Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
* * - - - 13 ψήφοι

Paintbull 9H....το εχετε δει;;;δεν υπαρχει!το εχει βαλει κανεις απο εδω;;


  • Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
373 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#346   michkal91

michkal91

    iPH Elite Poster

  • 2.335 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:Michkal91

Δημοσίευση 12/12/2014 - 15:59

Καλησπέρα, δηλαδη για να καταλαβω οσο το τηλεφωνο καλυπτεπται απο την εγγυηση της apple και δημιουργηθει καποιο προβλημα παιρνει αλλο τηλεφωνο και δεν αλλαζει η οθονη; Οποτε συνεχιζει να υπαρχει εγγυηση; 



Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#347   bagg21

bagg21

    iPH Contributor

  • 971 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 8 Plus
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 12/12/2014 - 22:42

Ολο διαφημισεις φρου φρου και αρωματα.βαζουν και στο site τους ενα λινκ οτι καποιοι #maniacs ανακαλυψαν μεσω του φορουμ της apple? οτι η οθονη του iphone 6 ειναι ελαττωματικη και γδερνεται ευκολα.
στο τελος του αρθρου βεβαια αναφερει "ΜΕΡΙΚΟΙ απο τους χρηστες που αντιμετωπισαν το προβλημα". Στα τοσα εκατομμυρια πωλησεις.

Τελικα ΦΤΑΙΕΙ η apple που βγαζει ΚΑΙ ελατωματικες οθονες πλεον και κανεις αλλος !!

Οπως ειπε και ο Νικος πιο πισω επρεπε πρωτα να τεσταρετε το υλικο να δειτε ποτε στεγνωνει και ολα τα συναφη και μετα να το πουλησετε..

Η αλλη λυση που θα μπορουσατε να μας προτεινετε ισως να ηταν να αφηναμε τα τηλεφωνα 60 μερες να στεγνωσουν. Η μεχρι να βγει το 6s.

Στεναχωριεμε για τα παιδια που το εβαλαν.ελπιζω και ευχομαι να διορθωνετε το προβληματα.

Τελευταία επεξεργασία από: bagg21, 12/12/2014 - 22:45


#348   Stratos441

Stratos441

    iPH Enthousiast

  • 361 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7 Plus

Δημοσίευση 12/12/2014 - 23:46

Σας φταίνε τα ορθογραφικά λάθη σας φταίνε τα κεφάλαια ότι να ναι είσαστε μερικοί εδώ μέσα...
Μέχρι χθες ειρωνία και δούλεμα σήμερα πάμε για κωλοτουμπα!!!

 

Εγώ προσωπικά, ενοχλούμαι πολλές φορές μέχρι και από την απουσία σημείων στίξης.

Δεν είμαι άριστος στην ορθογραφία, αλλά προσπαθώ. Διότι μάθε αγαπητέ μου, ότι εκτός από την όποια δυσκολία στην πληκτρολόγηση, υπάρχει και η δυσκολία στην ανάγνωση.

Αμφιβάλλω αν υπάρχει έστω και ένας εδώ μέσα, που να μη χρειάστηκε να διαβάσει μία γραμμή από όλα τα post τουλάχιστον δύο φορές, μέχρι να βγάλει νόημα.

Με συγχωρείτε πολύ λοιπόν αν θα σας στεναχωρήσω, αλλά δεν είναι δυνατόν μία εταιρία η οποία:

  1. Σέβεται τον εαυτό της προτίστως
  2. Θέλει να λέγεται και να είναι αξιόπιστη
  3. Λανσάρει αποκλειστικά ένα επαναστατικό προϊόν
  4. Να σχεδιάζει νέες επένδυσεις ύψους 300.000€ όπως αναφέρθηκε από τον εκπρόσωπό της,

να τοποθετείται επίσημα στο μεγαλύτερο ελληνικό forum σχετικό με iDevices καθ’ αυτόν τον τρόπο.

Οπότε αγαπητέ μου, το σχόλιό σου, το θεωρώ τουλάχιστον άστοχο, ή αν θέλεις, «ότι νά ‘ναι».

 

Επί του θέματος όμως, θα ήθελα να πω τα εξής:

Από την αρχή της συζήτησης, υπήρχαν και ενστάσεις και απορίες, πλην κάποιων τολμηρών, οι οποίοι προχώρησαν σε τοποθέτηση.

Δεν τους κατακρίνω, καλά έκαναν εφόσον ήθελαν να δοκιμάσουν το υλικό.  

Όμως δεν κατακρίνω και αυτούς που ρωτούσαν ξανά και ξανά να μάθουν λεπτομέρειες, δικαιολογημένα όπως αποδείχτηκε.

Εγώ προσωπικά, το απέρριψα σαν λύση προστασίας οθόνης, λόγω του ότι παρουσιάστηκε ως μη αφαιρούμενο υλικό, το οποίο δεν μου αρέσει σαν σκέψη και μόνο.

Τώρα όμως, το απορρίπτω λόγω αμφιβολιών.



#349   nsxbass

nsxbass

    iPH Guru

  • 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 13/12/2014 - 01:19

Παρακαλώ περιμένω προτάσεις σας για την βελτίωση της εικόνας μας σαν επιχειρηματίες. θα προτιμούσα τηλεφωνικά και επώνυμα όπως σας απευθύνομαι και εγώ αλλά είναι δικαίωμά σας. Όσον αφορά την νέα μας υπηρεσία που θα στοιχίσει 300.000 ευρώ για να την φέρουμε στην Ελλάδα (liquipel) ελπίζω να κάνετε επώνυμα την δήλωσή σας για το ποιόν μας σαν επιχειρηματίες και την αντιμετώπιση προς τους πελάτες μας θα χαρούμε γι αυτό γιατί πιστεύω πως θα καταλάβουν με τι επιχείρηση έχουν να κάνουν. Φυσικά και αυτό θα είναι ένα προιόν που θα έρθει απο τον Άρη και φυσικά δεν το κάνουν όλες οι εταιρείες. Ελπίζω στο μεσοδιάστημα μέχρι την άφιξη των μηχανημάτων να προσπαθήσετε να μας δυσφημίσετε περισσότερο γιατί μας κάνει καλό η δημοσιότητα.

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ

Αρχικά να βγάλουμε κάτι από τη μέση: Δεν μιλάω ΠΟΤΕ ανώνυμα. Βάζοντας στο google το username μου, στην πρώτη σελίδα και ΜΟΝΟ, θα σας βγάλει τα πάντα για μένα. Ονοματεπώνυμο, ηλικία, ΤΑ ΠΑΝΤΑ.Ποτέ δεν έκρυψα την ταυτότητά μου.

 

Παρά την επιθετικότητα και την ειρωνεία σας, εγώ σήμερα είμαι ικανοποιημένος από τη στάση σας. Επιτέλους, αν και αργά βγήκατε και μιλήσατε. Πήρατε θέση. Όταν μίλησα για καταγγελία στη Liquipel, μπορείτε να δείτε ότι τόνισα πως ο κύριος λόγος είναι η αδιαφορία προς τον κόσμο που είχε θέμα.

Τελικά απαντήσατε και είναι προς τιμήν σας. Τα όσα είπατε αργότερα, πολλά από τα οποία πάνω στα νεύρα σας δεν μπορώ να πω ότι με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο αλλά αναγνωρίζω ότι απόλυτη ταύτιση δεν μπορεί να υπάρχει.

 

Αν δείτε τα γραφόμενά μου σε όλο το τόπικ, η βασική μου έννοια ήταν το θέμα της εγγύησης όπου μιλάγατε για αντικατάσταση οθόνης και όχι συσκευής.

Σήμερα λέτε ότι εάν ο πελάτης είναι εντός εγγύησης και το επιθυμεί μπορείτε να προβείτε σε αντικατάσταση συσκευής.

Ερώτηση-Πρόταση: Μπορείτε να το προσθέσετε αυτό στο κείμενο της εγγύησης που προσφέρετε? Για εμένα έτσι θα λυθεί και το τελευταίο θέμα που με απασχολούσε σχετικά με το συγκεκριμένο υλικό.

 

 

ΥΓ: Το όνομά μου το έχετε και από αλλού, μιας και είμαι ένας από τους νικητές του διαγωνισμού που κάνατε τον πρώτο καιρό στο facebook μέσω ένός συνεργάτη σας. Δεν το πέρασα ποτέ τόσο λόγω απόστασης όσο και λόγω των ενδοιασμών σχετικά με το θέμα της εγγύησης. Δε σας κρύβω ότι αν περάσετε και εντύπως το θέμα της αντικατάστασης στην εγγύηση, όταν έρθει το νέο υλικό για το 6 ίσως το σκεφτώ σοβαρά.

 

ΥΓ2: Η φράση "μας κάνει καλό η δημοσιότητα"¨ισχύει μεν, ΑΛΛΑ: εδώ μιλάτε με πελάτες και με καταναλωτές. Με ανθρώπους που θέλουν να ξέρουν ότι τους υπολογίζετε, όχι ότι ακόμα και αν έχουν πρόβλημα μαζί σας εσείς θα τρίβετε τα χέρια σας σκεπτόμενοι ότι ακόμα και η αρνητική από αυτούς διαφήμιση είναι καλή. Εντελώς φιλικά το τελευταίο. Δεν "χτυπάει" καλά στο μάτι τι να κάνουμε...



#350   AZAZ

AZAZ

    iPH Member

  • 337 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 7 Plus

Δημοσίευση 13/12/2014 - 01:39

Και μονο το γεγονος οτι το υλικο "δεν βγαινει" και εγκαθισταται μονιμα στην οθονη,η συζητηση επρεπε να ειχε σταματησει εδω και πολυ καιρο.....



#351   stevobmw

stevobmw

    iPH Hero

  • 5.082 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 13/12/2014 - 08:02

Εγώ επειδή το είχα βάλει λέω ότι θα το ξανάβαλω και στο plus μπρος πίσω εφόσον ο Λεωνιδας και ο Γιώργος έστειλαν ότι θα μας το παρέχουν .δεν έχω να χάσω κάτι και έχω δει σε Galaxy note αλλά και στο 6αρι μου ότι δεν είχα πρόβλημα κανένα .
Η φάση που έχει γίνει θυμίζει λίγο controller στα 64-128 που όλοι φρικαρατε και κάποιοι έλεγαν εγώ θα το πουλήσω γιατί έχει tlc και όχι mlc.δλδ παρουσίασε κανενός πρόβλημα λόγω κοντρολερ;;όχι απλά κουβέντα να γίνεται και κάποιοι να τρολαρουν.καλημερα σας κύριοι .
Εγώ Γενάρη πάω να το ξανάβαλω!αφου θα είναι και δωρεάν (φαντάζομαι )!!
iPhoneHellas Quality Test Labs (IHQTL)

#352   tzigis

tzigis

    iPH Addict

  • 663 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 13/12/2014 - 12:29

Στέλιο και εγώ το έχω στο note 3 και παράπονο δεν έχω ...(αγρατζουνιστο παραμένει , και ο λόγος που το είχα βάλει εκεί ήταν για πειραματισμο γιατί Ακουγόταν ωραίο)
Αυτό δεν αναιρεί την βασικότερη ασάφεια στο θέμα της εγγύησης το οποίο παραμένει θολό!!αν δεν μπει σε χαρτί με βούλα η αντικατάσταση της οθόνη /συσκευής απο authorized Σερβις ολα τα περί σοβαρότητας της εταιρείας είναι......αερολογίες για να παραμείνω ευγενικός.(μια δυο κωλοτουμπιτσες έφεραν μια γύρα απο τον εκπρόσωπο τους εχθές)

Άσε που με αυτο το μπαίνει βγαίνει όποτε θέλεις χωρίς να περιγράψουν το τροπο με τον οποίο βγαίνει (με τροχό με μικροκύματα με βουντού )μετά απο σχετικές ερωτήσεις ήταν αυτοκτονία!!
O πελάτης θέλει να γνωρίζει τι θα κανείς στην συσκευή του!!!!

Εκπρόσωπος της εταιρείας σε τεχνολογικό φορουμ κάποιον χιλιάδων δυνητικών πελατων οφείλει να είναι ακριβέστερος γεμάτος υπομονή και αντοχή στο λεκτικό ξύλο!

#353   panosnm

panosnm

    iPH newbie

  • 32 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5S

Δημοσίευση 15/12/2014 - 23:52

Παιδια εχω το 5s με Paintbull πανω,παρατηρω συνεχεια πολλες δακτυλιες στην οθονη ,μηπως κατι δε παει καλα ή μηπως δεν εγινε καλη εφαρμογη;

#354   nsxbass

nsxbass

    iPH Guru

  • 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 16/12/2014 - 00:24

Εικάζοντας και μόνο, ίσως το υλικό που εφαρμόζεται, όταν στεγνώσει να μην έχει τις ίδιες ολεοφοβικές ικανότητες με το γυαλί της οθόνης...



#355   g4m1st3r1x

g4m1st3r1x

    iPH Member

  • 305 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 16/12/2014 - 02:35

Ονομάζομαι Θοδωρής Γιαννουλόπουλος και είμαι από το Ναύπλιο !!!
Θα πάρω τον λόγο λοιπόν και θα σας πω συνοπτικά λύσεις (όπως μας ζητήσατε πιο πάνω) για να σας βοηθήσουμε να γίνετε καλύτεροι !!! 
 
1ον) Πάρτε έναν συμβολαιογράφο/δικηγόρο και βάλτε τον να σας φτιάξει μια σωστή και καλά ταξινομημένη φόρμα εγγύησης !!!
Τι εννοώ: 
a) Ένα σωστό κείμενο που να καλύπτει τουλάχιστον τα βασικότερα: Ονοματεπώνυμο πελάτη, την συσκευή του πελάτη μαζί με το ΙΜΕΙ της στην οποία μπήκε το προϊόν σας και τέλος την θέση που λαμβάνει η εταιρία στο θέμα των εγγυήσεων και της συσκευής (σε περίπτωση βλάβης κατά την διαδικασία εφαρμογής του προϊόν σας) αλλά και του προϊόντος σας σε περίπτωση που δεν εφαρμοστεί καλά !!!
 
 β) Χώρος για στάμπες και υπογραφές από την εταιρία 
 
(αν θέλει να συμπληρώσει κάποιος κάτι πολύ ευχαρίστως να κάνω edit το post δεν μου έρχεται κάτι άλλο τώρα στο μυαλό)
 
2ον)Πάρτε για προσωπικό κάποιον που να ασχολείται με το internet και την ιστοσελίδα σας ή καλύτερα και πιο οικονομικά βάλτε κάποιον δικό σας άνθρωπο (εννοώ κάποιο παιδί σας ή κάποιον φίλο σας, ελπίζω να καταλαβαίνετε τι εννοώ) !!! Όπως επίσης να δώσετε λίγο περισσότερο σημασία στο internet πλέον γιατί όπως θα καταλάβατε έχει μπει για τα καλά στην ζωή μας και ενημερωνόμαστε μέσω αυτού !!! Οπότε μια ωραία σελίδα για την εταιρία σας δεν θα ήταν κακό στην εικόνα της εταιρίας !!! Αντίθετα με αυτήν την σελίδα δείχνει πολύ προχειροδουλειά !!! (Τουλάχιστον αυτή είναι η γνώμη μου) Αυτά από εμένα για την εταιρία σας!!!
 
Τώρα όσο αφορά κάποιους χρήστες εδώ μέσα καταντάτε τραγελαφικοί κάποιοι που ψάχνετε αφορμές να την πείτε σε κάποιον που ήδη σας εξήγησε ότι δεν χειρίζεται καλά το πληκτρολόγιο και πεταχτήκατε να του πείτε για επεκτάσεις κλπ κλπ !!! Λίγο σεβασμό δεν βλάπτει προς το άτομο του αλλά και για την ηλικία του (όπως προανέφερε) ειδικά από την στιγμή που εξήγησε ο άνθρωπος... Δεν ξέρει να χειρίζεται το πληκτρολόγιο θα ξέρει από επεκτάσεις και add ons...? Πόσο μυαλό κουβαλάτε ?
 
ΥΣ. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, ούτε πελάτης είμαι της εταιρίας αλλά και ούτε διαφήμιση κάνω !!! Ίσα ίσα που απλά διάβασα το topic για να περάσει η ώρα γιατί ψάχνω λύσεις για το νέο μου κινητό και tablet !!!

Τελευταία επεξεργασία από: g4m1st3r1x, 16/12/2014 - 02:36


#356   stark

stark

    iPH Contributor

  • 1.055 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone SE

Δημοσίευση 16/12/2014 - 06:38

 

Ονομάζομαι Θοδωρής Γιαννουλόπουλος και είμαι από το Ναύπλιο !!!
Θα πάρω τον λόγο λοιπόν και θα σας πω συνοπτικά λύσεις (όπως μας ζητήσατε πιο πάνω) για να σας βοηθήσουμε να γίνετε καλύτεροι !!! 
 
1ον) Πάρτε έναν συμβολαιογράφο/δικηγόρο και βάλτε τον να σας φτιάξει μια σωστή και καλά ταξινομημένη φόρμα εγγύησης !!!
Τι εννοώ: 
a) Ένα σωστό κείμενο που να καλύπτει τουλάχιστον τα βασικότερα: Ονοματεπώνυμο πελάτη, την συσκευή του πελάτη μαζί με το ΙΜΕΙ της στην οποία μπήκε το προϊόν σας και τέλος την θέση που λαμβάνει η εταιρία στο θέμα των εγγυήσεων και της συσκευής (σε περίπτωση βλάβης κατά την διαδικασία εφαρμογής του προϊόν σας) αλλά και του προϊόντος σας σε περίπτωση που δεν εφαρμοστεί καλά !!!
 
 β) Χώρος για στάμπες και υπογραφές από την εταιρία 
 
(αν θέλει να συμπληρώσει κάποιος κάτι πολύ ευχαρίστως να κάνω edit το post δεν μου έρχεται κάτι άλλο τώρα στο μυαλό)
 
2ον)Πάρτε για προσωπικό κάποιον που να ασχολείται με το internet και την ιστοσελίδα σας ή καλύτερα και πιο οικονομικά βάλτε κάποιον δικό σας άνθρωπο (εννοώ κάποιο παιδί σας ή κάποιον φίλο σας, ελπίζω να καταλαβαίνετε τι εννοώ) !!! Όπως επίσης να δώσετε λίγο περισσότερο σημασία στο internet πλέον γιατί όπως θα καταλάβατε έχει μπει για τα καλά στην ζωή μας και ενημερωνόμαστε μέσω αυτού !!! Οπότε μια ωραία σελίδα για την εταιρία σας δεν θα ήταν κακό στην εικόνα της εταιρίας !!! Αντίθετα με αυτήν την σελίδα δείχνει πολύ προχειροδουλειά !!! (Τουλάχιστον αυτή είναι η γνώμη μου) Αυτά από εμένα για την εταιρία σας!!!
 
Τώρα όσο αφορά κάποιους χρήστες εδώ μέσα καταντάτε τραγελαφικοί κάποιοι που ψάχνετε αφορμές να την πείτε σε κάποιον που ήδη σας εξήγησε ότι δεν χειρίζεται καλά το πληκτρολόγιο και πεταχτήκατε να του πείτε για επεκτάσεις κλπ κλπ !!! Λίγο σεβασμό δεν βλάπτει προς το άτομο του αλλά και για την ηλικία του (όπως προανέφερε) ειδικά από την στιγμή που εξήγησε ο άνθρωπος... Δεν ξέρει να χειρίζεται το πληκτρολόγιο θα ξέρει από επεκτάσεις και add ons...? Πόσο μυαλό κουβαλάτε ?
 
ΥΣ. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, ούτε πελάτης είμαι της εταιρίας αλλά και ούτε διαφήμιση κάνω !!! Ίσα ίσα που απλά διάβασα το topic για να περάσει η ώρα γιατί ψάχνω λύσεις για το νέο μου κινητό και tablet !!!

 

Η πρόταση για τις επεκτάσεις (τουλάχιστον η δική μου) έγινε με απόλυτο σεβασμό σε αυτά που ο κύριος έγραψε, χωρίς κανέναν χαρακτηρισμό, χωρίς ειρωνεία και σίγουρα χωρίς το δικό σου απαξιωτικό υφάκι. Πήγαινε πίσω και διάβασε το σχετικό post αν δεν σε βοηθά η μνήμη σου.

 

Επίσης, αναιρείς τα ίδια πράγματα που εσύ έχεις πει πιο πριν και χαρακτηρίζεις και ανθρώπους εδώ μέσα, άσχημο αυτό. Για σένα.

 

Την ίδια στιγμή που σωστά τον "συμβουλεύεις" να αναθέσει τα περί internet σε κάποιον άλλο, για να δώσει μεγαλύτερη σημασία και για να του φτιάξει π.χ. κάποια νέα σελίδα ή να συμμαζέψει την υπάρχουσα (που μπορεί να πάρει ώρες ή μέρες), σου φαίνεται "τραγελαφική" η λύση κάποιας επέκτασης που μπορεί να βρεθεί σε 2 λεπτά και να εγκατασταθεί σε 6 δευτερόλεπτα, από τον ίδιο τον "φίλο" / δικό του άνθρωπο που του προτείνεις να τον βοηθήσει.

 

Ο νοών νοείτω.


Τελευταία επεξεργασία από: stark, 16/12/2014 - 06:46


#357   g4m1st3r1x

g4m1st3r1x

    iPH Member

  • 305 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 16/12/2014 - 07:04

Η πρόταση για τις επεκτάσεις (τουλάχιστον η δική μου) έγινε με απόλυτο σεβασμό σε αυτά που ο κύριος έγραψε, χωρίς κανέναν χαρακτηρισμό, χωρίς ειρωνεία και σίγουρα χωρίς το δικό σου απαξιωτικό υφάκι. Πήγαινε πίσω και διάβασε το σχετικό post αν δεν σε βοηθά η μνήμη σου.

 

Επίσης, αναιρείς τα ίδια πράγματα που εσύ έχεις πει πιο πριν και χαρακτηρίζεις και ανθρώπους εδώ μέσα, άσχημο αυτό. Για σένα.

 

Την ίδια στιγμή που σωστά τον "συμβουλεύεις" να αναθέσει τα περί internet σε κάποιον άλλο, για να δώσει μεγαλύτερη σημασία και για να του φτιάξει π.χ. κάποια νέα σελίδα ή να συμμαζέψει την υπάρχουσα (που μπορεί να πάρει ώρες ή μέρες), σου φαίνεται "τραγελαφική" η λύση κάποιας επέκτασης που μπορεί να βρεθεί σε 2 λεπτά και να εγκατασταθεί σε 6 δευτερόλεπτα, από τον ίδιο τον "φίλο" / δικό του άνθρωπο που του προτείνεις να τον βοηθήσει.

 

Ο νοών νοείτω.

Σε πληροφορώ πολύ πως η μνήμη μου λειτουργεί άψογα... Επίσης συνεχίζεις να επιμένεις στην άποψη σου χωρίς να υπάρχει λόγος... Ναι για εμάς παίρνει τουλάχιστον 1 λεπτό να κάνουμε αυτήν την διαδικασία αλλά έρχομαι εγώ και σου λέω να βάλεις και τους γονείς σου (χωρίς κάποιο προσβλητικό τόνο προς μέρους τους έτσι ?  Προς Θεού οι άνθρωποι απλά παράδειγμα δίνω ! ) να κάνουν την ίδια διαδικασία να δεις που δεν θα τα καταφέρουν και όταν τα καταφέρουν θα πρέπει να τους εξηγήσεις !!! Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα για κάποιους !!! Τουλάχιστον οι δικοί μου που δεν ασχολούνται με PC δεν θα το καταλάβουν με την πρώτη !!! Tespa !!! Χαρακτηρίζω συμπεριφορές όχι άτομα για αυτό δεν έδωσα ονόματα οποτε δεν αναιρώ τίποτα !!! Ας μην ξεφεύγουμε από το topic όμως και πάνω από όλα μην παίρνετε προσωπικά κάποια πράγματα μέσω γραπτού λόγου !!! Δεν έχω καμιά όρεξη πίστεψε με να τσακώνομαι και να λογομαχώ ειδικά μέσω forum δεν είμαι ούτε κανένα παιδάκι που κάθεται πίσω από οθόνες και κρύβεται ούτε κανένας καμμένος που έχει όρεξη για τσακωμούς !!! 



#358   stark

stark

    iPH Contributor

  • 1.055 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone SE

Δημοσίευση 16/12/2014 - 07:38

Στο προηγούμενο post μου σου απαντώ ξεκάθαρα, οτι, όπως ακριβώς κι εσυ πρότεινες, μπορεί κάποιος που δεν ειναι εξοικειωμένος με τα του Internet και των υπολογιστών να ζητήσει να του εγκαταστήσει οτιδήποτε χρειάζεται (πχ τις εν λόγω επεκτάσεις) κάποιος φίλος του, ή γνωστός του. Δεν επιμένω σε καποια άποψη πολύ διαφορετική απο την δίκη σου, λοιπόν.
Ειναι καλό να αποφεύγουμε τις εντάσεις και τις παρεξηγήσεις, είτε διαφωνούμε είτε συμφωνούμε. Καλή διάθεση χρειάζεται μόνο.

Καλή σου μέρα.

Σε πληροφορώ πολύ πως η μνήμη μου λειτουργεί άψογα... Επίσης συνεχίζεις να επιμένεις στην άποψη σου χωρίς να υπάρχει λόγος... Ναι για εμάς παίρνει τουλάχιστον 1 λεπτό να κάνουμε αυτήν την διαδικασία αλλά έρχομαι εγώ και σου λέω να βάλεις και τους γονείς σου (χωρίς κάποιο προσβλητικό τόνο προς μέρους τους έτσι ? Προς Θεού οι άνθρωποι απλά παράδειγμα δίνω ! ) να κάνουν την ίδια διαδικασία να δεις που δεν θα τα καταφέρουν και όταν τα καταφέρουν θα πρέπει να τους εξηγήσεις !!! Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα για κάποιους !!! Τουλάχιστον οι δικοί μου που δεν ασχολούνται με PC δεν θα το καταλάβουν με την πρώτη !!! Tespa !!! Χαρακτηρίζω συμπεριφορές όχι άτομα για αυτό δεν έδωσα ονόματα οποτε δεν αναιρώ τίποτα !!! Ας μην ξεφεύγουμε από το topic όμως και πάνω από όλα μην παίρνετε προσωπικά κάποια πράγματα μέσω γραπτού λόγου !!! Δεν έχω καμιά όρεξη πίστεψε με να τσακώνομαι και να λογομαχώ ειδικά μέσω forum δεν είμαι ούτε κανένα παιδάκι που κάθεται πίσω από οθόνες και κρύβεται ούτε κανένας καμμένος που έχει όρεξη για τσακωμούς !!!



#359   stevobmw

stevobmw

    iPH Hero

  • 5.082 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 11/01/2015 - 20:39

Έχουμε κανένα νέο για το νέο υλικό που μπορεί να τοποθετήσει στα 6αρια;
iPhoneHellas Quality Test Labs (IHQTL)

#360   atari4

atari4

    iPH Hero

  • 5.327 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 11/01/2015 - 22:11

Έχουμε κανένα νέο για το νέο υλικό που μπορεί να τοποθετήσει στα 6αρια;

 

Ειχε βαλει νομιζω μονο ενα παλικαρι εδω στο forum αυτο το "υλικο" και νομιζω τελικα το πουλησε το κινητο. Απο τοτε δεν ειχαμε νεοτερα.

 

Α, sorry εσυ ησουν. :D


You'll Never Walk Alone


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες