Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
* * * * - 14 ψήφοι

Στοπ σε αγορές με Ελληνικές κάρτες και Paypal


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3275 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#691   islascanarias

islascanarias

    iPH Member

  • 200 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 30/07/2015 - 12:14

κι ομως φιλε μου ιδρωνουν πραγματικα ιδρωνουν αυτες της εποχες ξεροντας οτι κι αλλα χρηματα θα φυγου προς τα εξω διαφορετικα αυτη την στιγμη δεν θα ειχαν αυτο τον περιορισμο!!!!δεν ειναι το θεμα πως θα σου φερονται το θεμα ειναι να μπορεις να πληρωσεις της υποχρεωσεις σου να μπορεις να κανεις την δουλεια σου οπως μπορουσες προηγουμενες χρονιες εδω και τωρα δεν μπορεις!!!!παντως πραγματικα δεν ξερετε τον καθενα εδω μεσα ποιος ειναι τι μπορει να υπαρχει απο πισω του τι εχει κανει και τι χρηματα εχει απο πισω του,ποιος ειναι με λιγα λογια!!!!ενα φορουμ μου ειναι που μιλαμε για κατι που αγαπαμε πως θα μαθουμε καποια πραγματα θα μοιραστουμε θα γινουμε καλυτεροι και δεν ειναι φορουμ προσωπικοτητας!!!κι οσο για το αθοως ασε εμενα που με γνωριζω να ξερω τι ειμαι ποιος ειμαι

Γιατι τρελενεσε με το ποιος εισαι και ποιος δεν εισαι, δε σε προσεβαλε κανεις. Ο καθενας λεει τις αποψεις του οπως λες γιατι οτι αγαπαμε, αλλα μαζι με αυτο αναγκαστικα θα γινουν και σχολια αλλου τυπου. Επιμενω για τις τραπεζες, δεν ιδρωνουν καθολου αν θα παρεις τα λεφτα σου ή οχι, οι περιορισμοι ειναι κυριως για μεγαλα κεφαλαια και στο κατω κατω δε μιλας με τον ιδιοκτητη της τραπεζας που ισως να καιγεται, μιλας με τον οποιοδηποτε τυχάρπαστο. Επισης συμφωνω με τον chrispe οι καιροι δεν ειναι για να τρελενομαστε για το αν θα μπορουμε να παρουμε apps και αλλα τετοια...



Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#692   gismo301278

gismo301278

    iPH Hero

  • 5.413 μηνύματα
  • Twitter:@Fstavrou
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:gismo301278

Δημοσίευση 30/07/2015 - 12:27

Γιατι τρελενεσε με το ποιος εισαι και ποιος δεν εισαι, δε σε προσεβαλε κανεις. Ο καθενας λεει τις αποψεις του οπως λες γιατι οτι αγαπαμε, αλλα μαζι με αυτο αναγκαστικα θα γινουν και σχολια αλλου τυπου. Επιμενω για τις τραπεζες, δεν ιδρωνουν καθολου αν θα παρεις τα λεφτα σου ή οχι, οι περιορισμοι ειναι κυριως για μεγαλα κεφαλαια και στο κατω κατω δε μιλας με τον ιδιοκτητη της τραπεζας που ισως να καιγεται, μιλας με τον οποιοδηποτε τυχάρπαστο. Επισης συμφωνω με τον chrispe οι καιροι δεν ειναι για να τρελενομαστε για το αν θα μπορουμε να παρουμε apps και αλλα τετοια...

δεν τρελενομαι φιλε μου και συγνωμη εαν αθελα μου πιστεψες αυτο!!!!σωστα ο καθενας εχει της αποψης του σε αυτο το φορουμ κι ολοι μπορουν να μιλησουν να πουν οτι θελουν κι αυτο ειναι καλο η ελευθερια του λογου του συγκεκριμενου φορουμ!!!στο θεμα μας τωρα ξερω προσωπικα τον διευθηντη της τραπεζας ειναι φιλος μου παιδικος απο το σχολειο αυτο με εκανε να τον εμπιστευτω και να παω τα χρηματα μου εκει στην συγκεκριμενη τραπεζα!!!προσπαθεις να κανεις αυτο που σου αρεσει ετσι,σωστα ο καθενας μας στην ζωη του εαν πχ μεσα σε αυτα σαν χομπι σαν κατι που το θες πολυ ειναι μεσα κι αυτο γιατι καποιος κατι να σε σταματαει και να μην μπορεις να κανεις αυτο που θελεις με τα χρηματα σου ουτε κλεμενα ειναι ουτε δανικα!!!Απλα ειναι τα πραγματα δεν ειναι δυσκολοι καιροι ακομα εγω πιστευω ουτε θα δουμε δυσκολιες αλλα ειμαστε για λιγο καιρο αποκομενει!!!!βασικα μου την δινει να ξερεις να περνω εντολες να βγαινει ο καθε καραγκιοζακος που τον εβαλαν στην θεση του υπουργου να λεει θα κανεις αυτο εκεινο αυτο μου την δινει λες και μιλαει για δικα του χρηματα λες και μαζι ιδρωσαμε κουραστικαμε και τα βγαλαμε
Rafael Nadal

#693   alexkok

alexkok

    iPH newbie

  • 58 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 30/07/2015 - 12:29

Πραγματοποιησα 28/7 αγορα απο Amazon με χρεωστικη καρτα ελληνικης τραπεζας και σημερα 30/7 η παραγγελια εγινε dispatched.  :D



#694   gismo301278

gismo301278

    iPH Hero

  • 5.413 μηνύματα
  • Twitter:@Fstavrou
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:gismo301278

Δημοσίευση 30/07/2015 - 12:34

Capital controls: Αποχαιρέτα το Paypal, Amazon, e-bay που ήξερες …
29 Ιουλίου 2015 • Από Δήμητρα-Μαρίλια Φούρλα
paypal
Προβληματικές παραμένουν σε μεγάλο βαθμό οι ηλεκτρονικές συναλλαγές των Ελλήνων καταναλωτών που χρησιμοποιούν “πλαστικό χρήμα” με το εξωτερικό, παρά τη μερική άρση των περιορισμών που προβλέπονται στην τελευταία ΠΝΠ.

Αν και για τις συναλλαγές με πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες καθορίστηκε, για το πρώτο αυτό διάστημα, ημερήσιο όριο από 300.000 ευρώ για κάθε μια από τις συστημικές τράπεζες, τα εμπόδια παραμένουν καθώς και το όριο εύκολα προσεγγίζεται. Το μεγαλύτερο εμπόδιο όμως είναι ότι πολλές πλατφόρμες και εταιρείες του εξωτερικού συνεχίζουν, με απόφασή τους και μετά την επιβολή των capital controls στην Ελλάδα, να μην δέχονται ελληνικές κάρτες.
Στην πράξη γνωστές ξένες διαδικτυακές πλατφόρμες και εμπορικές εταιρείες, όπως η Amazon, η Apple, η Google, το eBay και άλλες, ακόμη δεν έχουν αποφασίσει να κάνουν δεκτές κάρτες που έχουν εκδοθεί στη χώρα μας λόγω των capital controls, ενώ οι υπηρεσίες της Paypal, της διεθνούς πύλης ηλεκτρονικών πληρωμών μέσω της οποίας διεκπεραιώνονται μεταφορές χρημάτων, δεν είναι πλέον δυνατές στην Ελλάδα, αν και γίνεται γνωστό πως είναι εφικτή η πίστωση των λογαριασμών Ελλήνων χρηστών από τραπεζικούς λογαριασμούς που διατηρούνται στο εξωτερικό.
Σε κάποιες περιπτώσεις χρήστες αναφέρουν ότι έχουν πετύχει να πραγματοποιήσουν αγορές στο εξωτερικό με πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες, πιο συχνά μέσω ασιατικών sites. Κατά κανόνα πάντως, μέχρι σήμερα τις περισσότερες φορές στις ιστοσελίδες και στα applications που διαθέτουν, γνωστές μεγάλες εταιρείες συνεχίζουν να μπλοκάρουν τα ελληνικά BIN (bank identification number – τα πρώτα ψηφία της κάρτας που δείχνουν οτι έχει εκδοθεί από ελληνική τράπεζα), ήδη από την πρώτη εβδομάδα που εφαρμόστηκαν οι περιορισμοί.
Ανεξαρτήτως της μικρής αύξησης των ορίων που ανακοινώθηκε, σε πολλές περιπτώσεις οι εταιρείες αυτές θα διατηρήσουν την πολιτική αυτή, το πιθανότερο έως ότου κρίνουν ότι έχει εξομαλυνθεί η κατάσταση στο εγχώριο τραπεζικό σύστημα. Σύμφωνα με στελέχη της αγοράς, η επιστροφή των καταναλωτικών συνηθειών σε πρακτικές περασμένων δεκαετιών αναμένεται να κρατήσει για αρκετό ακόμη διάστημα. Σημειώνεται, ωστόσο, πως η πιστωτική, χρεωστική ή/και προπληρωμένη κάρτα για αγορές στο internet μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς περιορισμούς, εφόσον τα ηλεκτρονικά καταστήματα τηρούν λογαριασμό σε τράπεζα που λειτουργεί στην Ελλάδα.

Επαναλαμβάνεται πως εφόσον τηρούν λογαριασμό σε τράπεζα του εξωτερικού, οι ελληνικές κάρτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν μέχρι το όριο που προβλέπει η σύμβαση του κατόχου της με την τράπεζα και εντός του ημερήσιου ορίου ποσού το οποίο εγκρίνεται για κάθε τράπεζα ξεχωριστά από την Επιτροπή Εγκρίσεως Τραπεζικών Συναλλαγών.
Πάντως, οι περιορισμοί αυτοί έχουν προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στους Έλληνες καταναλωτές και σε εταιρείες που πραγματοποιούν πληρωμές των marketing partners (Google, Facebook Κλπ), hosting/domain ή υπηρεσιών cloud, μεταξύ άλλων. Σύμφωνα με έρευνα (“Η Επίδραση των Capital Controls στο Β-C Ηλεκτρονικό Εμπόριο και Ηλ. Τραπεζική”) που πραγματοποίησε την περασμένη εβδομάδα το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, το 73% των ερωτηθέντων αντιμετώπισε πρόβλημα με ηλεκτρονικό κατάστημα του εξωτερικού.
Τα προβλήματα αφορούν σε ποσοστό 85% μη αποδοχή της πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας, αδυναμία χρήσης υπηρεσίας Paypal (55%) και απαίτηση για πληρωμή μόνο με μετρητά (19%). Παράλληλα, από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ) και του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GRECA) και τη συνεργασία της Newsphone και παρουσιάστηκε σε συνέδριο με θέμα “Capital Controls και επιχειρείν” προέκυψε ότι ένα ποσοστό 30% ανέφερε ότι περιόρισε όλες τις online αγορές του μετά την ανακοίνωση των capital controls.
Τέλος, στην ερώτηση εάν εξαιτίας των capital controls υπάρξει πρόβλημα με αγορές σε ηλεκτρονικά καταστήματα του εξωτερικού, οι ερωτηθένετες σε ποσοστό 45% απάντησε ότι θα περιμένει μέχρι να επιλυθεί το πρόβλημα ώστε να προχωρήσει στην παραγγελία του, το 32% ότι θα πραγματοποιήσει αγορά από αντίστοιχο ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα και το 23% ότιθα πραγματοποιήσει την αγορά του σε φυσικό κατάστημα στην Ελλάδα εφόσον υπάρχει αυτή η δυνατότητα.

capital.gr

http://www.dimokrati...bay-pou-ixeres/

Τελευταία επεξεργασία από: gismo301278, 30/07/2015 - 12:35

Rafael Nadal

#695   Aster

Aster

    iPH Addict

  • 733 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 30/07/2015 - 12:39

... απ οτι ακούω με VISA Πειραιώς μόνο παίζει το appstore προς το παρόν. Απο PayPal ούτε φωνή ούτε ακρόαση...


Όχι μόνο με Visa Πειραιώς, χθες αγόρασα δύο εφαρμογές από το AppStope με prepaid της eurobank (μου ήρθε και απόδειξη στο mail ότι έγινε κανονικά η πληρωμή).

Στην Πειραιώς σήμερα όταν πήγα να φορτώσω την prepaid μου η μία υπάλληλος μου λέει "δεν γίνεται φόρτιση λόγου capital controls", της λέω "είστε σίγουρη;" Φώναξε αυτή έναν άλλο υπάλληλο και της λέει "πως δεν γίνεται; Γίνεται κανονικά! Και όχι μόνο, μπορείτε να κάνετε κανονικά αγορές από το εξωτερικό".

Τον ρώτησα για το ebay (γιατί αυτό με ενδιαφέρει) και μου είπε "εμείς ανοίξαμε κανονικά όλες αυτές τις υπηρεσίες για αγορές απ το εξωτερικό, η PayPal απ ότι ξέρω δεν εξυπηρετεί ακόμα, αυτό είναι δικό τους θέμα, αν ο πωλητής στο ebay δέχεται πληρωμή με κάρτα (χωρίς PayPal) από μας πάντως είναι Οκ."

Μου είπε ότι είναι θέμα χρόνου να αρχίσουν να λειτουργούν όλα ομαλά και ότι δεν θα κρατήσουν για πολύ καιρό τόσο αυστηρά τα capital controls. Απλά για πολύ καιρό (κάνα χρόνο μου είπε) δεν θα μπορείς να βγάλεις χρήματα στο εξωτερικό.

#696   zartius

zartius

    iPH User

  • 166 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 30/07/2015 - 13:58

Ρε παιδια διαβαζω ο φιλος πιο πανω αγορασε απο amazon (δεν αναφερει βεβαια με τι καρτα και ποιας τραπεζας), ο aster λεει του ειπαν στην τραπεζα οτι ανοιξαν οι αγορες ολες απο την τραπεζα κανονικα με τις prepaid.

Τελικα τι γινεται παλι ακρη δεν βγαζουμε :(



#697   sakis697

sakis697

    iPH Hero

  • 3.903 μηνύματα
  • Twitter:@sakis3112
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G
  • GameCenter:RED-BLUE BLUR 12

Δημοσίευση 30/07/2015 - 13:59

Όχι μόνο με Visa Πειραιώς, χθες αγόρασα δύο εφαρμογές από το AppStope με prepaid της eurobank (μου ήρθε και απόδειξη στο mail ότι έγινε κανονικά η πληρωμή).

Στην Πειραιώς σήμερα όταν πήγα να φορτώσω την prepaid μου η μία υπάλληλος μου λέει "δεν γίνεται φόρτιση λόγου capital controls", της λέω "είστε σίγουρη;" Φώναξε αυτή έναν άλλο υπάλληλο και της λέει "πως δεν γίνεται; Γίνεται κανονικά! Και όχι μόνο, μπορείτε να κάνετε κανονικά αγορές από το εξωτερικό".

Τον ρώτησα για το ebay (γιατί αυτό με ενδιαφέρει) και μου είπε "εμείς ανοίξαμε κανονικά όλες αυτές τις υπηρεσίες για αγορές απ το εξωτερικό, η PayPal απ ότι ξέρω δεν εξυπηρετεί ακόμα, αυτό είναι δικό τους θέμα, αν ο πωλητής στο ebay δέχεται πληρωμή με κάρτα (χωρίς PayPal) από μας πάντως είναι Οκ."

Μου είπε ότι είναι θέμα χρόνου να αρχίσουν να λειτουργούν όλα ομαλά και ότι δεν θα κρατήσουν για πολύ καιρό τόσο αυστηρά τα capital controls. Απλά για πολύ καιρό (κάνα χρόνο μου είπε) δεν θα μπορείς να βγάλεις χρήματα στο εξωτερικό.



Πληρωμή χωρίς PayPal πως δέχεται; Του δίνεις τα στοιχεία της κάρτας; Κ μετά τι; Ποιος σε προστατεύει;

Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων! 


#698   zartius

zartius

    iPH User

  • 166 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 30/07/2015 - 14:12

Ρε παιδια διαβαζω ο φιλος πιο πανω αγορασε απο amazon (δεν αναφερει βεβαια με τι καρτα και ποιας τραπεζας), ο aster λεει του ειπαν στην τραπεζα οτι ανοιξαν οι αγορες ολες απο την τραπεζα κανονικα με τις prepaid.

Τελικα τι γινεται παλι ακρη δεν βγαζουμε :(

Μιλησα με το support της εταιριας που πηγα να κανω την αναννεωση συνδρομης και μου ειπαν οτι ειδαν τις προσπαθειες και δυστηχως τις απορριπτει η τραπεζα.

Αρα μαλλον στην πειραιως δεν ξερουν τι τους γινεται (τουλαχιστον αυτοι που μιλησε ο φιλος για την prepaid).



#699   JohnnyC

JohnnyC

    iPH newbie

  • 20 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 30/07/2015 - 14:22

Ανθρωπε μου :)

Επειδη δεν γνωριζω την διαδικασια , αγοραζω μια τετοια καρτα με συγκεκριμενο ποσο ή αγοραζω και μετα μπορω να βαζω καποιο ποσο και να την "φορτιζω".

Δουλευει 100% ειπες ετσι?

Την καρτα την αγοραζεις απο συγκεκριμενα καταστηματα στην Αθηνα κοστιζει 10 ευρω. Μετα αγοραζεις vouchers με 20-50ευρω οσα θελεις τα βαζεις μεσα στη καρτα απο το λογαριασμο σου στο internet (σου κραταει προμηθεια 4%) και αγοραζεις οτι θελεις οπουδηποτε στο κοσμο. μπες στο σαιτ να δεις λεπτομερειες, οσο διαρκουν  ta capital controls αξιζει μετα επιστρεφουμε στους παραδοσιακους τροπους(γιατι εχει και μηνιαιο κοστος).



#700   zartius

zartius

    iPH User

  • 166 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 30/07/2015 - 14:50

Για να μην κουραζομαστε , μιλησαμε με Πειραιως και μας ειπαν στο τηλ. εξυπηρετησης καρτων οτι αγορες εξωτερικο μπορουν να γινουν μονο βαση της λιστας τον υπηρεσιων/προιοντων που εχουμε διαβασει και στο net.Οτιδηποτε αλλο οχι.

Οποτε μεχρι νεωτερας itunes/appstore λογικα δουλευουν αλλα amazon και αλλες εταιριες αγαθων/υπηρεσιων δεν μπορουμε να κανουμε αγορες τουλαχιστον με καρτες πειραιως που μιλησαμε.



#701   gismo301278

gismo301278

    iPH Hero

  • 5.413 μηνύματα
  • Twitter:@Fstavrou
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:gismo301278

Δημοσίευση 30/07/2015 - 14:55

Αυτο που εχει ανεβασει πιο πισω και το iphone hellas!!!!Συγκεκριμένα για iTunes, App store κ.α. υπηρεσίες:

-Μπορώ να χρησιμοποιήσω την πιστωτική, χρεωστική ή/και προπληρωμένη μου κάρτα για να κάνω αγορές στο internet;

ΝΑΙ, χωρίς περιορισμούς, εφόσον τα ηλεκτρονικά καταστήματα τηρούν λογαριασμό σε τράπεζα που λειτουργεί στην Ελλάδα.

Εφόσον τα ηλεκτρονικά καταστήματα τηρούν λογαριασμό σε τράπεζα του εξωτερικού, μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις κάρτες σας:
μέχρι το όριο που προβλέπει η σύμβασή σας με την τράπεζα, εντός του ημερήσιου ορίου ποσού το οποίο εγκρίνεται για κάθε τράπεζα ξεχωριστά από την Επιτροπή Εγκρίσεως Τραπεζικών Συναλλαγών, και για τις ακόλουθες κατηγορίες συναλλαγών:

5. Πληρωμές ψηφιακών παρόχων μουσικού περιεχομένου και εφαρμογών (applications).
Rafael Nadal

#702   slay3rg1

slay3rg1

    iPH Elite Poster

  • 2.189 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS

Δημοσίευση 30/07/2015 - 15:12

Δεν ξερω ρε παιδιά αλλα εχω την εντύπωση οτι το εχουμε κανει δράμα χωρίς λογο αυτην την στιγμή ΟΛΟΙ μας εδω μεσα αγοράζουμε απο το eBay απο το AppStore πληρώνουμε μεσω PayPal tweaks στο Cydia οποτε ΟΛΟΙ εδω μεσα κατα κάπιο τρόπο εχουμε ενα μικρό προβλημα αλλα είμαστε ΟΛΟΙ το να γίνεται τώρα τσακωμός μεταξύ μας ειναι εντελώς χαζό, δεν ειναι οτι ο Τάκης μπορεί να αγοράσει ενω ο Μακης δεν μπορεί (τυχαία τα ονόματα :P ) κανενας δεν μπορεί, ετσι ειναι τα capital controls ετσι ηταν και στην Κυπρο και οπου αλλου εχουν εφαρμοστεί, δεν μπορούμε να κανουμε κατι αυτην την στιγμή, ολοι είμαστε στην φάση που περιμένουμε, χαλαρώστε :) 

 

ΥΓ: Αυτη η "χρεωστική" κάρτα που λετε σε κάποιες σελίδες που παίρνει κιολας ΜΟΝΟ 4% προμήθεια απο τις αγορές σας, για κανενα λογο δεν θα πήγαινα να παρω ρε σεις :D 4% σας παίρνουν απο τα χρήματα σας, περιμενετε το πολύ κανενα μηνα να ανοιξουν πλήρως* οι αγορές απο το εξωτερικό και θα εχετε 4% εκπτωση :D 

 

*Οταν λεω πλήρως δεν εννοώ οτι θα ανοιξουν αβέρτα-κουβέρτα χωρίς όριο κλπ, απλα θα ομαλοποιηθεί η κατασταση και θα μπορούμε να αγοράζουμε απο ολα τα προϊόντα μεχρι ενα συμφωνημένο ποσό.



#703   JohnnyC

JohnnyC

    iPH newbie

  • 20 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 30/07/2015 - 15:20

Δεν ξερω ρε παιδιά αλλα εχω την εντύπωση οτι το εχουμε κανει δράμα χωρίς λογο αυτην την στιγμή ΟΛΟΙ μας εδω μεσα αγοράζουμε απο το eBay απο το AppStore πληρώνουμε μεσω PayPal tweaks στο Cydia οποτε ΟΛΟΙ εδω μεσα κατα κάπιο τρόπο εχουμε ενα μικρό προβλημα αλλα είμαστε ΟΛΟΙ το να γίνεται τώρα τσακωμός μεταξύ μας ειναι εντελώς χαζό, δεν ειναι οτι ο Τάκης μπορεί να αγοράσει ενω ο Μακης δεν μπορεί (τυχαία τα ονόματα :P ) κανενας δεν μπορεί, ετσι ειναι τα capital controls ετσι ηταν και στην Κυπρο και οπου αλλου εχουν εφαρμοστεί, δεν μπορούμε να κανουμε κατι αυτην την στιγμή, ολοι είμαστε στην φάση που περιμένουμε, χαλαρώστε :)

 

ΥΓ: Αυτη η "χρεωστική" κάρτα που λετε σε κάποιες σελίδες που παίρνει κιολας ΜΟΝΟ 4% προμήθεια απο τις αγορές σας, για κανενα λογο δεν θα πήγαινα να παρω ρε σεις :D 4% σας παίρνουν απο τα χρήματα σας, περιμενετε το πολύ κανενα μηνα να ανοιξουν πλήρως* οι αγορές απο το εξωτερικό και θα εχετε 4% εκπτωση :D

 

*Οταν λεω πλήρως δεν εννοώ οτι θα ανοιξουν αβέρτα-κουβέρτα χωρίς όριο κλπ, απλα θα ομαλοποιηθεί η κατασταση και θα μπορούμε να αγοράζουμε απο ολα τα προϊόντα μεχρι ενα συμφωνημένο ποσό.

χαχαχαα καποιοι ημασταν ανυπομονοι συν οτι εχουμε διαφορες συνδρομες σε υπηρεσιες, φορουμ κτλ που δεν μπορουμε να τα διακοψουμε μεχρι να αποφασισουν οι τραπεζες για εμας και απλα να ελπιζουμε οτι καποτε θα ανοιξουν και συμβιβαζομαστε με την απωλεια του 4%.


Τελευταία επεξεργασία από: JohnnyC, 30/07/2015 - 15:21


#704   Athan84

Athan84

    iPH newbie

  • 3 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 30/07/2015 - 15:49

Moneysafe + Paypal...

Καλησπέρα.
Παρακολουθώ συμτωματικα ως guest το forum αυτές τις μέρες για να ενημερωνομαι σχετικα με τις αγορές από το εξωτερικό.
Εφόσον δν υπήρχε άμεσα κάποια δυνατότητα,προμηθευτηκα τη moneysafe προκειμένου να τη συνδεσω με το paypal.
Ή κάρτα ήρθε,τη σύνδεση την έκανα, τη φορτωσα έκανα και το verification με το 1.5 ευρω αλλά Τζιφός!!!
Δοκιμασα να κάνω μια μικρή δοκιμαστική αγορά 2 ευρώ από ebay και δεν τη δέχεται.
Μου βγάζει το εξής μύνημα
"This transaction cannot be completed at this time. Please check your Paypal account settings."
Εννοείται ότι πριν τα cc με ελληνική πιστωτικη και χωρις verify το Paypal μου δούλευε κανόνικα.
Ευχαριστώ προκαταβολικά.

#705   JohnnyC

JohnnyC

    iPH newbie

  • 20 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 30/07/2015 - 16:14

Moneysafe + Paypal...

Καλησπέρα.
Παρακολουθώ συμτωματικα ως guest το forum αυτές τις μέρες για να ενημερωνομαι σχετικα με τις αγορές από το εξωτερικό.
Εφόσον δν υπήρχε άμεσα κάποια δυνατότητα,προμηθευτηκα τη moneysafe προκειμένου να τη συνδεσω με το paypal.
Ή κάρτα ήρθε,τη σύνδεση την έκανα, τη φορτωσα έκανα και το verification με το 1.5 ευρω αλλά Τζιφός!!!
Δοκιμασα να κάνω μια μικρή δοκιμαστική αγορά 2 ευρώ από ebay και δεν τη δέχεται.
Μου βγάζει το εξής μύνημα
"This transaction cannot be completed at this time. Please check your Paypal account settings."
Εννοείται ότι πριν τα cc με ελληνική πιστωτικη και χωρις verify το Paypal μου δούλευε κανόνικα.
Ευχαριστώ προκαταβολικά.

δεν διαβασες το ποστ μου κανα 2 σελιδες πριν? αν την συνδεσεις στο paypal και την κανεις verify παπαλα δεν λειτουργει ετσι την πατησα και εγω χαχα. Αν δεν την κανεις verify λειτουργει κανονικα απλα πρεπει να βαζεις τον αριθμο κτλ καθε φορα.


Τελευταία επεξεργασία από: JohnnyC, 30/07/2015 - 16:16


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 17

0 μέλη, 15 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες


    Bing (2)