμένη ημερομηνία για τη σταδιακή επέκταση στις νέες χώρες, αλλά πιστεύουμε θα γίνει το φθινόπωρο μαζί με την κυκλοφορία των νέων λειτουργικών (iOS 8 και OS X Yosemite).



Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες