Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

Apple - Better Starts Here


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
Θέμα χωρίς απαντήσεις

#1   iPhoneHellas

iPhoneHellas

    iPH Admin

  • 640.961 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:iPhoneHellas

Δημοσίευση 20/04/2015 - 15:23

Η Apple έδωσε στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα της Έκθεσης Περιβαλλοντικής Υπευθυνότητας 2015 η οποία αντανακλά την περιβαλλοντική πορεία της εταιρείας κατά τη διάρκεια του οικονομικού έτους 2014.

 

Η έκθεση επικεντρώνεται στη δέσμευση της Apple να λάβει τα απαιτούμενα μέτρα για κρίσιμα περιβαλλοντικά ζητήματα όπως η κλιματική αλλαγή, οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, οι πεπερασμένοι πόροι και οι τοξίνες και αναφέρεται στο αποτύπωμα διοξειδίου του άνθρακα της εταιρείας για τη χρονιά που μας πέρασε.


2014-Carbon-Footprint-Apple.jpg

 

 

Όπως τονίζει, το 100% των δραστηριοτήτων της στις ΗΠΑ και το 87% των παγκόσμιων δραστηριοτήτων της λειτουργούν με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

 

Στο 99% των χωρών όπου δραστηριοποιείται, λειτουργούν προγράμματα ανακύκλωσης με σκοπό την ανάκτηση 40.396 μετρικών  τόνων χάλυβα, γυαλιού, αλουμινίου, πλαστικών και άλλων υλικών για επαναχρησιμοποίηση.

 

Όσο για τα μελλοντικά της σχέδια, η εταιρεία θα ανακυκλώσει  πάνω από το 95% των υλικών από τα υφιστάμενα κτίρια της για να τα χρησιμοποιήσει  στο Apple Campus 2, με τις νέες κεντρικές εγκαταστάσεις να χρησιμοποιήσούν 30% λιγότερη ενέργεια από ένα παραδοσιακό κτίριο R&D.

 


 

Apple’s commitment to the environment starts from the ground up. We strive to create not only the best products in the world, but the best products for the world. And over the past year, we’ve made significant progress through projects that focus on renewable energy and forest preservation. Learn how we are leaving the world better than we found it.


Behind the Scenes...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες