μέχρι να παρω άλλο σε κανα χρόνο. Βασικά δεν θα μπαίνω να διαβάζω και τι γίνεται. Βαρέθηκα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Αν βαρέθηκες υπαρχεί και το s7 edge εκεί έξω...μπορείς να πετύχεις μια καλή ανταλλαγή με το iPhone που διαθέτεις και να δοκιμασεις κάτι καινούργιο.
Αντικείμενα και πέρα των προτιμήσεων που έχει ο καθένας, το s7 edge θεωρείται συνολικα το καλύτερο τηλέφωνο σήμερα καθώς διαθέτει έναν από τους καλύτερους επεξεργαστές, την καλύτερη κάμερα σε κινητό, την καλύτερη οθόνη σε κινητό, πολύ μεγάλη αυτονομία , μοναδική σχεδίαση, microsd, fast charging, αδιάβροχοποιηση και πολλά ακόμη καλούδια.
Το iPhone 6s plus είναι επισης καταπληκτικό τηλέφωνο...το έχω πάρει 2 φορές μέχρι σήμερα (μπρορει να δοκιμάσω και 3η) και άλλες τόσες το έδωσα. Εν τελει κατέληξα στο συμπέρασμα ότι μαλλον δεν μπορώ να έχω iPhone χωρίς JB. Μπορεί να είναι ψυχολογικό, μπορεί οτιδήποτε...κάτι με πιάνει και νευριάζω με την αναμονή για jb, αισθανομαι φυλακισμενος στο ios, δεν ξερω τι με πιανει. Και όταν με πιάνει "αυτο" αρχίζουν και μου φταίνε όλα....το lighting cable, το iTunes, η έλλειψη οποιασδήποτε στοιχειωδους παράμετροποίησης, η αργή φόρτιση, οτι ακομη-ακομη δεν έχει ένα καταραμένο close all apps button κτλ κτλ
Επί της ουσίας, προσωπικά βλέπω μια προσωρινη εικόνα διάλυσης στην σκηνή του jailbreak...μακάρι να είναι κάτι παροδικό και να μπούμε ξανά σε συνήθης ρυθμούς.
Από εκεί πέρα θεωρω ότι η Apple δεν επιθυμεί την υπαρξη του jailbreak όπως πολλοι νομιζουν για πολλούς και διάφορους λόγους. Καταρχην αφορα ενα μικρο ποσοστο του αγοραστικου της κοινου (κάτω απο 10%). Κατα δευτερον, θεωρειται πληγμα στην πολυδιαφημιζομενη ασφάλεια του ios. Τέλος, καλώς ή κακώς το jailbreak είναι συνδεδεμένο με cracked apps και πειρατεία. Η τυχον διάδοση του, πρακτικα θα σημανει τεραστια απώλεια εσόδων από το πλέον κερδοφορο κομμάτι της, που δεν είναι άλλο από το Apple store.
Τελευταία επεξεργασία από: panos2000gr, 03/04/2016 - 10:13.