Καλησπερα! Θελω να σας κανω μια ερωτηση!Θελω να αγορασω το apple tv κυριως για mirroring ταινιων....Ομως η τηλεοραση μου δεν ειναι smart tv να εχει ιντερνετ!Θα συνδεσω το apple tv με hdmi και θα παιρνει ιντερνετ απο εκει....??Και κατι ακομα...Θα μπορω να εχω ιντερνετ στην τηλεοραση μου??

apple tv και χρηση
Δημοσίευση 22/02/2015 - 19:14
Ad
Δημοσίευση 22/02/2015 - 19:23
Δημοσίευση 22/02/2015 - 19:30
Ακριβώς θα το συνδέσεις με hdmi καλώδιο και θα έχεις internet από το προσωπικό σου wifi όπου μέσω του Apple TV θα απεικονίζεται ότι κάνεις μέσω του iPhone και του iPad στην τηλεόραση. Εξάλλου αυτό είναι το θέμα να κάνει την τηλεόραση smart. Άσε που έχει εφαρμογές εγκατεστημένες όπως YouTube, Vimeo, NHL, NBA MLB.TV και άλλα.
αυτα τα καναλια...πχ nba εχουν προσβαση απο Ελλαδα?? Γιατι νομιζα πως οχι...Με 100 ευρω θα βλεπω και nba!?
Δημοσίευση 22/02/2015 - 20:27

Δημοσίευση 23/02/2015 - 00:08
Μπορείς να δεις τα πάντα με vpn services, απλά θέλει λίγο ψάξιμο αν δεν εισαι σχετικός...
Ασχετος ειμαι οποτε αυτα τα καναλια δεν θα μπορω να τα δω μαλλον!Οποτε μονο mirroring και ιντερνετ στην τηλεραση...Δεν ειναι κακο αναλογικα με το κοστος!
Δημοσίευση 23/02/2015 - 16:33
1. Δεν κανει smart την τηλεόραση.
Είναι media player.
2. Mirroring κάνει και χωρίς δίκτυο στο σπίτι, δλδ μπορεί απο συσκευή σε συσκευή χωρίς την αναγκαιότητα router.
Τώρα τί ενοείτε οτι θα έχει ίντερνετ η τηλεόραση
δεν το πολυκατάλαβα.
Δημοσίευση 23/02/2015 - 16:37
Εγω δεν εχω καταλαβαει ακριβως τις δυνατοτητες του γι αυτο ρωταω....
Απο τη στιγμη που εχει wifi και συνδεθει με την τηλεοραση δεν θα εχω ιντερνετ στην τηλεοραση αρα και να μπαινω youtube κτλ...??
και δεν θα μπορω να βλεπω τις ταινιες που τις εχω στο πισι που ειναι σε αλλο δωματιο απευθειας στην τηλεοραση??
Αυτοι ειναι οι δυο κυριοι λογοι που το θελω...
Οταν λες media player τι ακριβως να κανει??Γιατι ταινιες και προγραμματα που εχει μεσα νομιζω δεν ειναι διαθεσιμα στην ελλαδα....
Δημοσίευση 23/02/2015 - 18:52
Δημοσίευση 23/02/2015 - 18:54
Σαν κατοχος μπορω να σου πω τα εξης
1.Συνδεεται στο router σου με καλωδιο η ασυρματα μεσω wifi που σημαινει οτι μπορει να σου απεικονισει εικονες και βιντεο που υπαρχουν στο itunes του υπολογιστη σου.Εχει δικη του εφαρμογη "youtube"οποτε ναι μπορεις να δεις βιντεο απο εκει.Δεν σου κανει "smart" την τηλεοραση.
2.Επισης οτι προβαλεται στο iphone,ipad και στο pc/mac μεσω itunes το βλεπεις κανονικα
3.Σιγουρα μεσω "πειραγματος" μπορεις να δεις και αλλα πραγματα αλλα θελει χρονο και γνωσεις
Δημοσίευση 23/02/2015 - 18:58
Και όλες οι εφαρμογές τύπου nbs, Netflix,hulu κλπ απαιτούν ip από υποστηριζομενες χώρες κ αντίστοιχες συνδρομές.
Επίσης ψάξουμε γιατί το iTunes δεν παίζει ότι βίντεο /υπότιτλους θες.
Τελευταία επεξεργασία από: paparainbow, 23/02/2015 - 18:59
legit
Δημοσίευση 23/02/2015 - 22:46
Σαν κατοχος μπορω να σου πω τα εξης
1.Συνδεεται στο router σου με καλωδιο η ασυρματα μεσω wifi που σημαινει οτι μπορει να σου απεικονισει εικονες και βιντεο που υπαρχουν στο itunes του υπολογιστη σου.Εχει δικη του εφαρμογη "youtube"οποτε ναι μπορεις να δεις βιντεο απο εκει.Δεν σου κανει "smart" την τηλεοραση.
2.Επισης οτι προβαλεται στο iphone,ipad και στο pc/mac μεσω itunes το βλεπεις κανονικα
3.Σιγουρα μεσω "πειραγματος" μπορεις να δεις και αλλα πραγματα αλλα θελει χρονο και γνωσεις
Oποτε αν μια ταινια την εχω απλα στον σκληρο δισκο του υπολογιστη μου και οχι στο itunes και θελω ασυρματα να την προβαλω στην τηλεοραση δεν μπορω με το apple tv??Μονο οτι ειναι μεσω itunes??
Δημοσίευση 23/02/2015 - 23:01
Oποτε αν μια ταινια την εχω απλα στον σκληρο δισκο του υπολογιστη μου και οχι στο itunes και θελω ασυρματα να την προβαλω στην τηλεοραση δεν μπορω με το apple tv??Μονο οτι ειναι μεσω itunes??
Οχι μονο μεσω itunes,οτι ταινια εχεις μεσα σε vlc η avplayerhd κτλ,μπορεις με mirroring να το προβαλεις στην tv
Δημοσίευση 23/02/2015 - 23:03
Αφού σου λεμε οτι μπορείς, ένα σου λεω εχω κόψει το torrent,απλά κανεις streaming κατευθείαν απο ipad στο appletv κ ξεμπερδεύει, ούτε να κατεβάζεις ούτε τιποτα, χωρις υπότιτλους βέβαια ε, αν θες υπότιτλους τοτε τα κατεβάζεις στο σκληρό οπως κανειςOποτε αν μια ταινια την εχω απλα στον σκληρο δισκο του υπολογιστη μου και οχι στο itunes και θελω ασυρματα να την προβαλω στην τηλεοραση δεν μπορω με το apple tv??Μονο οτι ειναι μεσω itunes??
Δημοσίευση 23/02/2015 - 23:44
Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις!Αυτο που λετε με το να βλεπω απευθειας ταινιες απο τον υπολογιστη εκτος itunes το κανει απο μονο του το apple tv ή θελει καποιο προγραμμα οπως το beamer??
Δημοσίευση 23/02/2015 - 23:55
Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις!Αυτο που λετε με το να βλεπω απευθειας ταινιες απο τον υπολογιστη εκτος itunes το κανει απο μονο του το apple tv ή θελει καποιο προγραμμα οπως το beamer??
Τιποτα δεν θελει πολυ ευκολο ειναι
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες