Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

[Solved] Αντικατάσταση σπασμένης οθόνης σε iPhone 4S 16GB


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1 μήνυμα σε αυτό το θέμα

#1   manos426f

manos426f

    iPH newbie

  • 2 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 05/08/2015 - 09:25

Καλημερίζω όλα τα μέλη του forum. Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω στην κοινότητά σας και ο λόγος είναι ότι επιζητώ την πολύτιμη βοήθειά σας.

Το κινητό της συζύγου μου, ένα λευκό iPhone 4S 16GB, κατόπιν πτώσης χθες βράδυ, παρουσίασε τη γνωστή απαίσια μαυρίλα στο άνω αριστερό τμήμα της οθόνης, δείγμα του ότι αυτή έσπασε. Η υπόλοιπη οθόνη εμφανίζει το menu του τηλεφώνου θολά και μ' αρκετή παραμόρφωση. Το τηλέφωνο ευτυχώς δουλεύει, μπορεί κάποιος να την καλέσει, το συνδέσαμε στο PC, τραβήξαμε κανονικά τα δεδομένα (photos-videos), δοκιμάσαμε ακόμη και να βγάλουμε φωτογραφία, κάτι που όντως γίνεται, με τη διαφορά ότι αυτό που φωτογραφίζουμε τη στιγμή που πάμε να τραβήξουμε τη φωτογραφία δε φαίνεται σχεδόν καθόλου, καθώς μοιάζει με αρνητικό.

Έχουμε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι πέραν της σπασμένης οθόνης η συσκευή λειτουργεί κανονικότατα. Κατόπιν έρευνας που πραγματοποίησα εντός αλλά και εκτός του forum σας, συμπέρανα ότι το Kaizershop είναι ένα αξιόπιστο κατάστημα για να προβούμε στην αλλαγή της οθόνης. Το iRepair το απέρριψα μετά από διάφορα σχόλια που διάβασα στο forum σας. Επειδή όμως επίσης κατάλαβα ότι υπάρχουν τεχνικοί και εδώ μέσα που μπορούν να αναλάβουν τη συγκεκριμένη εργασία, ερωτώ: Μία πολύ καλής ποιότητας ιμιτασιόν οθόνη, πόσο κοστίζει; Η αλλαγή μπορεί να γίνει επί τόπου και να πάρουμε τη συσκευή πίσω άμεσα;

Το τελευταίο μ' ενδιαφέρει ιδιαίτερα, μια και αυτές τις μέρες βρίσκομαι εκτός Αθήνας. Συνεπώς θα χρειαστεί να επιστρέψω στην Αθήνα για να συναντηθώ με τον άνθρωπο που θ' αναλάβει την επισκευή και στη συνέχεια θα φύγω ξανά. Εκτός βέβαια κι αν υπάρχει μέλος που να κατοικεί στην Κόρινθο και να μπορεί να πραγματοποιήσει την αλλαγή οθόνης, οπότε εκεί όλα θα είναι πολύ ευκολότερα. Σε περίπτωση συνάντησης στην Αθήνα θα με βόλευε ιδιαίτερα να γίνει αυτή αύριο, Πέμπτη 06/08, διαφορετικά εντός του προσεχούς Σ/Κ, 08-09/08.

Ζητώ προκαταβολικά συγνώμη αν άνοιξα το θέμα σε ακατάλληλο subforum, εννοείται ότι μπορεί να μεταφερθεί το thread στο σωστό μέρος απ' τους admins. Αν διαβάσει το thread κάποιος τεχνικός, ας κάνει έναν κόπο να μου στείλει προσωπικό μήνυμα ή, ακόμη καλύτερα, e-mail. Η διεύθυνσή μου είναι το username που βλέπετε πλην του γράμματος "f" στο τέλος, στο yahoo (@yahoo.gr).

Μάνος


Τελευταία επεξεργασία από: manos426f, 05/08/2015 - 09:34


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   manos426f

manos426f

    iPH newbie

  • 2 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 11/08/2015 - 14:31

Όλα καλά, το iPhone επισκευάστηκε προ ημερών από τον matman, ο οποίος και έκανε εξαιρετική, αλλά και γρήγορη, δουλειά!






Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες