Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Ανανέωση συμβολαίου Cosmote και ΟΤΕ TV

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
8 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   DJACID

DJACID

iPH Enthousiast

• 419 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 09/05/2016 - 23:43

Καλησπέρα παιδιά,

το συμβόλαιο μου είναι σε περίοδο ανανέωσης, έχω το cosmote mobile gold. Το είχα με έκτπωση παγίου και σκέφτομαι τι θα μπορούσα να ζητήσω για να παραμείνω. Λέτε να είναι εφικτό να έχω έκπτωση στο πάγιο και έκπτωση σε κάποιο πακέτο ote tv;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 09/05/2016 - 23:48

Αρχικά εξαρτάται από τους λογαριασμούς που πληρώνεις, αλλα το ote tv δεν έχει κάποιο πακέτο εαν θυμάμαι καλά. Είναι φουλ από μόνο του εκτός εαν εννοείς να σου προσφέρουν μερικές ενοικιάσεις ταινιών ή τα hustler ή τα cinema.

Εμένα τότε είχε βγει στα 18 ευρώ το φουλ πακέτο αθλητικά και σινεμά. Υπάρχουν λύσεις πάντως εαν ενδιαφέρεσαι. Ίσως εαν μιλήσεις με call center άλλης εταιρίας για καλύτερη προσφορά αλλά για το ote tv δεν ξέρω γιατί βγαίνει με το λογαριασμό του σταθερού

Τελευταία επεξεργασία από: billytilaver, 09/05/2016 - 23:53

#3   DJACID

DJACID

iPH Enthousiast

• 419 μηνύματα

Δημοσίευση 09/05/2016 - 23:53

Πληρώνω περίπου 100 ευρώ το μήνα. Για το ote tv εννοώ να μου κάνουν έκπτωση στο full πακέτο. Δεν θεωρούμε πελάτης του ote τώρα που έγιναν μία εταιρία;

#4   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 09/05/2016 - 23:56

Πληρώνω περίπου 100 ευρώ το μήνα. Για το ote tv εννοώ να μου κάνουν έκπτωση στο full πακέτο. Δεν θεωρούμε πελάτης του ote τώρα που έγιναν μία εταιρία;

Θεωρητικά πιστεύω οτι έχεις δίκαιο. Πρακτικά δεν νομίζω να το δεχτούν και θα σου πουν εσύ υπέγραψες στα 100 ευρώ για σταθερό και τηλεόραση δεν μπορείς να ζητήσεις για άλλο αριθμό να πάρεις έκπτωση σε σταθερό και οτε τβ που δεν έληξαν(και εμείς 112 δίνουμε μαζί με το εξωτερικό που ανάθεμα αν πήραμε και ποτέ). Ρώτα τους αν και το κόβω λίγο χλωμό. Νομίζω οτι όταν καλέις στο 13830 ρωτάει αν καλείς για σταθερό ή κινητό.

Τελευταία επεξεργασία από: billytilaver, 09/05/2016 - 23:57

#5   DJACID

DJACID

iPH Enthousiast

• 419 μηνύματα

Δημοσίευση 09/05/2016 - 23:58

Δεν έχω ήδη ote tv :P Τώρα σκέφτομαι να αγοράσω. Σκεφτόμουν δηλαδή να τους πω θα ανανεωσω το κινητό μου, αν μου κάνουν και μία καλύτερη τίμη σε νέο πακέτο ote tv

#6   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 10/05/2016 - 00:04

Δεν έχω ήδη ote tv :P Τώρα σκέφτομαι να αγοράσω. Σκεφτόμουν δηλαδή να τους πω θα ανανεωσω το κινητό μου, αν μου κάνουν και μία καλύτερη τίμη σε νέο πακέτο ote tv

Οκ το κατάλαβα τώρα! :P Άργησα λίγο. Αυτό δεν νομίζω να μπορέσεις να το καταφέρεις και ο λόγος είναι η καλύτερη τιμή μέσω φορητότητας. Εαν δεν έχεις σταθερό οτε τότε μπορείς να πάρεις σε call center και να χτυπήσεις όλο το πακέτο σε καλή τιμή. Η άλλη λύση είναι να δεις πότε λήγει και να κάνεις αίτηση για άλλη εταιρία να ενημερωθεί και οτε και να τους πεις οτι θα έμενες και οτι θα ήθελες σε λίγο καλύτερη τιμή το οτε τβ. Τώρα από εκεί και πέρα να ζητήσεις τβ έκπτωση έναντι του κινητού που λες προσωπικά το κόβω χλωμό. Αλλά και έκπτωση να σου δώσουν μην περιμένεις να είναι περισσότερη από 2-3 ευρώ το μήνα στο οτε τβ(κοινώς ψύλλοι στα άχυρα)

#7   DJACID

DJACID

iPH Enthousiast

• 419 μηνύματα

Δημοσίευση 10/05/2016 - 00:07

Οκ κατάλαβα, θα απαιτήσω έκτπωση στο πάγιο αν είναι, αλλιώς θα κινηθώ προς vodafone ;)

#8   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 10/05/2016 - 00:09

Οκ κατάλαβα, θα απαιτήσω έκτπωση στο πάγιο αν είναι, αλλιώς θα κινηθώ προς vodafone ;)

Μόνο έτσι. Έχε στο νου σου call center παίζεις μπάλα τηλεφωνικά είτε voda - cosmo wind. Μην πας σε καταστήματα. Οι προσφορές που θα πάρεις σε call center θα είναι πολύ μεγαλύτερες.

Τελευταία επεξεργασία από: billytilaver, 10/05/2016 - 00:09

#9   DJACID

DJACID

iPH Enthousiast

• 419 μηνύματα

Δημοσίευση 10/05/2016 - 00:10

Οκ σε ευχαριστώ πολύ. Θα ξεκινήσω αύριο με το call center της Cosmote να δω τι θα προτείνουν. Σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου. Θα ανανεώσω το θέμα, μόλις μιλήσω μαζί τους και θα σου πω

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες