[Solved] Πρόβλημα με το ημερολόγιο σε iPhone
Δημοσίευση 08/10/2015 - 18:18
Ad
Δημοσίευση 08/10/2015 - 19:15
Νίκο κάτι τελευταίο: τώρα μου βγάζει τις αργίες στην Ελλάδα μια ημέρα νωρίτερα. Δηλαδή Χριστούγεννα 24/12, πρωτοχρονιά 1/1 κλπ. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να το διορθώσω;
Solved
Δημοσίευση 03/04/2016 - 04:47
καλημερα, εμενα απο χθες κρασαρει το ημερολογιο παω να το ανοιξω και με βγαζει εξω στην home screen, εχω το crash reporter απο cydia και λεει για καποιο MobileCal εκανα και καθαρισμο με ιcleaner εκανα reboots safemode hardreset ακομα και ολους τους διακοπτες απο icleaner (προσθετα cydia substrate και απο προτιμησεις bundles) εκλεισα και μετα τους ανοιγα εναν εναν reboot και ξανα αλλα τιποτα, καμια ιδεα βρε παιδια για το τι φταει?
iphone 6 ios 8.4 jb
ευχαριστω πολυ
Δημοσίευση 03/04/2016 - 10:17
Solved
Αυτο το Κάνει και σε μένα αλλά όχι μόνο σε αργίες αλλά και events που έχω βάλει. Πως διορθώνεται εκτός από χειροκίνητα;
Δημοσίευση 03/04/2016 - 11:57
καλημερα, εμενα απο χθες κρασαρει το ημερολογιο παω να το ανοιξω και με βγαζει εξω στην home screen, εχω το crash reporter απο cydia και λεει για καποιο MobileCal εκανα και καθαρισμο με ιcleaner εκανα reboots safemode hardreset ακομα και ολους τους διακοπτες απο icleaner (προσθετα cydia substrate και απο προτιμησεις bundles) εκλεισα και μετα τους ανοιγα εναν εναν reboot και ξανα αλλα τιποτα, καμια ιδεα βρε παιδια για το τι φταει?
iphone 6 ios 8.4 jb
ευχαριστω πολυ
Τσεκάρεις για αρχή σε Safe Mode, διαφορετικά δες το παρακάτω και μια σελίδα πίσω.
Σκοπός είνα να έχεις τον zoneinfo. Πιθανόν το αρχείο να είναι κατεστραμμένο.
Αν έχεις άλλη συσκευή διαθέσιμη, πάρε τον zoneinfo απο εκεί και κάνε αντικατάσταση με το δικό σου.
Δημοσίευση 03/04/2016 - 14:34
SolvedΤσεκάρεις για αρχή σε Safe Mode, διαφορετικά δες το παρακάτω και μια σελίδα πίσω.
Νικο σ ευχαριστω πολυ αυτο ηταν εφτιαξε να σαι καλα ρε φιλε αν δεν ησουνα κ εσυ...
Τελευταία επεξεργασία από: laniel, 03/04/2016 - 14:36.
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες