Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Ταχύτητα κατεβάσματος torrent

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
9 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   Donsotiriou

Donsotiriou

iPH Contributor

• 965 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 8
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 19/01/2016 - 15:19

Καλησπέρα, εχω VDSL σύνδεση με το speedtest να δείχνει γύρω στα 30-35 Mbps αλλα στο μtorrent τις τελευταίες 2 εβδομάδες δεν ξεπερνάει τα 1,5 ενώ έφτανε 3
Άλλαξα προγραμμα και έβαλα το transmission και τα κολπάκια που βρήκα για φαινομενικά καλύτερες ταχύτητες αλλα έχει μεγάλες μεταβολές πχ από 350kbps πάει στα 1,3 κλπ

Γνωρίζω για τους παράγοντες ώστε να εχεις καλή ταχύτητα αλλα το βλέπω σε πολλά αρχεία

Τι προτείνετε?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   Badass

Badass

iPH Contributor

• 1.128 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 19/01/2016 - 16:13

Στα torrents η ταχυτητα εξαρταται απο το ποσοι σε feedαρουν και με τι upload αρα μπορει να εχεις διακυμανσεις μεγαλες. Δεν ειναι οπως τα direct download. Για αρχη τεσταρε να μη κανεις καθολου upload εσυ. Βεβαια ας απαντησει και καποιος πιο σχετικος

#3   dex

dex

iPH Enthousiast

• 407 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 19/01/2016 - 16:33

Δοκίμασε να κατεβάσεις απο microsoft, adobe, nvidia καποιο μεγαλο αρχείο. Εμένα συγχρονίζει το ρούτερ στα 49.9mbps, με το speedtest πιανει γύρω στα 45mbps και σε torrent έχω πιάσει μέχρι 5.2 MB/sec.

Τελευταία επεξεργασία από: dex, 19/01/2016 - 16:34

#4   Donsotiriou

Donsotiriou

iPH Contributor

• 965 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8

Δημοσίευση 19/01/2016 - 20:12

Το ξέρω για feed και leech
Δεν κανω upload
45 ειναι δύσκολο γιατί το modem της forthnet δεν υποστηρίζει ασύρματα τέτοιες ταχύτητες
Ποιο torrent client χρησιμοποιείς
Τι ρυθμίσεις εχεις κανει

#5   kostas4

kostas4

iPH Addict

• 650 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 20/01/2016 - 02:48

Καλησπέρα, εχω VDSL σύνδεση με το speedtest να δείχνει γύρω στα 30-35 Mbps αλλα στο μtorrent τις τελευταίες 2 εβδομάδες δεν ξεπερνάει τα 1,5 ενώ έφτανε 3
Άλλαξα προγραμμα και έβαλα το transmission και τα κολπάκια που βρήκα για φαινομενικά καλύτερες ταχύτητες αλλα έχει μεγάλες μεταβολές πχ από 350kbps πάει στα 1,3 κλπ

Γνωρίζω για τους παράγοντες ώστε να εχεις καλή ταχύτητα αλλα το βλέπω σε πολλά αρχεία

Τι προτείνετε?

εχεις κανει κανα reboot sto router?η καλυτερα να το κλεινεις για 10 λεπτα αν 2-3 μερες?εγω  με vdsl παιζω 47up και 4,80up.ΑΛΛΑ αν δεν κανω τα παραπανω(ελεω,που ειναι κινεζια το ρουτερ) αρχιζε να πεφτω σιγα σιγα.39 & 4,20-35 & 4 κοκ.οποτε αν το μπουταρω παει ξανα στον κοφτη που οριζει η συνδεση μου.δεν ξερω  γιατι γινεται,αλλα γινεται γμτ.επισης χρησιμοποιω αυτο http://www.utorrent.com/ και εχω πιασει μεχρι 6011kB/s

#6   vanni

vanni

iPH Contributor

• 1.599 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone SE
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 20/01/2016 - 07:25

Το vdsl υπάρχουν 2 τρόποι να το δίνει ο πάροχος ή από την καμπίνα ή απο το αστικό κέντρο. Απο καμπίνα δεν έχει αποκλίσεις αν έχεις vdsl 30 πιάνει 30 αν έχεις vdsl 50 πιάνει 50 και κάτι παραπάνω ( έχω πιάσει μέχρι 56).

H forthnet δυστυχώς δίνει απο το αστικό κέντρο που σημαίνει οτι υπάρχουν αυτές οι αυξομειώσεις που περιγράφει ο φίλος και δεν μπορείς να κάνεις κάτι είναι σαν να έχεις μια καλή adsl γραμμή .

Please Before You Ask A Question Use Google You'll See It Will Be Your Best Friend

#7   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 20/01/2016 - 14:19

Πάντως με ΟΤΕ με το DSLAM στα 200 μέτρα και το αστικό κέντρο στα 950, το 50άρι είναι λες και κρατιέται να μην πάει παραπάνω.

Μόνιμα κλειδωμένο στα 49.998 χωρίς αυξομοιώσεις.

Και κυριολεκτικά το ρούτερ (το μαμά του ΟΤΕ) έχει κάνει επανεκκίνηση 2-3 φορές όλες κι όλες εδώ και 8 μήνες σε κάτι διακοπές ρεύματος.

#8   vasileiosm

vasileiosm

iPH Addict

• 722 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad mini 4 +4G
  • GameCenter:miralas1977

Δημοσίευση 21/01/2016 - 11:54

Με το dslam στα 200 μέτρα τι περίμενες;;;;
Βύσμα έχεις ρε αγόρι..αν όχι παίξε ξανά joker!

#9   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 21/01/2016 - 18:31

Γενικά δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ αναλογία στις ταχύτητες που πιάνεις με ADSL και σε αυτές που η ίδια γραμμή θα πιάσει με VDSL.

Με ADSL στον ΟΤΕ έπιανα 8-9 και με το που το γύρισα στο VDSL έπιασε 50 καθαρά.

#10   DjVassel

DjVassel

iPH Master

• 6.775 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • GameCenter:djvassel

Δημοσίευση 21/01/2016 - 23:34

Γενικά δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ αναλογία στις ταχύτητες που πιάνεις με ADSL και σε αυτές που η ίδια γραμμή θα πιάσει με VDSL.

Με ADSL στον ΟΤΕ έπιανα 8-9 και με το που το γύρισα στο VDSL έπιασε 50 καθαρά.

Σε εχω! Θυμασαι που ειμαι Θεσσαλονικη... Επιανα 4,5 και με vdsl κλειδωνω 49998!

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες