Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

Μάθε τα πάντα για την ''Ροή φωτογραφιών''


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
12 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   iPhoneHellas

iPhoneHellas

    iPH Admin

  • 640.961 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:iPhoneHellas

Δημοσίευση 20/04/2015 - 14:31

Με τη λειτουργία "Η Ροή φωτογραφιών μου", όταν τραβάτε μια φωτογραφία με μια συσκευή, εμφανίζεται αυτόματα σε όλες τις υπόλοιπες συσκευές σας.
Τι χρειάζεται για να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία "Η Ροή φωτό μου";

 

Για να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία "Η Ροή φωτό μου", θα χρειαστείτε έναν λογαριασμό iCloud, συμβατές συσκευές και ενημερωμένο λογισμικό:

  • iPhone, iPad ή iPod touch με iOS 5.1 ή νεότερη έκδοση
  • Mac με OS X Lion v10.7.5 ή νεότερη έκδοση και iPhoto 9.2.2 ή Aperture 3.2.3 ή νεότερη έκδοση
  • Apple TV (2ης γενιάς) με Ενημέρωση λογισμικού Apple TV 5.0 ή νεότερη
  • PC με Windows 7 ή νεότερη έκδοση και είτε iCloud για Windows 4.0 είτε Πίνακα ελέγχου iCloud 3.1 ή νεότερη έκδοση

Πώς μπορώ να ενεργοποιήσω τη λειτουργία "Η Ροή φωτό μου";

 

Αφού ενημερώσετε τις συσκευές σας και ρυθμίσετε τον λογαριασμό σας στο iCloud, μπορείτε να ενεργοποιήσετε εύκολα τη λειτουργία "Η Ροή φωτό μου" σε οποιαδήποτε συσκευή σας:

  • Συσκευές iOS: Μεταβείτε στην επιλογή Ρυθμίσεις > iCloud > Φωτογραφίες και ενεργοποιήστε τη λειτουργία "Η Ροή φωτό μου".
  • Mac:
    • Μεταβείτε στο μενού Apple () > Προτιμήσεις συστήματος > iCloud.
    • Επιλέξτε το πλαίσιο επιλογής "Φωτογραφίες" (ή "Ροή φωτογραφιών").
    • Κάντε κλικ στο κουμπί "Επιλογές" και βεβαιωθείτε ότι είναι επιλεγμένη η λειτουργία "Η Ροή φωτό μου".
    • Ανοίξτε την εφαρμογή που θέλετε να χρησιμοποιήσετε με τη Ροή φωτογραφιών (iPhoto ή Aperture) και βεβαιωθείτε ότι η λειτουργία "Η Ροή φωτό μου" είναι ενεργοποιημένη σε αυτήν την εφαρμογή. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε τις ρυθμίσεις της λειτουργίας "Η Ροή φωτό μου" από τις προτιμήσεις του iPhoto ή του Aperture.
  • PC:
    • Ανοίξτε το iCloud για Windows 4.0 (ή τον Πίνακα ελέγχου του iCloud) και επιλέξτε το πλαίσιο επιλογής για τις Φωτογραφίες.
    • Κάντε κλικ στο κουμπί "Επιλογές", βεβαιωθείτε ότι η λειτουργία "Η Ροή φωτό μου" είναι ενεργοποιημένη και προσαρμόστε τις ρυθμίσεις.
    • Πατήστε "Εφαρμογή" όταν τελειώσετε.

Χρησιμοποιεί η λειτουργία "Η Ροή φωτό μου" τον αποθηκευτικό χώρο iCloud;


Όχι. Οι φωτογραφίες που ανεβάζετε στη Ροή φωτογραφιών δεν καταναλώνουν το χώρο αποθήκευσης iCloud σας.

 

Η χρήση της λειτουργίας "Η Ροή φωτό μου" υποκαθιστά τη χρήση του Εφεδρικού αντίγραφου iCloud ή του iTunes για τη δημιουργία εφεδρικών αντιγράφων των φωτογραφιών μου;


Όχι. Οι φωτογραφίες στη λειτουργία "Η Ροή φωτό μου" αποθηκεύονται στον διακομιστή iCloud για 30 ημέρες. Για να αποθηκεύσετε ή να δημιουργήσετε εφεδρικά αντίγραφα αυτών των φωτογραφιών, πρέπει να τις αποθηκεύσετε από τη λειτουργία "Η Ροή φωτό μου" στη συσκευή σας iOS. Επιλέξτε τις φωτογραφίες και, στη συνέχεια, επιλέξτε Κοινή χρήση > Αποθήκευση εικόνας. Στη συνέχεια, μπορείτε να δημιουργήσετε εφεδρικά αντίγραφα των φωτογραφιών σας χρησιμοποιώντας το iCloud ή το iTunes.

 

Ποιες μορφές φωτογραφιών υποστηρίζει η λειτουργία "Η Ροή φωτό μου";


Η λειτουργία "Η Ροή φωτό μου" υποστηρίζει τις μορφές φωτογραφιών JPEG, TIFF, PNG και τις περισσότερες μορφές RAW. Η λειτουργία "Η Ροή φωτό μου" δεν υποστηρίζει βίντεο.

 

Πότε γίνεται το ανέβασμα των φωτογραφιών στη λειτουργία "Η Ροή φωτό μου";

 

Όταν ενεργοποιείτε τη λειτουργία "Η Ροή φωτό μου" στις συσκευές σας, όλες οι νέες φωτογραφίες που βγάζετε ή εισάγετε σε αυτές τις συσκευές θα ανεβαίνουν αυτόματα.

  • Συσκευές iOS: Οι νέες φωτογραφίες που βγάζετε θα ανεβαίνουν αυτόματα στη ροή φωτογραφιών σας, όταν κλείνετε την εφαρμογή Κάμερα και συνδέεστε σε Wi-Fi. Η λειτουργία "Η Ροή φωτό μου" δεν προωθεί φωτογραφίες μέσω συνδέσεων κινητού δικτύου.
  • Υπολογιστές Mac: Κάθε νέα φωτογραφία που εισάγετε στο iPhoto ή στο Aperture ανεβαίνει αυτόματα, όποτε συνδέεστε σε Wi-Fi ή Ethernet. Εναλλακτικά, μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας στο iPhoto ή στο Aperture, ώστε να ανεβαίνουν μόνο οι φωτογραφίες που προσθέτετε χειροκίνητα στη λειτουργία "Η Ροή φωτό μου".
  • PC με iCloud για Windows 4.0 (ή Πίνακα ελέγχου iCloud 3.1): Ανοίξτε ένα παράθυρο Εξερεύνησης των Windows και επιλέξτε "Φωτογραφίες iCloud" στα Αγαπημένα. Ανοίξτε τη λειτουργία "Η Ροή φωτό μου". Κάντε κλικ στο κουμπί "Προσθήκη φωτογραφιών". Επιλέξτε τις φωτογραφίες που θέλετε να προσθέσετε στη Ροή φωτογραφιών και πατήστε "Άνοιγμα".

Για πόσο καιρό αποθηκεύονται οι φωτογραφίες της λειτουργίας "Η Ροή φωτό μου" στο iCloud;


Οι φωτογραφίες που ανεβάζετε στη λειτουργία "Η Ροή φωτό μου" αποθηκεύονται στο iCloud για 30 ημέρες, ώστε να έχουν οι συσκευές σας αρκετό χρόνο για να συνδεθούν και να τις κατεβάσουν.

 

Πόσες φωτογραφίες μπορούν να αποθηκευτούν στη λειτουργία "Η Ροή φωτό μου" στις συσκευές και τους υπολογιστές μου;

 

Το iCloud προωθεί όλες τις φωτογραφίες στο άλμπουμ "Πρόσφατες προσθήκες" ή στο άλμπουμ "Η Ροή φωτό μου", στις συσκευές και στους υπολογιστές σας, και τις διαχειρίζεται αποδοτικά, ώστε να μην εξαντληθεί ο αποθηκευτικός χώρος σας.

 

Οι συσκευές iOS διατηρούν μια τρέχουσα συλλογή των τελευταίων 1000 φωτογραφιών σας στην καρτέλα "Φωτογραφίες" (ή στο άλμπουμ "Η Ροή φωτό μου" σε iOS 7). Από εκεί, μπορείτε να περιηγηθείτε στις πρόσφατες φωτογραφίες σας ή να μετακινήσετε αυτές που σας αρέσουν σε ένα άλλο άλμπουμ, για να τις κρατήσετε για πάντα στη συσκευή σας.

 

Επειδή το Mac ή το PC σας έχουν περισσότερο διαθέσιμο χώρο αποθήκευσης από τις συσκευές iOS, μπορείτε να επιλέξετε να γίνεται αυτόματη λήψη όλων των φωτογραφιών από τη λειτουργία "Η Ροή φωτό μου".

  • Στις προτιμήσεις του iPhoto ή του Aperture στο Mac σας, επιλέξτε "Φωτογραφίες" (ή "Η Ροή φωτό μου") > Η Ροή φωτό μου > Αυτόματη εισαγωγή. Θα γίνει εισαγωγή όλων των φωτογραφιών που βρίσκονται στη ροή φωτογραφιών στους φακέλους "Γεγονότα", "Έργα", "Φωτογραφίες", "Πρόσωπα" και "Τοποθεσίες" στο iPhoto ή το Aperture.
  • Θα γίνει εισαγωγή όλων των φωτογραφιών στο PC σας με τη λειτουργία "Η Ροή φωτό μου" ενεργοποιημένη στον Πίνακα ελέγχουC:\\Users\<user name>\Pictures\iCloud Photos\My Photo Stream

Εξαιτίας περιορισμών του χώρου αποθήκευσης, το Apple TV σας ενδέχεται να εμφανίσει μόνο τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες σας.

 

Αποθηκεύονται όλες οι φωτογραφίες που λαμβάνονται με λειτουργία ριπής στο iPhone 5s ή νεότερο μοντέλο στη λειτουργία "Η Ροή φωτό μου";


Όταν λαμβάνετε φωτογραφίες με λειτουργία ριπής, μόνο οι αγαπημένες φωτογραφίες σας εισάγονται στη συσκευή σας. Στο iOS 7.1 και τις νεότερες εκδόσεις, μπορείτε να επιλέξετε να αποθηκεύετε όλες τις φωτογραφίες που λαμβάνετε με λειτουργία ριπής στη λειτουργία "Η Ροή φωτό μου". Πατήστε Ρυθμίσεις > iCloud > Φωτογραφίες, και ενεργοποιήστε την επιλογή "Αποστολή φωτογραφιών ριπής".

 

Πώς μπορώ να προβάλω φωτογραφίες από τη λειτουργία "Η Ροή φωτό μου";

  • iPhone, iPad ή iPod touch: Οι νέες φωτογραφίες σας θα εμφανιστούν στο άλμπουμ "Πρόσφατες προσθήκες" (ή στο άλμπουμ "Η Ροή φωτό μου" σε iOS 7) στην εφαρμογή Φωτογραφίες. Σε iOS 8, η λειτουργία "Η Ροή φωτό μου" θα εισάγει τις φωτογραφίες των τελευταίων 30 ημερών στο άλμπουμ "Πρόσφατες προσθήκες". Οι παλιότερες των 30 ημερών φωτογραφίες εισάγονται στην καρτέλα "Φωτογραφίες".  Σε iOS 7 μπορείτε να εντοπίσετε τις φωτογραφίες σας πατώντας την καρτέλα "Ροή φωτογραφιών" και, στη συνέχεια, πατώντας "Η Ροή φωτό μου".
  • Mac: Οι φωτογραφίες σας εμφανίζονται στην ενότητα "Κοινόχρηστα άλμπουμ" στο iCloud μέσα στο iPhoto 9.5 ή στο Aperture 3.5. Στις προηγούμενες εκδόσεις του iPhoto και του Aperture, οι φωτογραφίες σας εμφανίζονται στην ενότητα "Ροή φωτογραφιών". Στο iPhoto 9.4 ή σε νεότερη έκδοση, ή στο Aperture 3.4 ή σε νεότερη έκδοση, ανοίξτε το άλμπουμ "Η Ροή φωτό μου".
  • PC με Windows 8.1: Από την οθόνη Έναρξη, κάντε κλικ στο κάτω βέλος στην κάτω αριστερή γωνία και μετά επιλέξτε την εφαρμογή Φωτογραφίες iCloud.
  • PC με Windows 8: Από την οθόνη Έναρξη, επιλέξτε "Φωτογραφίες iCloud".
  • PC με Windows 7: Κάντε κλικ στο κουμπί έναρξης των Windows και επιλέξτε "Εικόνες". Κάντε κλικ στις Φωτογραφίες iCloud ή στη Ροή φωτογραφιών στο μενού "Αγαπημένα" στο αριστερό τμήμα του παραθύρου. Κάντε διπλό κλικ στην επιλογή "Η Ροή φωτό μου", για να δείτε τις φωτογραφίες σας.
  • Apple TV: Αφού συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο iCloud, μπορείτε να προβάλετε τις φωτογραφίες σας επιλέγοντας "Φωτογραφίες iCloud" ή "Ροή φωτογραφιών" από το κύριο μενού (ή επιλέγοντας Internet > Ροή φωτογραφιών στην Ενημέρωση λογισμικού 5.0 του Apple TV).

Ποια ανάλυση έχουν οι φωτογραφίες της λειτουργίας "Η Ροή φωτό μου";


Σε Mac ή PC, η λήψη και η αποθήκευση των φωτογραφιών γίνεται σε πλήρη ανάλυση. Σε συσκευές iPhone, iPad, iPod touch και Apple TV, οι φωτογραφίες σας παρέχονται σε ανάλυση ειδικά διαμορφωμένη για τη συσκευή, η οποία επιτρέπει ταχύτερες λήψεις, ενώ μειώνει τις απαιτήσεις σε χώρο αποθήκευσης. Αν και οι πραγματικές διαστάσεις διαφέρουν, η ειδικά διαμορφωμένη έκδοση μιας φωτογραφίας που τραβήχτηκε με μια κανονική φωτογραφική μηχανή θα έχει ανάλυση 2048 x 1536 pixel όταν προωθηθεί στις συσκευές σας. Οι πανοραμικές φωτογραφίες μπορούν να έχουν πλάτος έως και 5400 pixel.

 

Πώς μπορώ να διαγράψω φωτογραφίες από τη λειτουργία "Η Ροή φωτό μου";


Μπορείτε να διαγράψετε φωτογραφίες από τη ροή φωτογραφιών με τον ίδιο τρόπο που διαγράφετε και άλλες φωτογραφίες από τη συσκευή iOS ή το Mac σας. Επιλέξτε τις φωτογραφίες που θέλετε να καταργήσετε και πατήστε το εικονίδιο του κάδου απορριμμάτων ή "Διαγραφή". Στο PC σας, επιλέξτε τις φωτογραφίες που θέλετε να διαγράψετε από τη ροή φωτογραφιών σας, κάντε δεξί κλικ και επιλέξτε "Διαγραφή". Όταν διαγράφετε μια φωτογραφία από τη λειτουργία "Η Ροή φωτό μου" σε μια συσκευή, διαγράφεται και από την καρτέλα "Φωτογραφίες", τα άλμπουμ σας και το iCloud. Οι φωτογραφίες που εισάγονται από τη λειτουργία "Η Ροή φωτό μου" σε άλλες συσκευές δεν διαγράφονται.

 

Τι συμβαίνει στις φωτογραφίες μου, αν απενεργοποιήσω τη λειτουργία "Η Ροή φωτό μου";


Αν αποσυνδεθείτε από το iCloud ή απενεργοποιήσετε τη λειτουργία "Η Ροή φωτό μου" σε μια συσκευή iOS, όλες οι φωτογραφίες από το άλμπουμ "Η Ροή φωτό μου" διαγράφονται από αυτήν τη συσκευή. Όλες οι φωτογραφίες από τη λειτουργία "Η Ροή φωτό μου" που έχουν εισαχθεί στο άλμπουμ "Πρόσφατες προσθήκες" και στην καρτέλα "Φωτογραφίες" θα διαγραφούν επίσης. Οι φωτογραφίες στη λειτουργία "Η Ροής φωτό μου" στις άλλες συσκευές σας δεν επηρεάζονται. Οι φωτογραφίες από τη "Ροή φωτό μου" αποθηκεύονται στο διακομιστή iCloud για 30 ημέρες από την ημερομηνία που τις ανεβάσατε στη λειτουργία "Η Ροή φωτό μου". Αν συνδεθείτε στο iCloud με το ίδιο Apple ID και ενεργοποιήσετε τη λειτουργία "Η Ροή φωτό μου" σε μια άλλη συσκευή, αυτές οι φωτογραφίες θα κατέβουν αυτόματα σε αυτή τη συσκευή.

 

Προτού απενεργοποιήσετε τη λειτουργία "Η Ροή φωτό μου", καλό θα ήταν να αποθηκεύσετε τις φωτογραφίες που θέλετε να κρατήσετε στη συσκευή σας.


Behind the Scenes...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   PanosMouz

PanosMouz

    iPH Master

  • 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 20/04/2015 - 15:30

Εγώ έχω ενα θέμα.

 

Θέλω να διαγράψω όλες τις φωτογραφίες μου απο το camera roll, αλλά να τις κρατήσω στο Photo Stream όπου έχουν ανέβει. 

 

Οι φώτο υπάρχουν στο photos.app του Mac. 

 

Πως μπορώ να το κάνω αυτό;

 

Κάθε φορά που πάω να διαγράψω κάποια φωτογραφία απο το Camera Roll μου λέει οτι θα διαγραφεί και απο το Photo Stream σε όλες μου τις συσκευές.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ> Μιλάω για το Photo Stream (Ροή Φωτογραφιών) και ΟΧΙ για το iCloud Photo Library,


| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#3   Fade2Black

Fade2Black

    iPH Contributor

  • 1.842 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 20/04/2015 - 18:08

Πολύ καλό και χρήσιμο θέμα, συγχαρητήρια που το ανεβάσατε.

 

Κάτι παρόμοιο μου προκαλεί και μένα απορία με αυτό που ρωτάει ο φίλος παραπάνω. 

Παλιά όταν έσβηνα μία φωτό από το Άλμπουμ κάμερας, η φωτό η οποία είχε περάσει και στο φάκελο "Η Ροή Φωτό μου" (και στο φάκελο Photo Stream του υπολογιστή) παρέμενε στη Ροή.

 

Τώρα πλέον όταν σβήνεις μία φωτό από το άλμπουμ κάμερας σβήνεται και από την Ροή. Έχει να κάνει με το iOS 8;



#4   andreassitia

andreassitia

    iPH User

  • 160 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 21/04/2015 - 18:32

Εγώ από τότε που έβαλα την 8.3 στο iphone 6 εξαφανίστηκε η ροή φωτογραφιών. Ενώ είναι ενεργοποιημένη από το icloud και έκανα επανεκκίνηση δεν μου εμφανίζεται. Επίσης είναι ενεργοποιημένη και στο mac η ροή άλλα ότι φωτογραφίες τραβάω από το τηλέφωνο δεν μεταφέρονται στο mac. Χρειάζεται κάποια άλλη ρύθμιση;



#5   itaxionline

itaxionline

    iPH Enthousiast

  • 372 μηνύματα
  • Twitter:@iTaxi_
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad mini 3

Δημοσίευση 21/04/2015 - 19:35

Εγώ από τότε που έβαλα την 8.3 στο iphone 6 εξαφανίστηκε η ροή φωτογραφιών. Ενώ είναι ενεργοποιημένη από το icloud και έκανα επανεκκίνηση δεν μου εμφανίζεται. Επίσης είναι ενεργοποιημένη και στο mac η ροή άλλα ότι φωτογραφίες τραβάω από το τηλέφωνο δεν μεταφέρονται στο mac. Χρειάζεται κάποια άλλη ρύθμιση;

Οι φώτογραφίες του iCloud μπορείς να τις δεις μόνο στο iPhoto και όχι στη νέα εφαρμογή των   yosemite.Απλά άνοιξε το  iPhoto και θα συγχρονιστούν.



#6   djkokalis

djkokalis

    iPH User

  • 199 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 03/06/2015 - 10:54

Μια ερώτηση. Έχοντας ενεργοποιημένη την ροή φώτο τραβάω μια φωτό με το iPhone μου η οποία ανεβαίνει στην ροή φώτο. Αφού σβήσω την συγκεκριμένη φώτο από την ροή φώτο του iPhone, αν ανοίξω ακόμη και μετά από μέρες το photos app στο yosemite φαίνεται ακόμη η συγκεκριμένη στη ροή φώτο. Τι κάνω λάθος;



#7   idimpo

idimpo

    iPH User

  • 144 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 03/06/2015 - 12:39

Η ροη φωτο αποθηκευει τις φωτογραφιες που βγαζεις στο icloud (χωρις να σε χρεωνει mb) και οταν ο mac συνδεεται σε wifi κατεβαζει τις καινουριες φωτο στη ροη. Αν την σβησεις απο τη ροη πριν συνδεθει ο mac και την κατεβασει καλως, αλλιως αν σβηστει εκ των υστερων την κραταει και πρεπει να πας χειροκινητα. Τα θεματα αυτα τα εχει λυσει το icloud photo library αλλα εκει χρεωνεσαι χωρο και πρεπει να εισαι διατεθειμενος να αγορασεις χωρο..

#8   parex

parex

    iPH Elite Poster

  • 3.175 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 03/06/2015 - 23:01

Παιδια υπάρχει τρόπος ώστε να ανεβάσω το όριο των 1000 φώτο της ροης? Την έχω ενεργοποίησει σε iPhone 6 plus 64gb kai iPad air 2 64gb και θα ήθελα να έχω περισσότερες φώτο στη ροή αν μπορούσα να μην είχα και περιορισμο. Είμαι jb και στις δυο συσκευές μου αν υπάρχει και κάτι από cydia

#9   nikosgnr

nikosgnr

    iPH Legendarious

  • 113.560 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 03/06/2015 - 23:44

Δε γίνεται και δεν υπάρχει κάτι τέτοιο.

 

Το μόνο που μπορείς να κάνεις, είναι η μετάβαση στο iCloud Photo Library.

 

Εναλλακτικά με κάποιο άλλο Cloud Service. DropBox, Google Drive κτλ.


| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#10   venos

venos

    iPH Contributor

  • 1.021 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 03/06/2015 - 23:54

Μπορει να βοηθησω την κατασταση,μπορει και οχι.
Στο κοινο αλμπουμ φωτο πουχω με τη γυναικα μου (φωτογραφιες--μεσαιο εικονιδιο με συννεφακι--δημιουργια νεου κοινοχρηστου αλμπουμ) εχω πανω απο 2000 φωτο.
Κοινοχρηστο αλμπουμ μεσω icloud μπορει να δημιουργηθει ακομη και αν δεν μοιραζεται με καποιον αυτο το αλμπουμ και χωρα μεχρι 3000 φωτο απ'ο,τι θυμαμαι.για παντα....
Οποτε καποιος μπορει να δημιουργησει πολλα τετοια αλμπουμ...

https://support.appl.../el-gr/HT202786

"Τα κοινόχρηστα άλμπουμ μπορούν να περιέχουν έως και 5.000 φωτογραφίες και βίντεο συνολικά. Όταν συμπληρώσετε το όριο, θα πρέπει να διαγράψετε ορισμένες φωτογραφίες ή βίντεο, αν θέλετε να προσθέσετε άλλες."

"Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που μοιράζεστε (και τα σχόλια και οι επισημάνσεις που σχετίζονται με αυτές τις φωτογραφίες) παραμένουν στο iCloud μέχρι να διαγραφούν μη αυτόματα από εσάς ή το συμμετέχοντα ή μέχρι να αποφασίσετε να διαγράψετε ολόκληρο το κοινόχρηστο άλμπουμ."

Edit:5.000 photos....

Τελευταία επεξεργασία από: venos, 04/06/2015 - 00:00

discord.gg/ajkUM8J

#11   nikosgnr

nikosgnr

    iPH Legendarious

  • 113.560 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 04/06/2015 - 00:04

Tα κοινόχρηστα δεν έχουν καμιά σχέση με τη ροή. Η ροή είχε και έχει όριο 1000 φώτο και 30 μέρες.


| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#12   Fade2Black

Fade2Black

    iPH Contributor

  • 1.842 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 10/07/2015 - 14:30

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι. Οταν παω να βγάλω φωτογραφία με χρονοδιακόπτη πχ στα 3 ή στα 10 δευτερόλεπτα δεν μου βγάζει μονο μια, αλλα μου κάνει αυτο με τη ριπή που λέει, βγάζει δηλαδη πολλές μαζί. Γιατί γίνεται αυτό; Δεν μπορω μα βγάλω μονο μία;

#13   teolilio

teolilio

    iPH User

  • 157 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 8 Plus

Δημοσίευση 25/07/2015 - 14:38

καλησπερα παιδια θελω να περασω καποιες φωτογραφιες απο τον υπολογιστη στο κινητο αλλα δεν τς βαζει με την σειρα ,,πχ μια φωτο τραβηχτηκε 10 ιουλιου και μια 14 ιουλιου και της βαζει μαζι σε μια ασχετη ημερομηνια ,,,γινεται να μπαινουν με την σειρα ?






Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες