Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

Beats by Dre Studio 2 Άμεση βοήθεια!

• Please log in to reply
35 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   iOS

iOS

iPH Addict

• 706 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad 3
  • GameCenter:Gr4FiXKill3r_iOS

Δημοσίευση 29/12/2014 - 05:37

Γεια σας 

Θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας σχετικά με τα beats by dre Studio 2 που μόλις προ λίγου παρήγγειλα !
προλαβαίνω σε κάθε περίπτωση να προβώ σε ακύρωση της παραγγελίας οπότε θα ήθελα άμεσα τα φώτα σας και την βοήθεια σας !
θα ήθελα να μου πείτε πρώτα από όλα εάν αυτά τα ακουστικά αξίζουν τα χρήματα τους γιατί μιλάμε για ακουστικά άξιας 300$ 
έχω ακούσει ότι γενικά τα beats απευθύνονται κύριος σε παράγωγους και ακροατές rap σκηνής δεν ξέρω εάν όντως ισχύει κάτι τέτοιο άλλα σε κάθε περίπτωση ακούω εδώ και αρκετά χρόνια ποιοτική Dubstep και θέλω κάτι που να μου δώσει την πλήρη εμπειρία...από τα earpods πήδηξα στα razer hammerhead pro τα οποία και δεν με απογοήτευσαν από άποψη απόδοσης αλλά από ποιότητας κατασκευής ( ξέβαψαν και άρχισε να δυσλειτουργεί το πλήκτρο τον κλήσεων ) και τώρα πήγα σε προϊόν 3 φορές ακριβότερο για αυτό και επειδή τα χρήματα έκανα μεγάλο αγώνα σαν φοιτητής που είμαι να τα βρω δεν θέλω να τα φάω σε κάτι το οποίο δεν είναι για της δικές μου απαιτήσεις... καταλαβαίνετε θέλω να πιστεύω ! 
ήμουν ανάμεσα και στα Pioneer MX9 πείτε μου την γνώμη σας και για τα δυο σε κάθε περίπτωση δεν θέλω προτάσεις για μάπα σε ποιότητα κατασκευής ακουστικά θέλω κάτι που να μου βγάλει χρόνια ούτε ένα ούτε δυο αλλά πολλά περισσότερα !
σας ευχαριστώ πολύ για την οποία βοήθεια... να επισημάνω για να αποφύγουμε παρεξηγήσεις πως τα ορθογραφικά μου ναι όντως μπορεί να βγάζουν μάτι αλλά δεν είναι στο χέρι μου τα βελτίωσα όσο το δυνατόν περισσότερο μπορούσα έχω δυσλεξία οπότε θέλω κατανόηση !

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   kiriakosa

kiriakosa

iPH Elite Poster

• 2,101 μηνύματα
  • Twitter:@Kiriakosa
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen
  • GameCenter:kiriakosa

Δημοσίευση 29/12/2014 - 09:38

Δεν ξέρω για τα pioneer, αλλά το έχουμε γράψει πολλές φορές μέσα στο φόρουμ ότι τα beats παρέχουν κυρίως design και μπάσο. Από εκει και πέρα μέτρια (για τα χρήματα τους σε σύγκριση με αντίστοιχης αξίας προϊόντα) ποιότητα ήχου. Εσυ αποφασίζεις, αλλά για χρήματα που δε σου περισσεύουν, δεν είναι σίγουρος ότι είναι σωστή επιλογή.

#3   iOS

iOS

iPH Addict

• 706 μηνύματα

Δημοσίευση 29/12/2014 - 12:26

Δεν ξέρω για τα pioneer, αλλά το έχουμε γράψει πολλές φορές μέσα στο φόρουμ ότι τα beats παρέχουν κυρίως design και μπάσο. Από εκει και πέρα μέτρια (για τα χρήματα τους σε σύγκριση με αντίστοιχης αξίας προϊόντα) ποιότητα ήχου. Εσυ αποφασίζεις, αλλά για χρήματα που δε σου περισσεύουν, δεν είναι σίγουρος ότι είναι σωστή επιλογή.

Έχεις να μου πρωτινεις κάτι ;

#4   kiriakosa

kiriakosa

iPH Elite Poster

• 2,101 μηνύματα

Δημοσίευση 29/12/2014 - 12:54

Εγώ θα έλεγα να κοιτάξεις κάτι σε Sennheiser, με τα ίδια χαρακτηριστικά και καλύτερο ήχο θα πληρώσεις σαφώς λιγότερα χρήματα. Καλύτερα να ψάξεις ποια σε βολεύουν περισσότερο. Η επιλογή δίκη σου, δυστυχώς δεν έχω κάποια στην κατοχή μου για να σου προτείνω.

#5   efib

efib

iPH Elite Poster

• 2,944 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 29/12/2014 - 13:01

Μπες head fi και δες !

#6   iOS

iOS

iPH Addict

• 706 μηνύματα

Δημοσίευση 29/12/2014 - 13:11

Εγώ θα έλεγα να κοιτάξεις κάτι σε Sennheiser, με τα ίδια χαρακτηριστικά και καλύτερο ήχο θα πληρώσεις σαφώς λιγότερα χρήματα. Καλύτερα να ψάξεις ποια σε βολεύουν περισσότερο. Η επιλογή δίκη σου, δυστυχώς δεν έχω κάποια στην κατοχή μου για να σου προτείνω.

έχεις κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο να προτείνεις; κάτι πείρε το αυτή μου για Sennheiser

Μπες head fi και δες !

τι φαση ειναι αυτο ;

#7   efib

efib

iPH Elite Poster

• 2,944 μηνύματα

Δημοσίευση 29/12/2014 - 13:24

Googlαρε ρε συ.. Εχει τα πάντα για ακουστικά και πολλά αλλα.. Εχει συγκρίσεις κλπ. Στο στυλ που ψάχνεις εχω κατι in ear αλλα ειναι πολύ πανω απο το budget σου :/ .
Επίσης εχει και πολλες ευκαιρίες στις αγγελίες ..

#8   iOS

iOS

iPH Addict

• 706 μηνύματα

Δημοσίευση 29/12/2014 - 13:33

Googlαρε ρε συ.. Εχει τα πάντα για ακουστικά και πολλά αλλα.. Εχει συγκρίσεις κλπ. Στο στυλ που ψάχνεις εχω κατι in ear αλλα ειναι πολύ πανω απο το budget σου :/ .
Επίσης εχει και πολλες ευκαιρίες στις αγγελίες ..

Για Dubstep επισεις ακουσα αριστα λογια και για τα Audio Technika ATH-M50X πατανε και τα Beats Pro και γενικα πολλα ακουστικα over priced ! τι λες ;

#9   efib

efib

iPH Elite Poster

• 2,944 μηνύματα

Δημοσίευση 29/12/2014 - 13:37

Για αυτα ειχα ακούσει και εγώ αλλα περισσότερο ασχολούμαι με "ψείρες". Γενικα δεν ειναι και χάλια τα beats απλα ειναι πανάκριβα και εχεις πολύ καλύτερες επιλογές σε λιγότερα χρήματα. Το μπάσο στα beats δεν ειναι και κανα μπάσο της προκοπής αλλα δίνει το παρών..

#10   iOS

iOS

iPH Addict

• 706 μηνύματα

Δημοσίευση 29/12/2014 - 13:40

Για αυτα ειχα ακούσει και εγώ αλλα περισσότερο ασχολούμαι με "ψείρες". Γενικα δεν ειναι και χάλια τα beats απλα ειναι πανάκριβα και εχεις πολύ καλύτερες επιλογές σε λιγότερα χρήματα. Το μπάσο στα beats δεν ειναι και κανα μπάσο της προκοπής αλλα δίνει το παρών..

Λες ε;;; βλεπω πολλα reviews και στο σιτε που μου εδωσες για τα ATH-M50X το εβλεπα και ποιο πριν αλλα με επισαν τωρα !!!!

#11   kiriakosa

kiriakosa

iPH Elite Poster

• 2,101 μηνύματα

Δημοσίευση 29/12/2014 - 13:43

[quote name="iOS" post="1666697" timestamp="1419851509"]έχεις κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο να προτείνεις; κάτι πείρε το αυτή μου για Sennheiser

Στη θέση σου θα έπαιρνα τα Momentum http://en-de.sennhei...momentum-stereo

#12   efib

efib

iPH Elite Poster

• 2,944 μηνύματα

Δημοσίευση 29/12/2014 - 13:52

Ο,τι θες να κοιτάς στο head - fi , ειναι πολύ καλο φόρουμ !

#13   iOS

iOS

iPH Addict

• 706 μηνύματα

Δημοσίευση 29/12/2014 - 13:56

[quote name="iOS" post="1666697" timestamp="1419851509"]έχεις κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο να προτείνεις; κάτι πείρε το αυτή μου για Sennheiser

Στη θέση σου θα έπαιρνα τα Momentum http://en-de.sennhei...momentum-stereo

Φίλε μου δεν ξέρω αν κάνουν για το ίδως της μουσικής που ακούω μιας και εδώ και 5 χρόνια ακούω Dubstep , Chillstep θέλω κάτι για αυτό το ίδως συγγνώμη αν σε ζαλίζω!!!

Τελευταία επεξεργασία από: iOS, 29/12/2014 - 13:59.

#14   iOS

iOS

iPH Addict

• 706 μηνύματα

Δημοσίευση 29/12/2014 - 13:56

Ο,τι θες να κοιτάς στο head - fi , ειναι πολύ καλο φόρουμ !

Είσαι αρχηγος φίλε μου !!! Πολυ σε πάω να είσαι καλα πραγμματικα ! Ψαχμενο σε βρίσκω !!

#15   efib

efib

iPH Elite Poster

• 2,944 μηνύματα

Δημοσίευση 29/12/2014 - 14:02

Φιλη :D Μου αρέσει η μουσική και ψάχνω το καλύτερο vfm για τα γούστα μου οποτε το ψάχνω αρκετά :P

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες