Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 3 ψήφοι

Είναι τελικά τα 16gb αρκετά στο iphone 6?

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
38 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   cayetano1

cayetano1

iPH User

• 130 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 02/12/2014 - 15:07

Θα ήταν πολύ χρήσιμο να μας δώσουν ενα feedback οι κάτοχοι των iphone 6 16gb εάν τελικά είναι αρκετά,εάν χρειάστηκε να σβήσουν δεδομένα και εαν τελικά έπρεπε να είχαν προχωρήσει στην αγορά των 64gb!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   antonispap40

antonispap40

iPH Enthousiast

• 354 μηνύματα
  • Twitter:@antonispap40
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:antonispap40

Δημοσίευση 02/12/2014 - 15:12

Ανάλογα την χρήση που θέλεις! Γενικά δεν είναι αρκετά γιατί μετά από βίντεο και φωτογραφίες θα γεμίσει η μνήμη. Αν βάλεις μεγάλα παιχνίδια το ίδιο! Επίσης πρέπει να έχεις και ένα πρόγραμμα που διαγράφει τα διαφορά junk files από τις εφαρμογές!

Με λίγη μουσική, μερικά παιχνίδια και τις φωτογραφίες-βίντεο στον υπολογιστή δεν θα έχεις πρόβλημα!

Εγώ με το 16 plus μου δεν έχω πρόβλημα, αλλά δεν του έχω βάλει άπειρες εφαρμογές και παιχνίδια καθώς και λίγα κομμάτια στην μουσική.

#3   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.607 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 02/12/2014 - 15:20

Δεν υφίστανται 16GB πλέον.. Είναι ένα αστείο.

Όχι μόνο στο iPhone, αλλά σε οποιαδήποτε συσκευή με Fix χωρητικότητα. Εκτός και αν το θες μόνο για τηλ. Τότε ναι.

Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 02/12/2014 - 15:21

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#4   Donsotiriou

Donsotiriou

iPH Contributor

• 965 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 02/12/2014 - 15:28

Θα διαφωνήσω λίγο
Υπάρχει εξαίρεση στον κανόνα και είμαι αυτός ποτέ δεν χρειάστηκα πάνω από 16gb
Εξηγούμαι πάνω από 500 φωτογραφίες στο κινητό δεν χρειάζομαι έχω εξωτερικό σκληρό και υπολογιστή
Η μουσική 1gb μου αρκεί γιατί δεν ακούω συνέχεια μουσική και άλλα 5 gb εφαρμογές
Έχω onedrive 1tb δωρεαν

Δεν βρίσκω λόγο για παραπάνω
Εξαρτάται την χρήση

Τελευταία επεξεργασία από: Donsotiriou, 02/12/2014 - 15:28

#5   efib

efib

iPH Elite Poster

• 2.944 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 02/12/2014 - 15:50

4s 16gb ( ακόμα χειρότερα ) και όλο έσβηνα.
1000 φωτογραφίες , καθολου μουσική , καποια παιχνίδια (οχι μεγάλα ) και εφαρμογές γύρω στις 40.
Μην πας στα 16 γιατι μάλλον θα το μετανιώσεις..

#6   skiace

skiace

iPH Elite Poster

• 2.601 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 02/12/2014 - 16:01

Για να ξερουμε για τι μιλαμε τα 16 ονομαστικη τιμη ισουνται με 12,1 χωρητικοτητα, απο το οποιο μενουν 11,35 διαθεσιμος χωρος.
Τα παραπανω νουμερα μετα την σημερινη αναβαθμιση σε 8.1.1 και εννοειται χωρις να εχω περασει το παραμικρο.
Αρα απο τα ονομαστικα 16 μενουν τελικα διαθεσιμα τα 11 περιπου. Ομολογω πως και εμενα μου φανηκαν λιγα πλεον καθως με λιγα σχετικα πραγματαωκαι χωρις καθολου φωτο η βιντεο εμειναν διαθεσιμα περιπου 5,5. Με τα σημερινα δεδομενα για μενα ιδανικη χωρητικοτητα θα ηταν τα 32.

#7   manu

manu

iPH Enthousiast

• 475 μηνύματα

Δημοσίευση 02/12/2014 - 16:09

Κι εγώ 16gb εχω και με νορμαλ χρήση (για μένα) εχω 2-2,5 gb ελεύθερα. Όταν λέω νορμαλ χρήση εννοώ 1gb μουσική κι όλο το υπόλοιπο εφαρμογές. Τις φωτός τις περνάω στο Mac, αν και εχω μερικές ακόμη αποθηκευμένες στο iPhone. Επίσης εχω το battery doctor για διαγραφή των junk αρχείων απ τις εφαρμογές.

#8   cayetano1

cayetano1

iPH User

• 130 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 02/12/2014 - 17:16

Τελικά νομίζω με τα 16gb πάντα θα πρέπει να "αδειάζεις" δεδομένα προκειμένου να έχεις χώρο.Τα 64gb είναι μονόδρομος αν θέλεις να εχεις ήσυχο το κεφάλι σου.(αν το βαστάει η τσέπη σου)

#9   atari4

atari4

iPH Hero

• 5.327 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 02/12/2014 - 17:44

Οποιος την παλευε με 16gb στα 4s,5,5s θα την παλέψει και στο 6. Εκτός αν ξαφνικά αλλάξει συνήθειες (πχ του δημιουργηθεί η επιθυμία να δει το extended lord of the rings στο smartphone :lol: ).

Αν δεν έχει βεβαια χρηματικο κόλλημα πάει βουρ για τα 128gb. So simple.

You'll Never Walk Alone

#10   Darkoulis

Darkoulis

iPH Elite Poster

• 2.323 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Pro 1st gen + 4G
  • GameCenter:Darkoulis

Δημοσίευση 02/12/2014 - 17:52

προσωπική άποψη τα 16GB δεν παλεύονται! Μα γιατί να μην σταματήσει τα 16GB και να έχει τα 32GB ως default έκδοση! Και να άφηνε πάλι όπως άφησε το iPhone 5S σε 16 & 32GB και 5C 8GB...     

Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black iOS 16.7.2 Apple MacBook Air M1 8GB/512GB Gold MacOS 12.7.1

#11   alej

alej

iPH Elite Poster

• 3.333 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:ALEJSALONICA

Δημοσίευση 02/12/2014 - 17:53

Αν αναρωτιέσαι μάλλον δεν σου φτάνει.

#12   atari4

atari4

iPH Hero

• 5.327 μηνύματα

Δημοσίευση 02/12/2014 - 17:56

προσωπική άποψη τα 16GB δεν παλεύονται! Μα γιατί να μην σταματήσει τα 16GB και να έχει τα 32GB ως default έκδοση! Και να άφηνε πάλι όπως άφησε το iPhone 5S σε 16 & 32GB και 5C 8GB...     

Μα αν σταματουσε τα 16 και εβαζε τα 32 στην τιμη των 16 κανεις δε θαπαιρνε τα 64. Ενω τωρα με τα 64 στην τιμη των 32 αυξηθηκε κάθετα η ζήτηση. Ειναι μανουλα η apple σε κατι τετοια... ;)

You'll Never Walk Alone

#13   soniasim

soniasim

iPH Contributor

• 1.498 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 02/12/2014 - 20:42

Χρόνια ολόκληρα μόνο 16 GB παίρνω - αυτή τη στιγμή στο Plus έχω διαθέσιμα 8.

Μόλις βρεθώ σε κάποιο wifi, τυχόν φώτος που τραβάω σε εξορμήσεις γίνονται upload στο Dropbox και σβήνονται απ'τη συσκευή και δεν το κάνω μόνο γιατί δε χωράνε, απλά δε βρίσκω το λόγο να τα κρατάω και εκεί. Και 128 GB να είχα, πάλι θα τα έσβηνα. Βίντεο δεν τραβάω συχνά και αν τραβήξω, δε θα'ναι πάνω από 2-3 του ενός λεπτού max. Παιχνίδια δεν παίζω, ταινίες στο κινητό δεν βλέπω και τα apps που έχω άντε να είναι 100 MB το μεγαλύτερο. Από μουσική κάνω sync playlists που τις εναλλάσσω κάθε τόσο, δεν ακούω και πολύ συχνά μουσική στο κινητό.

Συνεπώς, είναι καθαρά θέμα χρήσης, με 16αρα συσκευή, δεν έχω πέσει ποτέ κάτω από 4 GB ελεύθερου χώρου...

Τελευταία επεξεργασία από: soniasim, 02/12/2014 - 20:46

#14   atari4

atari4

iPH Hero

• 5.327 μηνύματα

Δημοσίευση 02/12/2014 - 21:13

Χρόνια ολόκληρα μόνο 16 GB παίρνω - αυτή τη στιγμή στο Plus έχω διαθέσιμα 8.

Μόλις βρεθώ σε κάποιο wifi, τυχόν φώτος που τραβάω σε εξορμήσεις γίνονται upload στο Dropbox και σβήνονται απ'τη συσκευή και δεν το κάνω μόνο γιατί δε χωράνε, απλά δε βρίσκω το λόγο να τα κρατάω και εκεί. Και 128 GB να είχα, πάλι θα τα έσβηνα. Βίντεο δεν τραβάω συχνά και αν τραβήξω, δε θα'ναι πάνω από 2-3 του ενός λεπτού max. Παιχνίδια δεν παίζω, ταινίες στο κινητό δεν βλέπω και τα apps που έχω άντε να είναι 100 MB το μεγαλύτερο. Από μουσική κάνω sync playlists που τις εναλλάσσω κάθε τόσο, δεν ακούω και πολύ συχνά μουσική στο κινητό.

Συνεπώς, είναι καθαρά θέμα χρήσης, με 16αρα συσκευή, δεν έχω πέσει ποτέ κάτω από 4 GB ελεύθερου χώρου...

Και αν σε πετυχει καποιος γνωστος στο δρόμο και σου ζητησει να του δειξεις φωτογραφίες από τις προπέρσινες απόκριες δε θαχεις τίποτα να του δείξεις; :o  :lol:

You'll Never Walk Alone

#15   jig

jig

iPH Elite Poster

• 2.022 μηνύματα

Δημοσίευση 02/12/2014 - 21:15

Sonia παίζει να είσαι μέσα στους δέκα ευχαριστημένους χρήστες iPhone/16GB :P

ⓜⓘⓚⓔ   ✈︎  Everything you can imagine is real [P²]

Ad

Ad

Team