Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* - - - - 1 ψήφοι

Προωθηση Κλησεων

• Please log in to reply
6 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   ziki

ziki

iPH Enthousiast

• 476 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 26/02/2016 - 12:40

Ρωτησα και μου ειπανε πως δε γινεται να φαινεται οτι δεχεσαι κληση με προωθηση, Πως ειναι δυνατον σε μια τετοια συσκευη να μην υποστηριζεται κατι τετοιο

Θελω οταν λαμβαω κληση που προερχεται παο προωθηση αλου αριθμου να το γνωριζω καπως και ιδανικα να εχω ξεχωρισο ηχο κλησης

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   vrachamis

vrachamis

iPH Master

• 6,834 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 26/02/2016 - 12:55

Ρωτησα και μου ειπανε πως δε γινεται να φαινεται οτι δεχεσαι κληση με προωθηση, Πως ειναι δυνατον σε μια τετοια συσκευη να μην υποστηριζεται κατι τετοιο

Θελω οταν λαμβαω κληση που προερχεται παο προωθηση αλου αριθμου να το γνωριζω καπως και ιδανικα να εχω ξεχωρισο ηχο κλησης

Αυτό δεν υπόκεινται στις δυνατότητες της συσκευής, αλλά είναι υπηρεσία δικτύου. (Παρόχου)

Big things have small beginnings

#3   ziki

ziki

iPH Enthousiast

• 476 μηνύματα

Δημοσίευση 26/02/2016 - 14:13

Αλλο λεω. Θελω να γνωριζω οτι οταν δεχομαι μια κληση που την εχω προωθηση απο αλλο αριθμο, να γνωριζω οτι μου ερχεται κατοπιν εκτροπης και θα χρεωσω το αλλο μου νουμερο. Σε καποιες συσκευες φαινεται, και σε αλλες οχι. Δηλαδη απο οσο ξερω στο iphone θα φανει λες και με καλουν απευθειας στον αριθμο μου.

#4   vrachamis

vrachamis

iPH Master

• 6,834 μηνύματα

Δημοσίευση 26/02/2016 - 14:24

Αλλο λεω. Θελω να γνωριζω οτι οταν δεχομαι μια κληση που την εχω προωθηση απο αλλο αριθμο, να γνωριζω οτι μου ερχεται κατοπιν εκτροπης και θα χρεωσω το αλλο μου νουμερο. Σε καποιες συσκευες φαινεται, και σε αλλες οχι. Δηλαδη απο οσο ξερω στο iphone θα φανει λες και με καλουν απευθειας στον αριθμο μου.

Καλοπροαίρετα επιμένω. Οποιαδήποτε πληροφορία αφιχθεί στην οθόνη σου κατά την διάρκεια μιας εισερχόμενης, προέρχεται  από το mobile data network του παρόχου που κάνει την προώθηση.

Αν κάποιος φίλος γνωρίζει κάτι παραπάνω ας παρέμβει.

Big things have small beginnings

#5   ziki

ziki

iPH Enthousiast

• 476 μηνύματα

Δημοσίευση 26/02/2016 - 15:04

Δε το πιασα.

Εχω 2 αριθμους ας πουμε. Τον 1 και τον 2. Στον 1 με παιρνουν απυθειας και τον 2 τον εχω βαλει εκτροπη να δεχομαι κλησεις στον 1.

Αν δεχτω μια κληση, θα φανει στη οθονη κατι διαφορετικο ωστε να ξεχωριζει αν δεχομαι τη κληση απυθειας ή αν με παιρνουν στον 2 και μου χτυπαει στον 1?

Καποιο σηματακι προωωθησης καποιο λογοτυπο, κατι οτιδηποτε ωστε να φαινεται

#6   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12,948 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 26/02/2016 - 15:06

αν το προλάβεις στην αρχή μπορεί να δεις την λέξη κλήση από προώθηση .

#7   ziki

ziki

iPH Enthousiast

• 476 μηνύματα

Δημοσίευση 26/02/2016 - 17:43

αν το προλάβεις στην αρχή μπορεί να δεις την λέξη κλήση από προώθηση .

Το χεις αντιμετωπισει? Δε μπορω να βρω εικονα που να δειχνει πως ειναι

https://www.google.g... forwarded call

Και εφοσον η συσκευη το αντιλαμβανεται δεν υπαρχει καποιος τροπος εστω και cydia να βαλω custom ringtone για αυτες ις κλησεις

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες