Εδώ και δύο ημέρες παρατήρησα το εξής πρόβλημα στην εφαρμογή "Ημερολόγιο" του iPhone 4s 8.4 jb : Δεν εμφανίζει τις ημέρες από 26 Οκτωβρίου έως και 31 Μαρτίου για όλα τα έτη(προηγούμενα και επόμενα), δεν μπορώ να προγραμματίσω γεγονότα στις ημέρες που δεν εμφανίζονται και δεν μπορώ να μεταβώ σε προβολή ετών γιατί εκείνη την ώρα κρασσάρει και με πετάει στην home screen. Μήπως ξέρει κανένας φίλος από το forum τι μπορώ να κάνω;
[Solved] Πρόβλημα με το ημερολόγιο σε iPhone
Δημοσίευση 07/10/2015 - 23:06
Ad
Δημοσίευση 08/10/2015 - 01:51
Βαλε τη συσκευή για αρχή σε Safe Mode και δες αν παραμένει το παραπάνω.
Το πρόβλημα παραμένει και σε safe mode. Παρεπιπτόντως τα αγοραςμενα ημερολόγια όπως το fantastical λειτουργούν κανονικά.
Δημοσίευση 08/10/2015 - 02:19
ΝαιΠήγαινε εδώ var/db με iFile, Filza.
Τον timezone τον βλέπεις?
Δημοσίευση 08/10/2015 - 09:12
Δημοσίευση 08/10/2015 - 09:29
Και γω αυτο εχω και παει πολυ καλα...το μονο "θεμα" πουχω ειναι πως στο monthly view δεν εμφανιζει τους μηνες συνεχομενα -οπως στο στοκ- αλλα μηνα μηνα οποτε αν ο μηνας τελειωνει μεσοβδομαδα πας στον αλλον μη βλεποντας τα προηγουμενα...μικρο το κακο θα μου πεις αλλα....Γενικώς το ημερολόγιο του iOS δεν το θεωρώ αξιόπιστο . Πολλές φορές στο παρελθόν που το χρησιμοποιούσα με κρέμαγε συνέχεια (ραντεβού,υπενθυμίσεις ) ,είτε με λάθος ημερομηνίες απο αυτές που έβαζα ειναι δεν χτυπούσε το alarm ,όποτε κατέληξα στο calendar 5 και ησύχασα .
Εχω και λογαριασμο icloud και gmail και συγχρονιζει μια χαρα....
Δημοσίευση 08/10/2015 - 09:55
Θα πρέπει να κάνω κάτι με το timezone;Πήγαινε εδώ var/db με iFile, Filza.
Τον timezone τον βλέπεις?
Δημοσίευση 08/10/2015 - 14:04
Συνήθως το παραπάνω εμφανίζεται λόγω απουσίας του timezone.
Πήγαινε απο ρυθμίσεις στην ώρα και απεν/ποίησε την αυτόματη και τσέκαρε ξανά.
εξακολουθεί και υφίσταται το πρόβλημα
Δημοσίευση 08/10/2015 - 14:30
Τσέκαρε ξανά αν βλέπεις στον timezone τον zoneinfo.
στο Filza στο φάκελο timezone βλέπω το localtime και το zoneinfo.Πατώντας το localtime μου γραφει "error when open symbolic link, destination item was moved or deleted". Το zoneinfo έχει επιλογές ανοίγματος. Στο ifile πάλι βλέπω μόνο το localtime...
Δημοσίευση 08/10/2015 - 14:48
Σκοπός είνα να έχεις τον zoneinfo. Πιθανόν το αρχείο να είναι κατεστραμμένο.
Αν έχεις άλλη συσκευή διαθέσιμη, πάρε τον zoneinfo απο εκεί και κάνε αντικατάσταση με το δικό σου.
ok. Θα προσπαθήσω να το πάρω από το ipad
Δημοσίευση 08/10/2015 - 17:56
Είσαι άνθρωπος ή ο απεσταλμένος του Θεού στη γη; Για άλλη μια φορά είσαι απελπιστικά αξιόπιστος... Φυσικά δούλεψε μετά τις συμβουλές σου. Νίκο, για άλλη μια φορά σε ευχαριστώ πολύ!!!Σκοπός είνα να έχεις τον zoneinfo. Πιθανόν το αρχείο να είναι κατεστραμμένο.
Αν έχεις άλλη συσκευή διαθέσιμη, πάρε τον zoneinfo απο εκεί και κάνε αντικατάσταση με το δικό σου.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες