[Solved] cosmotemail
Από
mantsoti
, 09/03/2016 11:31
8 μηνύματα σε αυτό το θέμα
Δημοσίευση 09/03/2016 - 11:31
2 ερωτηματα
1. πως καταργουμε οριστικα ενα λογαριασμο mail στη cosmote που δεν χρειαζομαστε ;;
2. μπορει καποιος να μου πει οταν προσθετουμε λογαριασμο cosmotemail στο app mail του ipad, τι γραφουμε στο host της εισερχομενης και της εξερχομενης αλληλογραφιας, γιατι τα παλια της otenet ( mail.otenet.gr και mailgate.otenet.gr αντιστοιχα ) δεν μου τα δεχεται με το cosmotemail ;;;
ευχαριστω !
1. πως καταργουμε οριστικα ενα λογαριασμο mail στη cosmote που δεν χρειαζομαστε ;;
2. μπορει καποιος να μου πει οταν προσθετουμε λογαριασμο cosmotemail στο app mail του ipad, τι γραφουμε στο host της εισερχομενης και της εξερχομενης αλληλογραφιας, γιατι τα παλια της otenet ( mail.otenet.gr και mailgate.otenet.gr αντιστοιχα ) δεν μου τα δεχεται με το cosmotemail ;;;
ευχαριστω !
Ad
Δημοσίευση 09/03/2016 - 12:41
το ιδιο μου ειπαν απο 13888, προσπαθω απο χτες, αλλα δεν μου το καταχωρει στο mail τον λογαριασμο, παροτι μπαινοντας απο browser λειτουργει κανονικα ( επαναλαμβανω γυρισε σε cosmotemail κι οχι otenet αν εχει καποια σημασια ) ... μαλλον κατι κανω λαθος ;;;POP εισερχόμενος mail.otenet.gr. Και ο SMTP εξερχόμενος mailgate.otenet.gr.
καποια ιδεα και για το πρωτο ερωτημα ;;;
Δημοσίευση 09/03/2016 - 15:21
μιλησα τωρα με 13888 ( μαλλον λιγο βαριοταν η υπαλληλος ) και μου ειπαν αντι για otenet στους διακομιστες να βαζω cosmotemail, αλλα δυστυχως παλι τιποτα ......Κάνε την επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου και δοκίμασε ξανά να τον περάσεις.
Για κατάργηση απ' όσο θυμάμαι πρέπει να μιλήσεις μαζί τους.
μηπως σου ειναι ευκολο να μου πεις πως κι απο που γινεται η επαναφορα ρυθμισεων δικτυου, κι αν θαπρεπει να ξαναπερασω παλι τους αποθηκευμενους λογαριασμους που τωρα δουλευουν κανονικα ..... ευχαριστω
Δημοσίευση 09/03/2016 - 15:27
το ειδα απο που γινεται η επαναφορα, εχω προβλημα σε κατι αν το κανω ;;;
Δημοσίευση 09/03/2016 - 15:46
ευχαριστω .... καταργηση λογαριασμου τελικα δεν γινεται, απλα παραμενει ανενεργος
Δημοσίευση 09/03/2016 - 15:57
μετα απο πολυ ψαξιμο και δυσκολια, δημοσιευω τη λυση, γιατι μπορει να τη χρειαστει και καποιος αλλος :
βαζουμε τα στοιχεια μας, κανουμε λογαριασμο imap ( οχι pop ! ), στο εισερχομενο βαζουμε imap.cosmotemail.gr, στην εξερχομενη mailgate.cosmotemail.gr, κι επισης στο ονομα χρηστη γραφουμε ολοκληρη τη διευθυνση του mail !!!!
βαζουμε τα στοιχεια μας, κανουμε λογαριασμο imap ( οχι pop ! ), στο εισερχομενο βαζουμε imap.cosmotemail.gr, στην εξερχομενη mailgate.cosmotemail.gr, κι επισης στο ονομα χρηστη γραφουμε ολοκληρη τη διευθυνση του mail !!!!
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες