Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Εrror: POSIX: operation timed out


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
15 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   gk002

gk002

    Newbie

  • 129 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 31/08/2008 - 13:17

Μπαίνω μέσα και μου βγάζει το εξής πάνω αριστερά...!

"Εrror: POSIX: operation timed out"

Κάνοντας reload μου βγάζει μετά "UNABLE TO LOAD (no internet connection)"

To wifi είναι ενεργό και είμαι συνδεδεμένος...!!

Το έχει δεί κανένας άλλος...? Επίσης καναδυο φορές μου έχει κάνει restart το τηλέφωνο απο μόνο του ενώ έψαχνα μέσα στο CYDIA...!

Help παίδες...! Ι'm a noob!! :(

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   aldon

aldon

    iPH Member

  • 340 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 31/08/2008 - 14:11

και εμενα τωρα αυτο κανει!!!!

μηπως εχει πεσει καποιος server τους????

#3   aldon

aldon

    iPH Member

  • 340 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 31/08/2008 - 14:19

μεσω του terminal βρηκα οτι ο www.zodttd.com εχει πεσει και γι'αυτο αυτο το σφαλμα! βγαλτε τον απο τα sources και ειστε ετοιμοι !

#4   gk002

gk002

    Newbie

  • 129 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 31/08/2008 - 16:01

Μπορείς να μας πείς πώς το σβήνουμε...?? ???

#5   iPhoneHellas

iPhoneHellas

    iPH Admin

  • 640.961 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:iPhoneHellas

Δημοσίευση 31/08/2008 - 16:47

Quote

Μπορείς να μας πείς πώς το σβήνουμε...?? ???


Πώς να διαγράψεις ένα source από το Cydia:

Ανοίγεις το Cydia και πατάς το Manage (κάτω δεξιά).

Επιλέγεις 'Sources' και στη συνέχεια επιλέγεις το 'edit' (πάνω δεξιά).

Τα sources τα οποία έχουν εισαχθεί από τον χρήστη (Entered by user) πλέον μπορούν να διαγραθούν πατώντας το 'κόκκινο απαγορευτικό σηματάκι' και στην συνέχεια το 'delete'.

#6   gk002

gk002

    Newbie

  • 129 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 31/08/2008 - 17:07

Αυτό κάνω αλλά δεν μου βγάζει το σηματάκι της διαγραφής!! ???

#7   sepsis

sepsis

    iPH Hero

  • 8.236 μηνύματα
  • Twitter:@hsouris
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 31/08/2008 - 17:19

δεν μπορεις να το διαγραψεις γιατι ειναι προεγκατεστημενο. Μονο αυτα που αργοτερα θα βαλεις εσυ μπορεις να διαγραψεις

Τα προεγκατεστημένα διαγράφονται από το Cydia-Manage-Packages

#8   gk002

gk002

    Newbie

  • 129 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 31/08/2008 - 17:26

Οπότε μένει ως έχει! Ευχαριστώ πολύ...! ;)

#9   Slacker

Slacker

    Advanced Member

  • 884 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 8 Plus
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 01/09/2008 - 20:06

To πρόβλημα λύθηκε στην καινούρια έκδοση του Cydia που μόλις βγήκε.

#10   gk002

gk002

    Newbie

  • 129 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 02/09/2008 - 10:33

Μου το έχει κάνει 3 φορές...!  ???

Κάνω περιήγηση μέσα στο Cydia και ξαφνικά κάνει reset απο μόνο του...! :-\

Κάποιος συμπάσχοντας...? Κι άλλο bug...??

#11   aldon

aldon

    iPH Member

  • 340 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 02/09/2008 - 12:36

και εμενα με πεταξε μια φορα χθες..

ενταξει θα το κανουν και αυτο

#12   7psyxos

7psyxos

    iPH Contributor

  • 1.286 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen + 4G
  • GameCenter:7psyxos

Δημοσίευση 02/09/2008 - 12:44

Κ σε μένα το ίδιο...

#13   iPodTouchPro

iPodTouchPro

    iPH Elite Poster

  • 3.187 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 02/09/2008 - 18:12

Quote

To πρόβλημα λύθηκε στην καινούρια έκδοση του Cydia που μόλις βγήκε.


ρε παιδια αφου βρεθηκε η λυση τι το ψαχνετε?

#14   gk002

gk002

    Newbie

  • 129 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 04/09/2008 - 10:10

Προφανώς το αναφέρω διότι έκανα update το CYDIA και παρουσιάζεται αυτό το πρόβλημα...!!

Συγνώμη για την ενόχληση...

#15   sepsis

sepsis

    iPH Hero

  • 8.236 μηνύματα
  • Twitter:@hsouris
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 04/09/2008 - 12:04

αναφερεσαι σε αλλο προβλημα 'απλου' κρασαρισματος. Δεν εχει σχεση το update που εκανες.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες