Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
* - - - - 1 ψήφοι

Apple: Ετοιμάζει πιο λεπτά Macbook Pros με Touch ID (Φήμες)


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
Θέμα χωρίς απαντήσεις

#1   whoose

whoose

    iPH newbie

  • 31 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 29/05/2016 - 22:57

Συνημμένο αρχείο  macbook-pro-retina-mf840lla.jpg   35,37KB   22 λήψεις

 

Σύμφωνα με τον έγκυρο αναλυτή για θέματα που αφορούν την Apple, Ming – Chi Kuo, της εταιρείας ερευνών KGI Securities, η Apple σχεδιάζει να παρουσιάσει ένα ολικώς ανασχεδιασμένο Macbook Pro για φέτος. Ο Kuo αναφέρει ότι η συσκευή θα διαθέτει πιο λεπτό design, ενώ θα προσφέρει και υποστήριξη Touch ID αλλά και μια νέα OLED οθόνη πάνω από το πληκτρολόγιο.

 

Ο Kuo εξηγεί ότι οι νέες αναβαθμίσεις του MacBook Pro που προωθεί η Apple αποτελούν έναν σταθμό για την ίδια, ενώ συμπληρώνει ότι θα καταφθάσουν σε εκδόσεις με οθόνες των 13 και 15 ιντσών κατά τη διάρκεια του τετάρτου τριμήνου του τρέχοντος έτους. Η OLED οθόνη που θα προσθέσει η εταιρεία, θα αντικαταστήσει τα φυσικά πλήκτρα λειτουργικότητας, ενώ το γενικότερο design της συσκευής θα υιοθετήσει αρκετά μεταλλικά στοιχεία. Παράλληλα δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι θα διαθέτουν υποστήριξη USB-C και Thunderbolt 3.

 

Εκτός από τις σημαντικές αναβαθμίσεις που θα γνωρίσουν τα MacBook Pros των 13 και 15 ιντσών, η Apple θα παρουσιάσει και ένα νέο των 13 ιντσών παρόμοιο με το Retina μοντέλο των 12 ιντσών. Σύμφωνα με τον Kuo, στόχος της Apple είναι να κάνει το MacBook Air μια entry level επιλογή, το MacBook τη μεσαίου κόστους επιλογή και τέλος το MacBook Pro τη high-end επιλογή για τον τελικό καταναλωτή.

 

Πρόσφατες πληροφορίες και φήμες ήθελαν την Apple να εξετάζει την ανεύρεση τρόπων τα Macs να ξεκλειδώνουν μέσω Touch ID σε ένα iPhone, αλλά φαίνεται ότι η εταιρεία ίσως προσθέσει και πρόσθετο φυσικό hardware.

 

Πώς σας φαίνονται αυτές οι αλλαγές;

 

[via]


Τελευταία επεξεργασία από: whoose, 29/05/2016 - 23:01


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες