Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

Logi BASE: Βάση φόρτισης με Smart Connector για το iPad Pro


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
Θέμα χωρίς απαντήσεις

#1   iPhoneHellas

iPhoneHellas

    iPH Admin

  • 640.961 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:iPhoneHellas

Δημοσίευση 26/04/2016 - 10:36

logi_base_2.jpg?resize=590%2C504

 
 
[Δ.Τ] Σήμερα, η Logitech ανακοίνωσε την κυκλοφορία της βάσης φόρτισης Logi BASE με Smart Connector για iPad Pro που παρέχει νέα δυνατότητα φόρτισης του iPad Pro σας 12,9 ιντσών και 9,7 ιντσών, ενώ το χρησιμοποιείτε.
 
Το Logi BASE είναι το πρώτο προϊόν του είδους του και σας παρέχει την τέλεια γωνία θέασης για να απολαμβάνετε εφαρμογές και ψυχαγωγία σε κάθε δωμάτιο. Μπορείτε να πληκτρολογήσετε στην οθόνη ή να χρησιμοποιήσετε τη Siri φορτίζοντας, παράλληλα, το iPad Pro σας μέσω του Smart Connector.
 
Όπως ανέφερε η Michele Hermann, αντιπρόεδρος φορητών προϊόντων της Logitech,
 

“Πέρσι το φθινόπωρο, παρουσιάσαμε το Logi CREATE – το πρώτο πληκτρολόγιο τρίτου μέρους που είναι συμβατό με το Smart Connector της Apple. Με την παρουσίαση του νέου iPad Pro 9,7 ιντσών, συνεχίζουμε δυναμικά να παρέχουμε καινοτομία – πέρα από τα πληκτρολόγια – που χρησιμοποιεί το Smart Connector και βοηθά το χρήστη να αξιοποιήσει όλες τις δυνατότητες του iPad Pro, σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού ή του γραφείου.”

 

Το Logi BASE είναι η πρώτη συσκευή που φορτίζει το iPad Pro σας μέσω του Smart Connector και η φόρτιση δεν ήταν ποτέ ευκολότερη. Οι μαγνήτες στη βάση φόρτισης καθοδηγούν το iPad Pro σας ευθυγραμμίζοντάς το με το Smart Connector, χωρίς να χρειάζεται να αναζητάτε πύλη φόρτισης. Απλά τοποθετήστε το iPad Pro και συνεχίστε τη μέρα σας.

 
Το Logi BASE παρέχει την ιδανική θέση για το iPad Pro σε κάθε δωμάτιο. Με περισσότερες από ένα εκατομμύριο εφαρμογές σχεδιασμένες ειδικά για το iPad και την ευφυΐα της Siri, μπορείτε σίγουρα να αναθεωρήσετε τον τρόπο που χρησιμοποιείτε το iPad Pro. Τοποθετήστε το Logi BASE στον πάγκο της κουζίνας για την τέλεια γωνία θέασης, όταν ακολουθείτε μια συνταγή ή χρησιμοποιείτε εφαρμογές μαγειρικής. Ή μπορείτε να καλέσετε τη Siri για να σας βοηθήσει με τη ρύθμιση χρονοδιακόπτη, τη μετατροπή φλιτζανιών σε γραμμάρια ή την προσθήκη αντικειμένων στη λίστα με τα ψώνια. Για να κάνετε την πρωινή σας ρουτίνα πανεύκολη, τοποθετήστε το iPad Pro και το Logi BASE στο κομοδίνο σας και ρωτήστε τη Siri για τον καιρό ή για το πρόγραμμα της ημέρας. Και στο γραφείο, μπορείτε να τοποθετήσετε το iPad Pro και το Logi BASE δίπλα στον φορητό ή τον σταθερό υπολογιστή σας για την τέλεια δεύτερη οθόνη και να αυξήσετε τη δημιουργικότητα και την παραγωγικότητά σας.

 

logibase-e1461660187684.jpg

 

logibaserear-e1461660179189.jpg

 

logibasebackside-e1461660159209.jpg

 

logibasefront-e1461660149396.jpg

 

Η θέση του Logi BASE είναι δίπλα στο iPad Pro σας. Από το αλουμίνιο υψηλής ποιότητας μέχρι το κορυφαίο τελείωμα και την καμπυλωτή σχεδίασή του, η κάθε λεπτομέρεια έχει σχεδιαστεί, ώστε να συμπληρώνει το iPad Pro και να το κάνει απολαυστικό τόσο στην εμφάνιση όσο και κατά τη χρήση.

 
Διαθεσιμότητα
Το Logi BASE είναι συμβατό με το iPad Pro 12,9” και 9,7” και είναι διαθέσιμο σήμερα από τη Logitech και την Apple με προτεινόμενη λιανική τιμή τα €99,99.


Behind the Scenes...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες