Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Αυτοματος Τηλεφωνητης


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
12 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   aek21john

aek21john

    iPH newbie

  • 58 μηνύματα
  • Twitter:@elniniojp
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 18/04/2016 - 10:15

Καλημερα παιδια, εχω ενα μικρο προβλημα , μπορειτε να μου πειτε εαν με καποιο τροπο καταργητε η κληση που κανει απευθειας το κουμπι που εχει το iphone  στον αυτοματο τηλεφωνητη??

ευχαριστω

 



Banner Ad (απενεργοποιείται όταν συνδεθείτε)

Banner Ad (απενεργοποιείται όταν συνδεθείτε)

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   nikosgnr

nikosgnr

    iPH Superbious

  • 84593 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 18/04/2016 - 10:29

Μόνο με JB. Διαφορετικά θα πρέπει να μιλήσεις με το πάροχο σου να σου το απεν/ποιήσουν.


| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#3   manosvitacar

manosvitacar

    iPH Guru

  • 8598 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 18/04/2016 - 10:30

κάλεσε  στον παροχο που είσαι και πες να σου το αφαιρέσουν. 



#4   manosvitacar

manosvitacar

    iPH Guru

  • 8598 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 18/04/2016 - 10:43

σε Vodafone κάλεσα τώρα αλλά λένε δεν γίνεται . :huh:



#5   aek21john

aek21john

    iPH newbie

  • 58 μηνύματα
  • Twitter:@elniniojp
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 18/04/2016 - 10:50

εχω παρει τηλ στον παροχο και μου λεει οτι η κληση δεν μπορει να απενεργοποιηθει, σαν τηλεφωνητης ειναι απενεργοποιημενος αλλα απο την συσκευη δεν μπορουν να κανου τιποτα



#6   nikosgnr

nikosgnr

    iPH Superbious

  • 84593 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 18/04/2016 - 10:55

Απο τη συσκευή προφανώς δε μπορούν να σου αλλάξουν κάτι.

 

Μόνο σαν υπηρεσία μπορούν να το απεν/ποιήσουν.


| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#7   aek21john

aek21john

    iPH newbie

  • 58 μηνύματα
  • Twitter:@elniniojp
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 18/04/2016 - 10:58

Απο τη συσκευή προφανώς δε μπορούν να σου αλλάξουν κάτι.

 

Μόνο σαν υπηρεσία μπορούν να το απεν/ποιήσουν.

 

η υπηρεσια ειναι απενεργοποιημενη αλλα οταν πατηθει το πληκτρο που υπαρχει σε χρεωνει 0,25 και οι γονεις μου εχουν μια ταση να το πατανε συνεχεια και καταλαβαινεις



#8   nikosgnr

nikosgnr

    iPH Superbious

  • 84593 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 18/04/2016 - 10:59

Σε ποιό iOS είναι η συσκευή?


| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#9   aek21john

aek21john

    iPH newbie

  • 58 μηνύματα
  • Twitter:@elniniojp
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 18/04/2016 - 11:04

Σε ποιό iOS είναι η συσκευή?

στο τελευταιο 9.3



#10   nikosgnr

nikosgnr

    iPH Superbious

  • 84593 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 18/04/2016 - 11:05

Αναγκαστικά τότε υπομονή και JB. Κάτι άλλο για την ώρα δε μπορείς να κάνεις.


| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#11   aek21john

aek21john

    iPH newbie

  • 58 μηνύματα
  • Twitter:@elniniojp
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 18/04/2016 - 17:22

Αναγκαστικά τότε υπομονή και JB. Κάτι άλλο για την ώρα δε μπορείς να κάνεις.

ευχαριστω πολυ



#12   petervgr

petervgr

    iPH Enthousiast

  • 599 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 19/04/2016 - 04:36

Νομίζω πρέπει να μιλήσεις με τον πάροχο κινητής ,

με κάποιο συνδοιασμό ορίζεται ότι το κουμπί θα καλεί το συγκεκριμένο νούμερο τηλεφωνητή ανάλογα τον φορέα που είσαι.

Φαντάζομαι λοιπόν ότι με τον ίδιο συνδοιασμό θα μπορούσες πχ να ορίσεις το 0000 σαν νούμερο κλήσης του τηλεφωνητή.
Όποτε να μην καλεί πουθενά.


 Peterv  using Tapatalk

#13   aek21john

aek21john

    iPH newbie

  • 58 μηνύματα
  • Twitter:@elniniojp
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 19/04/2016 - 08:35

Νομίζω πρέπει να μιλήσεις με τον πάροχο κινητής ,

με κάποιο συνδοιασμό ορίζεται ότι το κουμπί θα καλεί το συγκεκριμένο νούμερο τηλεφωνητή ανάλογα τον φορέα που είσαι.

Φαντάζομαι λοιπόν ότι με τον ίδιο συνδοιασμό θα μπορούσες πχ να ορίσεις το 0000 σαν νούμερο κλήσης του τηλεφωνητή.
Όποτε να μην καλεί πουθενά.


 Peterv  using Tapatalk

δυστυχως εχω μιλησει και αυτοι δεν μπορουν να κανουν κατι !! ειναι θεμα τηλεφωνου






Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες