Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

macbook pro 13" 2012 πρόβλημα με μεντεσέ οθόνης

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   kavroulis

kavroulis

iPH Member

• 277 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 06/08/2014 - 07:09

Καλήμερα σας , 

εχω στην κατοχη μου ενα macbook pro 13" 2012  στο οποίο εχει λασκάρει ο μεντεσές της οθόνης και η οθόνη δεν σταθεροποιειται εύκολα γνωρίζει κάποιος αν αυτο μπορει να σφίξει η χρειάζεται αλλαγή ? (σε άλλο λαπτοπ π ειχα το ιδιο προβλημα το μονο που χρειαζόταν ηταν να σφίξω λιγο τα "χιντζακια" του μεντεσέ της οθονης και μετα ηταν οκ!) 

γνωρίζετε ποιο είναι το επίσημο σέρβις της apple για τα macbook ?  μήπως ειναι το isquare , Info Quest  ?

αν το στείλω στο σέρβις σε καποιο retail apple service γιατί δεν εμπιστεύομαι πολυ τα αλλα καταστήματα θα κοστίσει πολύ η επισκευή του?

Τελευταία επεξεργασία από: kavroulis, 06/08/2014 - 07:14

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10.219 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 06/08/2014 - 09:46

Καλήμερα σας , 

εχω στην κατοχη μου ενα macbook pro 13" 2012  στο οποίο εχει λασκάρει ο μεντεσές της οθόνης και η οθόνη δεν σταθεροποιειται εύκολα γνωρίζει κάποιος αν αυτο μπορει να σφίξει η χρειάζεται αλλαγή ? (σε άλλο λαπτοπ π ειχα το ιδιο προβλημα το μονο που χρειαζόταν ηταν να σφίξω λιγο τα "χιντζακια" του μεντεσέ της οθονης και μετα ηταν οκ!) 

γνωρίζετε ποιο είναι το επίσημο σέρβις της apple για τα macbook ?  μήπως ειναι το isquare , Info Quest  ?

αν το στείλω στο σέρβις σε καποιο retail apple service γιατί δεν εμπιστεύομαι πολυ τα αλλα καταστήματα θα κοστίσει πολύ η επισκευή του?

Φίλε μου το κάνεις από μόνος σου. Torx κατσαβίδι χρειάζεσαι. Ανοίγεις το κάτω καπάκι και στις άκρες θα δεις τις βίδες. 

Once You Go Mac You Never Go Back

#3   paparainbow

paparainbow

iPH Contributor

• 1.875 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 06/08/2014 - 11:36

γενικα ειναι λιγο μπελας. ειχα πετυχει ενα βιντεακι επειδη εχω κι εγω θεμα με το μεντεσε σε 15 του 2011, τριζει.

παντως το πηγα για σερβις και δεν το αναγνωρισαν σαν προβλημα, οτι ειναι οκ (οσο ειχα εγγυηση..)

γενικα αν ειναι ιδιοι οι μεντεσεδες με του 11 που ειχα δει στο βιντεο, οπως ειπε ο φιλος απο επανω ρυθμιζονται, ισως δεν χρειαζονται καποια αλλαγη.

αν χρειαζεσαι αλλαγη εχω διαβασει ιστοριες απιθανες που ζητανε 700 ευρω+ για να αλλαξουν ολοκληρη την οθονη... δεν ξερω ομως να σου πω σιγουρα.

εγω πηγα στην istorm στο golden hall που ανηκει στην infoquest (επισημος εισαγωγεας-σερβις). Μπορεις να το πας κι εσυ εκει απευθειας μονος σου (καπου στου Ρεντη-Αθηνα).

Εχω ακουσει καλα λογια και για την isystem καπου στην Αγ.Παρασκευη.

Γενικα περι κοστους, οπου και να το πας, ακομα και για απλο σφυξιμο πιστευω θα σε γδαρουν, καθως ουσιαστικα ξεσυναρμολογεις ολο το λαπτοπ, και οσο πιο πολλη δουλεια, τοσο θα ανεβαινει το κασε.

παρε μια ιδεα απο αυτα

https://www.youtube....o hinge tighten

legit

#4   kavroulis

kavroulis

iPH Member

• 277 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 07/08/2014 - 08:18

Πήρα τηλ στο. Info quest και μ ειπαν οτι πρώτα πρεπει να το στείλω ναδουν τι έχει και μετα θα μ πουν τιμές! Τι να πω! Έτσι σκέφτομαι να το κάνω μόνος μου!
Να συμπλήρωσω οτι έχω αλλάξει χιντζακια σε HP dv6 και δεν ηταν δύσκολο αρα πολσο δύσκολο να είναι να σφίξεις λίγο αυτά!
Σας ευχαριστώ παιδιά!

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες