Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

apple tv και χρηση

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
16 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   georgioskio

georgioskio

iPH Contributor

• 1.787 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:georgioskio

Δημοσίευση 22/02/2015 - 19:14

Καλησπερα! Θελω να σας κανω μια ερωτηση!Θελω να αγορασω το apple tv κυριως για mirroring ταινιων....Ομως η τηλεοραση μου δεν ειναι smart tv να εχει ιντερνετ!Θα συνδεσω το apple tv με hdmi και θα παιρνει ιντερνετ απο εκει....??Και κατι ακομα...Θα μπορω να εχω ιντερνετ στην τηλεοραση μου??

XS Max 256 Gb Space Gray

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   MICZ45

MICZ45

iPH newbie

• 75 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 22/02/2015 - 19:23

Ακριβώς θα το συνδέσεις με hdmi καλώδιο και θα έχεις internet από το προσωπικό σου wifi όπου μέσω του Apple TV θα απεικονίζεται ότι κάνεις μέσω του iPhone και του iPad στην τηλεόραση. Εξάλλου αυτό είναι το θέμα να κάνει την τηλεόραση smart. Άσε που έχει εφαρμογές εγκατεστημένες όπως YouTube, Vimeo, NHL, NBA MLB.TV και άλλα.

#3   georgioskio

georgioskio

iPH Contributor

• 1.787 μηνύματα

Δημοσίευση 22/02/2015 - 19:30

Ακριβώς θα το συνδέσεις με hdmi καλώδιο και θα έχεις internet από το προσωπικό σου wifi όπου μέσω του Apple TV θα απεικονίζεται ότι κάνεις μέσω του iPhone και του iPad στην τηλεόραση. Εξάλλου αυτό είναι το θέμα να κάνει την τηλεόραση smart. Άσε που έχει εφαρμογές εγκατεστημένες όπως YouTube, Vimeo, NHL, NBA MLB.TV και άλλα.

αυτα τα καναλια...πχ nba εχουν προσβαση απο Ελλαδα?? Γιατι νομιζα πως οχι...Με 100 ευρω θα βλεπω και nba!?

XS Max 256 Gb Space Gray

#4   ipgpi

ipgpi

iPH Contributor

• 1.631 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 22/02/2015 - 20:27

Μπορείς να δεις τα πάντα με vpn services, απλά θέλει λίγο ψάξιμο αν δεν εισαι σχετικός...;)

#5   georgioskio

georgioskio

iPH Contributor

• 1.787 μηνύματα

Δημοσίευση 23/02/2015 - 00:08

Μπορείς να δεις τα πάντα με vpn services, απλά θέλει λίγο ψάξιμο αν δεν εισαι σχετικός... ;)

Ασχετος ειμαι οποτε αυτα τα καναλια δεν θα μπορω να τα δω μαλλον!Οποτε μονο mirroring και ιντερνετ στην τηλεραση...Δεν ειναι κακο αναλογικα με το κοστος!

XS Max 256 Gb Space Gray

#6   jim clarinetist

jim clarinetist

iPH Addict

• 688 μηνύματα

Δημοσίευση 23/02/2015 - 16:33

Νομίζω οτι μπερδεύεστε λιγάκι.
1. Δεν κανει smart την τηλεόραση.
Είναι media player.
2. Mirroring κάνει και χωρίς δίκτυο στο σπίτι, δλδ μπορεί απο συσκευή σε συσκευή χωρίς την αναγκαιότητα router.
Τώρα τί ενοείτε οτι θα έχει ίντερνετ η τηλεόραση
δεν το πολυκατάλαβα.

#7   georgioskio

georgioskio

iPH Contributor

• 1.787 μηνύματα

Δημοσίευση 23/02/2015 - 16:37

Εγω δεν εχω καταλαβαει ακριβως τις δυνατοτητες του γι αυτο ρωταω....

Απο τη στιγμη που εχει wifi και συνδεθει με την τηλεοραση δεν θα εχω ιντερνετ στην τηλεοραση αρα και να μπαινω youtube κτλ...??

και δεν θα μπορω να βλεπω τις ταινιες που τις εχω στο πισι που ειναι σε αλλο δωματιο απευθειας στην τηλεοραση??

Αυτοι ειναι οι δυο κυριοι λογοι που το θελω...

Οταν λες media player τι ακριβως να κανει??Γιατι ταινιες και προγραμματα που εχει μεσα νομιζω δεν ειναι διαθεσιμα στην ελλαδα....

XS Max 256 Gb Space Gray

#8   ipgpi

ipgpi

iPH Contributor

• 1.631 μηνύματα

Δημοσίευση 23/02/2015 - 18:52

Τα κανει εύκολα αυτα τα δυο που θες, επισης μπορείς να νοικιάζεις με 4-5$ ταινίες πρόσφατες στο itunes κ να τις βλεπεις σε HD. Το youtube, Bloomberg k κανά δυο αλλα παίζουν ελλαδα, τα περισσότερα Hulu, Netflix etc θέλουν συνδρομή αφενός κ αφετέρου να πληρώσεις συνδρομή αλλα 5-10$ το μηνα για να ¨νοικιασεισ¨ VPN services ώστε να φαίνεται οτι μπαίνεις απο αμερικη ώστε να μπορείς να δεις τα συνδρομητικά αμερικανικά...το Χά κανει περσυ κ ειχα δει 2 μήνες Netflix, μια χαρα ηταν...

#9   goldberg

goldberg

iPH newbie

• 8 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini +4G

Δημοσίευση 23/02/2015 - 18:54

Σαν κατοχος μπορω να σου πω τα εξης

1.Συνδεεται στο router σου με καλωδιο η ασυρματα μεσω wifi που σημαινει οτι μπορει να σου απεικονισει εικονες και βιντεο που υπαρχουν στο itunes του υπολογιστη σου.Εχει δικη του εφαρμογη "youtube"οποτε ναι μπορεις να δεις βιντεο απο εκει.Δεν σου κανει "smart" την τηλεοραση.

2.Επισης οτι προβαλεται στο iphone,ipad και στο pc/mac μεσω itunes το βλεπεις κανονικα

3.Σιγουρα μεσω "πειραγματος" μπορεις να δεις και αλλα πραγματα αλλα θελει χρονο και γνωσεις

#10   paparainbow

paparainbow

iPH Contributor

• 1.875 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 23/02/2015 - 18:58

Πάντως δεν είναι media player, αλλά streamer.

Και όλες οι εφαρμογές τύπου nbs, Netflix,hulu κλπ απαιτούν ip από υποστηριζομενες χώρες κ αντίστοιχες συνδρομές.

Επίσης ψάξουμε γιατί το iTunes δεν παίζει ότι βίντεο /υπότιτλους θες.

Τελευταία επεξεργασία από: paparainbow, 23/02/2015 - 18:59

legit

#11   georgioskio

georgioskio

iPH Contributor

• 1.787 μηνύματα

Δημοσίευση 23/02/2015 - 22:46

Σαν κατοχος μπορω να σου πω τα εξης

1.Συνδεεται στο router σου με καλωδιο η ασυρματα μεσω wifi που σημαινει οτι μπορει να σου απεικονισει εικονες και βιντεο που υπαρχουν στο itunes του υπολογιστη σου.Εχει δικη του εφαρμογη "youtube"οποτε ναι μπορεις να δεις βιντεο απο εκει.Δεν σου κανει "smart" την τηλεοραση.

2.Επισης οτι προβαλεται στο iphone,ipad και στο pc/mac μεσω itunes το βλεπεις κανονικα

3.Σιγουρα μεσω "πειραγματος" μπορεις να δεις και αλλα πραγματα αλλα θελει χρονο και γνωσεις

Oποτε αν μια ταινια την εχω απλα στον σκληρο δισκο του υπολογιστη μου και οχι στο itunes και θελω ασυρματα να την προβαλω στην τηλεοραση δεν μπορω με το apple tv??Μονο οτι ειναι μεσω itunes??

XS Max 256 Gb Space Gray

#12   christoss78

christoss78

iPH Addict

• 731 μηνύματα
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 23/02/2015 - 23:01

Oποτε αν μια ταινια την εχω απλα στον σκληρο δισκο του υπολογιστη μου και οχι στο itunes και θελω ασυρματα να την προβαλω στην τηλεοραση δεν μπορω με το apple tv??Μονο οτι ειναι μεσω itunes??

Οχι μονο μεσω itunes,οτι ταινια εχεις μεσα σε vlc η avplayerhd κτλ,μπορεις με mirroring να το προβαλεις στην tv

#13   ipgpi

ipgpi

iPH Contributor

• 1.631 μηνύματα

Δημοσίευση 23/02/2015 - 23:03

Αφού σου λεμε οτι μπορείς, ένα σου λεω εχω κόψει το torrent,απλά κανεις streaming κατευθείαν απο ipad στο appletv κ ξεμπερδεύει, ούτε να κατεβάζεις ούτε τιποτα, χωρις υπότιτλους βέβαια ε, αν θες υπότιτλους τοτε τα κατεβάζεις στο σκληρό οπως κανεις

#14   georgioskio

georgioskio

iPH Contributor

• 1.787 μηνύματα

Δημοσίευση 23/02/2015 - 23:44

Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις!Αυτο που λετε με το να βλεπω απευθειας ταινιες απο τον υπολογιστη εκτος itunes το κανει απο μονο του το apple tv ή θελει καποιο προγραμμα οπως το beamer??

XS Max 256 Gb Space Gray

#15   christoss78

christoss78

iPH Addict

• 731 μηνύματα
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 23/02/2015 - 23:55

Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις!Αυτο που λετε με το να βλεπω απευθειας ταινιες απο τον υπολογιστη εκτος itunes το κανει απο μονο του το apple tv ή θελει καποιο προγραμμα οπως το beamer??

Τιποτα δεν θελει πολυ ευκολο ειναι

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1