Το αγαπημένο μου χρώμα... Καλορίζικο φίλε..
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε. Η αλήθεια είναι πως το χρωμα είναι υπέροχο, αν και ήμουν λίγο διστακτικός στη αρχή.
Δημοσίευση 06/10/2015 - 17:43
Το αγαπημένο μου χρώμα... Καλορίζικο φίλε..
Δημοσίευση 06/10/2015 - 18:47
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε. Η αλήθεια είναι πως το χρωμα είναι υπέροχο, αν και ήμουν λίγο διστακτικός στη αρχή.
Καλορίζικο φίλε.
Πώς σου φάνηκε το μέγεθος?
Δημοσίευση 06/10/2015 - 19:06
Σε ευχαριστώ!
Ήμουν συνηθισμένος στο μέγεθος, φίλε. Είχα το 6 Plus.
Πέρσι με προβλημάτισε λίγο όταν έκανα την παραγγελία, αλλά μόλις ήρθε και το χρησιμοποίησα δεν κοίταξα ποτέ μου το 6άρι.
Δημοσίευση 06/10/2015 - 19:35
το οτι άρχισε η γκρίνια για του χρόνου που θα βγει το 7 ειναι κατι το εξαιρετικό. Έχεις ένα κόλλημα με το πάχος και το βάρος το οποίο δεν εχει νόημα. Η διάφορες ειναι αμελητέες και δεν το καταλαβαίνεις καν αν δεν τα κρατάς και τα δυο ταυτόχρονα. Μιλάω απο εμπειρία μιας και ακόμα τα έχω και τα δυο.Έτυχε να πιάσω σήμερα το νέο iPad mini 4 λεπτό γρήγορο απέρριτο ελαφρύ. Μοιάζει το παλιο mini να έρχεται από νεολιθική εποχή. Άνετα θα το προτιμούσα από το Air2. Βλέπω από την άλλη το νέο Iphone 6s plus και αναρωτιέμαι γιατι να είναι παχύτερο και αναλογικά βαρύτερο...
Το πιθανότερο το 7 να λεπτύνει στα 6.1mm όπως είναι τώρα τα ipad. Αυτό θα έκανε το 6s plus που για να το αποκτήσουμε θα βλαστιμήσουμε και θα ξεπαραδιαστούμε, παρωχημένο.
Τελευταία επεξεργασία από: Reaver, 06/10/2015 - 19:36
Δημοσίευση 06/10/2015 - 19:43
το οτι άρχισε η γκρίνια για του χρόνου που θα βγει το 7 ειναι κατι το εξαιρετικό. Έχεις ένα κόλλημα με το πάχος και το βάρος το οποίο δεν εχει νόημα. Η διάφορες ειναι αμελητέες και δεν το καταλαβαίνεις καν αν δεν τα κρατάς και τα δυο ταυτόχρονα. Μιλάω απο εμπειρία μιας και ακόμα τα έχω και τα δυο.
Απ΄'οτι καταλαβαίνω, απλά προσπαθεί να πείσει τον ευατό του ότι δεν αξίζει η αναβάθμιση φέτος.
Πάντως κολλήματα είναι αυτά γιατί και εγώ δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα κάνω την αλλαγή.
Δημοσίευση 06/10/2015 - 19:46
το να ειναι κάποιος αναποφάσιστος ειναι θεμιτό. Και εγω αρχικά δεν ήμουν σίγουρος. Αλλά όχι να επικαλεστούμε το πάχος και το βάρος σαν αιτία γιατί ειναι ανύπαρκτα. Άλλοι λόγοι ευχαρίστως. Αλλά ο συγκεκριμένος φίλος επαναλαμβάνει συνέχεια και συνέχεια τα ίδια.Απ΄'οτι καταλαβαίνω, απλά προσπαθεί να πείσει τον ευατό του ότι δεν αξίζει η αναβάθμιση φέτος.
Πάντως κολλήματα είναι αυτά γιατί και εγώ δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα κάνω την αλλαγή.
Δημοσίευση 06/10/2015 - 20:26
Δημοσίευση 06/10/2015 - 21:04
συμφωνώ και μένα θα μου άρεσε με λίγο μικρότερα. Κάποτε νόμιζα οτι θα ήταν ωραίο χωρίς καθόλου αλλά πριν λίγο καιρό πήρα στα χέρια μου ένα 5.5 ίντσες κινεζικό μιας εταιρίας που δεν θυμάμαι χωρίς bezel σχεδόν και δεν με βόλευε. Όλο ακουμπούσα την οθόνη με την παλάμη όταν το είχα στο ένα χέρι. Ο φίλος μου βέβαια μου είπε οτι συνηθίζεις το οποίο το πιστεύω γιατί εγω απλά το περιεργάστηκα 5 λεπτά.Όσο πιο λεπτό τόσο χειρότερο σε μπαταρία. Μια χαρά για μένα είναι το πάχος του. Τα bezel να το μειωνε λίγο και θα ήταν ακόμα πιο όμορφο...
Δημοσίευση 06/10/2015 - 21:08
Δημοσίευση 06/10/2015 - 21:09
Καλησπέρα σε όλους,να ρωτήσω ..μηπως αυτές οι live photos πιάνουν πολυ χώρο και πρέπει να πάμε σε συσκευή με 128 gb?Έχω 6 plus 64gb και παράγγειλα 6s plus 64gb.
Αν σκοπεύεις να βγάζεις μόνο live photos θα σου πιάνουν τον διπλάσιο περίπου χώρο από μια απλή φωτογραφία.
Δημοσίευση 06/10/2015 - 21:13
οτι πιάνουν παραπάνω πιάνουν αλλά όχι τοσο ώστε να σε κάνουν να πας στο 128. Ανάλογα βέβαια πόσες φωυο τραβάς. Προσωπικά εμένα τα 64 φτάνουν..Καλησπέρα σε όλους,να ρωτήσω ..μηπως αυτές οι live photos πιάνουν πολυ χώρο και πρέπει να πάμε σε συσκευή με 128 gb?Έχω 6 plus 64gb και παράγγειλα 6s plus 64gb.
Δημοσίευση 06/10/2015 - 21:22
Δημοσίευση 06/10/2015 - 21:34
Βρε φίλε μου καλός ο ενθουσιασμός αλλα η κριτική δεν σημαίνει απαραίτητα γκρίνια . Όταν παχαίνεις και βαραίνεις κάτι όσο και ο ενθουσιασμός να σε κατακλύζει δεν το λες πρόοδο . Όταν θα φτάσει το iphone στα επίπεδα του iPad η διαφορά θα είναι τεράστια. Βάρος : για γραμμάρια μιλάμε σε αυτή την τάξη μεγέθους η αύξηση είναι 20%. Τι περίμενες δηλαδή να γίνει μισό κιλό για να δυσανασχετήσεις ;το οτι άρχισε η γκρίνια για του χρόνου που θα βγει το 7 ειναι κατι το εξαιρετικό. Έχεις ένα κόλλημα με το πάχος και το βάρος το οποίο δεν εχει νόημα. Η διάφορες ειναι αμελητέες και δεν το καταλαβαίνεις καν αν δεν τα κρατάς και τα δυο ταυτόχρονα. Μιλάω απο εμπειρία μιας και ακόμα τα έχω και τα δυο.
Δημοσίευση 06/10/2015 - 22:25
Δημοσίευση 06/10/2015 - 22:26
Ήρθε κ το δικό μου!!! 😀😀😀
0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες