Προσπαθω να παρω καποιον τηλεφωνο απτη παρασκευη αλλα οταν τον καλω χτυπαει μια φορα κ μετα λεει οτι ειναι κατηλλημενο. Αυτο ξερω οτι γινεται οταν ο αλλος σε εχει μπλοκαρει ομως με το συγκεκριμενο ατομο γινεται αποποιο τηλεφωνο κ αν τον καλεσεις που σημαινει οτι δεν με εχει μπλοκαρει εμενα. Επειδη προκειται για μια γυναικα που δεν τα παει καλα με τη τεχνολογια αλλα εχει iPhone πιθανον να εχει πατησει κατι καταλαθως. Τι μπορω να κανω αν μου δωσει το τηλεφωνο της για να της το φτιαξω;; Δεν νομιζω να εχει φραγη γιατι θα ελεγε οτι δεν δεχεται εισερχομενες κλησεις σωστα;;
Τηλεφωνο κατηλλημενο
Από
IreneK1990
, 11/05/2015 07:26
4 μηνύματα σε αυτό το θέμα
Δημοσίευση 11/05/2015 - 07:26
Ad
Δημοσίευση 11/05/2015 - 07:53
σε αυτό που πάει το μυαλό μου έτσι που το περιγράφεις είναι μόνο αν έχει ενεργό το μην ενοχλείτε .
Δημοσίευση 11/05/2015 - 08:05
Της εστελνα και imessage αλλα δεν γινοταν παραδοση ομως σημερα τα ξημερωματα μου εστειλε μηνυμα κ οταν της απαντησα παραδοθηκε αλλα στο τηλεφωνο παλι κατηλλημενο λεει
Δημοσίευση 11/05/2015 - 10:53
ρωτα την με sms τι συμβαίνει να σου λύσει την απορίαΤης εστελνα και imessage αλλα δεν γινοταν παραδοση ομως σημερα τα ξημερωματα μου εστειλε μηνυμα κ οταν της απαντησα παραδοθηκε αλλα στο τηλεφωνο παλι κατηλλημενο λεει
Δημοσίευση 11/05/2015 - 11:05
Τελικα καταφερα να της μιλησω στο τηλ αλλα μου ειπε οτι δεν εχει πατησει τιποτα κ δεν ξερει τι ειχε γινει χαχαχα. Παλι καλα γιατι ειχα αρχισει να ανυσυχω!
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες