Απαράδεχτη ποιότητα ήχου κλήσης.(iphone3GS)
Δημοσίευση 10/01/2010 - 17:06
Ad
Δημοσίευση 10/01/2010 - 18:12
Δημοσίευση 12/01/2010 - 16:10
Δημοσίευση 12/01/2010 - 16:39
Δημοσίευση 12/01/2010 - 23:48
Δημοσίευση 13/01/2010 - 00:45
Δυστυχώς, όπως ξέρεις κι εσύ ο ίδιος -ή, όπως έχεις διαπιστώσει- η πολυαγαπημένη μας συσκευή δε φημίζεται για τις ηχητικές αποδόσεις της. Ένα απλό Sony Ericsson, το πιο φτηνό της σειράς W, άνετα "του ρίχνει στ' αυτιά"...
Άλλωστε, όπως είδες όταν πρωτοέπαιξες το τηλέφωνο στα χέρια του, οι λιγοστοί ήχοι που έχει εγκατεστημένους, χαρακτηρίζονται μόνο για την πρωτοτυπία τους -και για τίποτα άλλο.
Σου προτείνω να βάλεις, σαν ήχο κλήσης, ένα απλό "ντριν-ντριν", σαν αυτά της Nokia. Μπορεί να ζηλεύεις τους υπόλοιπους που κάνουν πάρτυ με τις μελωδίες τους, αλλά τόσο εσύ, όσο και αυτοί, θα ξέρετε πολύ καλά ότι "χτυπάει" ένα αχτύπητο iPhone!
xilaren
Δημοσίευση 13/01/2010 - 00:49
ισχυει αυτο που λες αλλα μιλαει για την ποιοτητα, οχι την ενταση... τεσπα ας περιμενουμε να μας απαντησει σε τι ακριβως αναφερετε..Πιστεύω ότι αναφέρεσαι στην ένταση του ήχου, έτσι;...
Δυστυχώς, όπως ξέρεις κι εσύ ο ίδιος -ή, όπως έχεις διαπιστώσει- η πολυαγαπημένη μας συσκευή δε φημίζεται για τις ηχητικές αποδόσεις της. Ένα απλό Sony Ericsson, το πιο φτηνό της σειράς W, άνετα "του ρίχνει στ' αυτιά"...![]()
Άλλωστε, όπως είδες όταν πρωτοέπαιξες το τηλέφωνο στα χέρια του, οι λιγοστοί ήχοι που έχει εγκατεστημένους, χαρακτηρίζονται μόνο για την πρωτοτυπία τους -και για τίποτα άλλο.
Σου προτείνω να βάλεις, σαν ήχο κλήσης, ένα απλό "ντριν-ντριν", σαν αυτά της Nokia. Μπορεί να ζηλεύεις τους υπόλοιπους που κάνουν πάρτυ με τις μελωδίες τους, αλλά τόσο εσύ, όσο και αυτοί, θα ξέρετε πολύ καλά ότι "χτυπάει" ένα αχτύπητο iPhone!
xilaren
Δημοσίευση 14/01/2010 - 16:06
Δημοσίευση 14/01/2010 - 17:24
Δημοσίευση 25/01/2010 - 01:37
Μπορεί ένα iphone 3Gs να κτυπάει σαν ήχος κλίσης πιο δυνατά από ένα άλλο iphone 3Gs? Αν ναι.
Γιατί?
Σας ευχαριστώ πολύ συγνώμη αν σας κούρασα, και ελπίζω να έγινα κατανοητός.
Δημοσίευση 25/01/2010 - 03:29
πιστευω πως αν γινετε αυτο που λες καποιο απο τα δυο iphone 3gs εχει προβλημα με τα ηχεια του...Καλήμερα παιδιά. Επιστρέφω στο θέμα και με μια καινούργια απορία .ίσως να υπερέβαλα με την ποιότητα των ήχων κλήσης του iphone. άλλα μην μου πείτε ότι είναι ότι καλύτερο στην ένταση και στην ποιότητα; σαν ipod σκίζει άλλα σαν ήχοι τηλεφώνου..οχι. παρεμπιπτόντως το ηχείο δεν έχει τίποτα, άκουσα και άλλα iphone τα ίδια κτυπανε . απο τι κατάλαβα κτυπάει πιο καθαρά όσο πιο λίγα όργανα έχει ο ηχος . Και η δεύτερη απορία και ερώτηση μαζί είναι η εξής.
Μπορεί ένα iphone 3Gs να κτυπάει σαν ήχος κλίσης πιο δυνατά από ένα άλλο iphone 3Gs? Αν ναι.
Γιατί?
κ παλι λεω πως ετσι πιστευω δεν το εχω μελετησει το πραγμα..
Δημοσίευση 25/01/2010 - 10:05
Καλήμερα παιδιά. Επιστρέφω στο θέμα και με μια καινούργια απορία .ίσως να υπερέβαλα με την ποιότητα των ήχων κλήσης του iphone. άλλα μην μου πείτε ότι είναι ότι καλύτερο στην ένταση και στην ποιότητα; σαν ipod σκίζει άλλα σαν ήχοι τηλεφώνου..οχι. παρεμπιπτόντως το ηχείο δεν έχει τίποτα, άκουσα και άλλα iphone τα ίδια κτυπανε . απο τι κατάλαβα κτυπάει πιο καθαρά όσο πιο λίγα όργανα έχει ο ηχος . Και η δεύτερη απορία και ερώτηση μαζί είναι η εξής.
Γιατί?
Επειδή έχω αγοράσει ring tones από το itunes σε πληροφορώ ότι η ποιότητα ήχου είναι κορυφαία εφάμιλλη του Ipod. άρα κάτι άλλο τρέχει.
Μήπως η πηγή σου, δηλαδή το τραγούδι που χρησιμοποίησες δεν είναι καλής ποιότητας; Πχ είναι μόνο 128 kbit/s. Πάρε ένα καλό αρχείο mp3 τουλάχιστον 192kbit/s και ξαναδοκίμασε όλη τη διαδικασία. Ιδανικά χρησιμοποίησε ένα πρόγραμμα επεξεργασίας ήχου και παίξε λίγο με τα equalizers. Αγόρασε και ένα ring tone από το itunes για να το έχεις σαν μοντέλο σύγκρισης. (ιδανικά το ίδιο τραγούδι που θέλεις να φτιάξεις και εσύ.)
Δημοσίευση 26/01/2010 - 01:09
Σας ευχαριστώ.
Δημοσίευση 18/07/2010 - 03:29
Και τι γίνετε παιδιά αν το ηχείο έχει πρόβλημα; είμαι στην εγγύηση. Το πήρα απο τον γερμανο . Το αλλάζουν; μπορούν να επέμβουν τεχνικά στο iphone; γιατί διάβασα στο site τις vodafone ότι δεν επεμβαίνουν, και γίνετε αντικατάσταση. Ας μου πει κάποιος τι παίζει με το service
Σας ευχαριστώ.
Γειά σας κι απο μένα.Το service στην Ελλαδα το εχει η "Arvado services" και δεν επεμβαίνει στο μέσα της συσκευής όντως.Παρ'όλο που είχα ακουσει διάφορες ιστορίες για μη εξηπηρέτηση, εμένα μου άλλαξαν 3 συσκευές (3GS ) επιδει δεν δουλευε το GPS (και τελικα δεν δουλεψε εως ότου το έκανα ver. 4) και η εντύπωση που μου άφησαν είναι πολύ θετική.Προσπαθουν αρκετα.Αυτό έγινε πριν ενα μήνα.
Τελευταία επεξεργασία από: Costas100, 18/07/2010 - 03:30
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες