Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
* * * - - 2 ψήφοι

iPhone 7 & 7 Plus: Με πάχος 7.2 και 7.3 χιλιοστά αντίστοιχα; (Φήμες)


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
Θέμα χωρίς απαντήσεις

#1   whoose

whoose

    iPH newbie

  • 31 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 28/05/2016 - 18:42

Συνημμένο αρχείο  Diagram-allegedly-shows-the-Apple-iPhone-7-Plus.jpg   141,97KB   27 λήψειςΣυνημμένο αρχείο  Diagram-purportedly-showing-the-Apple-iPhone-7.jpg   136,61KB   22 λήψεις

 

Μόλις χθες διέρρευσαν ορισμένα διαγράμματα των Apple iPhone 7 και 7 Plus που αποκαλύπτουν ότι τα επερχόμενα μοντέλα θα είναι λίγο «παχύτερα» από τα iPhone 6S και iPhone 6S Plus. Αν και το πάχος του πρώτου διαμορφώνεται στα 7.1 χιλιοστά, τα διαγράμματα αποκαλύπτουν ότι το iPhone 7 έχει πάχος 7.2 χιλιοστών. Αντιστοίχως το iPhone 7 Plus θα είναι κατά 1 χιλιοστό πιο «παχύ» στα 7.3 χιλιοστά.

 

Το ύψος και των πλάτος των νέων συσκευών λέγεται ότι θα είναι το ίδιο με το αντίστοιχο των προκατόχων τους. Η μόνη διαφορά δηλαδή είναι το 1 χιλιοστό στο πάχος. Πολύ πιθανόν αυτή η διαφορά να είναι αποτέλεσμα της μεγαλύτερης μπαταρίας στο νέο μοντέλο.

 

Παράλληλα θα πρέπει να αναφέρουμε ότι τα διαγράμματα αποκαλύπτουν πως το iPhone 7 Plus θα διαθέτει κάμερα με διπλό φακό, ενώ το iPhone 7 με έναν. Επίσης το Plus μοντέλο θα εξοπλιστεί και με θύρα Smart Connector στην πίσω πλευρά. Αυτό θα επιτρέπει τον συγχρονισμό με το Smart Keyboard που χρησιμοποιείται στο iPad Pro, ενώ άγνωστο παραμένει αν η Apple σκοπεύει να σχεδιάσει άλλα αξεσουάρ Smart Connector ειδικά για αυτό το handset.

 

 

[via]


Τελευταία επεξεργασία από: whoose, 28/05/2016 - 18:48


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες