Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Πρόβλημα με εισερχόμενες κλήσεις και μηνύματα-Iphone 6s

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
8 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   socratesK

socratesK

iPH newbie

• 4 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 17/01/2016 - 16:00

Από τη μέρα που άρχισα να χρησιμοποιώ το νέο μου iphone 6s αντιμετωπίζω ανά διαστήματα ένα πρόβλημα με τις εισερχόμενες κλήσεις ή μηνύματα(εκτός από imessage).Ενώ έχω γεμάτο σήμα όσοι προσπαθούν να με καλέσουν ακούνε το φωνητικό μήνυμα "ο συνδρομητής που καλέσατε δεν είναι διαθέσιμος", και μάλιστα όχι άμεσα,πράγμα που συμβαίνει σε περίπτωση που δεν υπάρχει καθόλου σήμα.Οι ειδοποιήσεις χαμένων κλήσεων έρχονται όποτε τους κατέβει.Επίσης, τα μηνύματα που μου στέλνουν έρχονται μετά από 15 λεπτά ή και παραπάνω.Αυτό το πράγμα δε συμβαίνει διαρκώς αλλά ανά διαστήματα και διαρκεί από 10 λεπτά έως και 1 ώρα,εκτός αν κάνω κάποια επανεκκίνηση,hand reset κτλ οπότε ξεκολλάει.έχω δοκιμάσει τα πάντα.Έχω τσεκάρει όλες τις ρυθμίσεις και το έχω σετάρει ξανά από την αρχή.Σε αντίστοιχο topic είδα ότι κάποιος φίλος αντιμετώπιζε το ίδιο θέμα με το 5s.Μήπως κάποιος μπορεί να μου δώσει μία λύση??? 

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.607 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 17/01/2016 - 16:11

Κομμένη SIM έχεις? Δες για αρχή με επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου.

Αν και καλό θα ήταν να μιλήσεις και με το πάροχο σου.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#3   GARFITO

GARFITO

iPH Guru

• 7.595 μηνύματα
  • Twitter:@vaggelisg77
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:garfito2

Δημοσίευση 17/01/2016 - 17:43

η σιμ ειναι κομμενη; εαν ναι πρεπει να προβεις σε αγορα νεας, και μιλα με τον παροχο σου, να δει τη γραμμη σου.

3gs, 4, 4s, 5, s4, 5s, 6,6+,6s+,6s, se, 7+,7,8+,Χ, XS max, xs  - MacBookAir-Pro iPad 1,2,3,air. mini ipod4,ipod5,iPod nano,apple watch 1,2,3,4,5 ,  AirPods 1,2

#4   invader

invader

iPH User

• 147 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus

Δημοσίευση 17/01/2016 - 18:51

Από τη μέρα που άρχισα να χρησιμοποιώ το νέο μου iphone 6s αντιμετωπίζω ανά διαστήματα ένα πρόβλημα με τις εισερχόμενες κλήσεις ή μηνύματα(εκτός από imessage).Ενώ έχω γεμάτο σήμα όσοι προσπαθούν να με καλέσουν ακούνε το φωνητικό μήνυμα "ο συνδρομητής που καλέσατε δεν είναι διαθέσιμος", και μάλιστα όχι άμεσα,πράγμα που συμβαίνει σε περίπτωση που δεν υπάρχει καθόλου σήμα.Οι ειδοποιήσεις χαμένων κλήσεων έρχονται όποτε τους κατέβει.Επίσης, τα μηνύματα που μου στέλνουν έρχονται μετά από 15 λεπτά ή και παραπάνω.Αυτό το πράγμα δε συμβαίνει διαρκώς αλλά ανά διαστήματα και διαρκεί από 10 λεπτά έως και 1 ώρα,εκτός αν κάνω κάποια επανεκκίνηση,hand reset κτλ οπότε ξεκολλάει.έχω δοκιμάσει τα πάντα.Έχω τσεκάρει όλες τις ρυθμίσεις και το έχω σετάρει ξανά από την αρχή.Σε αντίστοιχο topic είδα ότι κάποιος φίλος αντιμετώπιζε το ίδιο θέμα με το 5s.Μήπως κάποιος μπορεί να μου δώσει μία λύση :huh: 

Αυτο ακριβως που ειπαν τα παιδια παραπανω, μπες στης ρυθμισεις-γενικα-επαναφορα-ρυθμισεων δυκτιου. Αν ειναι κομενη η sim πρωτο βημα ειναι να πας να παρεις μια καινουργια nano sim (κοστιζει 5 ευρω η αλλαγη). Σε ποιο δυκτιο εισαι? Φιλος αντιμετωπιζε το ιδιο παλιοτερα και ειχε παρει στην εξυπηρετηση και του ειχαν κανει reset την γραμμη του και διορθωθηκε το προβλημα. Οποτε πρωτο σου βημα η αλαγη sim αν ειναι κομμενη, αν δεν ειναι κομενη μιλας με το τεχνικο τμημα  του δικτιου σου στην εξυπηρετηση πελατων και τους αναφερεις τα παραπανω. Ενημερωσε μας

Τελευταία επεξεργασία από: invader, 17/01/2016 - 18:53

#5   socratesK

socratesK

iPH newbie

• 4 μηνύματα

Δημοσίευση 17/01/2016 - 19:18

η sim ειναι καινουρια,δεν ειναι κομμενη.μιλησα το πρωι και με την cosmote και περιμενω να δω τι θα μου πουν.απλα μου φαίνεται πολύ περιεργο.

#6   socratesK

socratesK

iPH newbie

• 4 μηνύματα

Δημοσίευση 19/01/2016 - 10:27

Αυτο ακριβως που ειπαν τα παιδια παραπανω, μπες στης ρυθμισεις-γενικα-επαναφορα-ρυθμισεων δυκτιου. Αν ειναι κομενη η sim πρωτο βημα ειναι να πας να παρεις μια καινουργια nano sim (κοστιζει 5 ευρω η αλλαγη). Σε ποιο δυκτιο εισαι? Φιλος αντιμετωπιζε το ιδιο παλιοτερα και ειχε παρει στην εξυπηρετηση και του ειχαν κανει reset την γραμμη του και διορθωθηκε το προβλημα. Οποτε πρωτο σου βημα η αλαγη sim αν ειναι κομμενη, αν δεν ειναι κομενη μιλας με το τεχνικο τμημα  του δικτιου σου στην εξυπηρετηση πελατων και τους αναφερεις τα παραπανω. Ενημερωσε μας

στην cosmote ειμαι.εκανα επαναφορα ρυθμισεων δικτυου και το προβλημα συνεχιζεται.ενω η sim δεν ειναι κομμενη μου ειπαν πως θα μου την αντικαταστησουν σημερα ωστε να αποκλειστει κι αυτο το ενδεχομενο.απλα τι εννοεις οταν λες εγινε reset στη γραμμη του?ρωτησα ενα φιλο που δουλευει στην cosmote και δεν εχει ιδεα.Ευχαριστω!

#7   socratesK

socratesK

iPH newbie

• 4 μηνύματα

Δημοσίευση 21/01/2016 - 09:16

και sim αλλαξα και με cosmote μιλησα και ειπαν πως ειναι ολα ενταξει.αλλα το προβλημα παραμενει.μηπως εχει καποιο θεμα η συσκευη???

#8   GARFITO

GARFITO

iPH Guru

• 7.595 μηνύματα
  • Twitter:@vaggelisg77
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:garfito2

Δημοσίευση 21/01/2016 - 09:33

μεσω της εγγυησης σου, πηγαινε να το κοιταξουν, και αν εχει θεμα η συσκευη θα σου δωσουν ανακατασκευασμενο

3gs, 4, 4s, 5, s4, 5s, 6,6+,6s+,6s, se, 7+,7,8+,Χ, XS max, xs  - MacBookAir-Pro iPad 1,2,3,air. mini ipod4,ipod5,iPod nano,apple watch 1,2,3,4,5 ,  AirPods 1,2

#9   petervgr

petervgr

iPH Elite Poster

• 2.599 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 21/01/2016 - 09:34

Έχω την αίσθηση ότι κάποιες φορές ή περιοδικά τα iPhones εκτελούν εργασίες απο πίσω πχ backup.

Παρατήρησα ότι όταν πχ μιλάω στο FaceTime με Αγγλία το σήμα κινητής εδω στη wind πέφτει στην μια κουκίδα.

Επίσης όταν πέρασα μεςω υπολογιστή 12000 φωτογραφίες στο iCloud το κινητό για δυο τρεις μέρες ψιλοκολουσε σε κάποια πράγματα, αργούσε να ανταποκριθεί και αλλά τέτοια.

Επίσης όταν έκανα ρισετ το λεξικό του πληκτρολογίου το κινητό για δυο εβδομάδες κόλλαγε στο πληκτρολόγιο , μετά έστρωσε μόνο του , γιατί ; Μάλλον φόρτωνα αλλο λεξικό απο πίσω ; Ποιος ξέρει ;

Νομίζω ότι ειναι να το παρατηρήσεις ποτέ το κάνει ίσως καταλάβεις τι συμβαίνει. Ίσως τραβάει δεδομένα εκείνη την ωρα η Apple ;

Εγώ πάντως απο την εμπειρία μου βλέπω ότι γενικώς μετά απο λίγη ωρα στρώνει .....

Sent from my iPhone using Tapatalk

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες