Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Τηλεφωνο κατηλλημενο

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
4 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   IreneK1990

IreneK1990

iPH Elite Poster

• 3.236 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 11/05/2015 - 07:26

Προσπαθω να παρω καποιον τηλεφωνο απτη παρασκευη αλλα οταν τον καλω χτυπαει μια φορα κ μετα λεει οτι ειναι κατηλλημενο. Αυτο ξερω οτι γινεται οταν ο αλλος σε εχει μπλοκαρει ομως με το συγκεκριμενο ατομο γινεται αποποιο τηλεφωνο κ αν τον καλεσεις που σημαινει οτι δεν με εχει μπλοκαρει εμενα. Επειδη προκειται για μια γυναικα που δεν τα παει καλα με τη τεχνολογια αλλα εχει iPhone πιθανον να εχει πατησει κατι καταλαθως. Τι μπορω να κανω αν μου δωσει το τηλεφωνο της για να της το φτιαξω;; Δεν νομιζω να εχει φραγη γιατι θα ελεγε οτι δεν δεχεται εισερχομενες κλησεις σωστα;;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.964 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 11/05/2015 - 07:53

σε αυτό που πάει το μυαλό μου έτσι που το περιγράφεις είναι μόνο αν έχει ενεργό το μην ενοχλείτε .

#3   IreneK1990

IreneK1990

iPH Elite Poster

• 3.236 μηνύματα

Δημοσίευση 11/05/2015 - 08:05

Της εστελνα και imessage αλλα δεν γινοταν παραδοση ομως σημερα τα ξημερωματα μου εστειλε μηνυμα κ οταν της απαντησα παραδοθηκε αλλα στο τηλεφωνο παλι κατηλλημενο λεει

#4   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3.766 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:T S E L

Δημοσίευση 11/05/2015 - 10:53

Της εστελνα και imessage αλλα δεν γινοταν παραδοση ομως σημερα τα ξημερωματα μου εστειλε μηνυμα κ οταν της απαντησα παραδοθηκε αλλα στο τηλεφωνο παλι κατηλλημενο λεει

ρωτα την με sms τι συμβαίνει να σου λύσει την απορία

#5   IreneK1990

IreneK1990

iPH Elite Poster

• 3.236 μηνύματα

Δημοσίευση 11/05/2015 - 11:05

Τελικα καταφερα να της μιλησω στο τηλ αλλα μου ειπε οτι δεν εχει πατησει τιποτα κ δεν ξερει τι ειχε γινει χαχαχα. Παλι καλα γιατι ειχα αρχισει να ανυσυχω!

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες