Γεια σε όλους. Ήθελα να ρωτήσω, αν παίζει το viber σε iPhone 4 με 7,1,2 κι αν όχι τι μπορώ να κάνω;

Viber για iPhone 4 ios 7.1.2
Δημοσίευση 08/06/2016 - 12:04
Ad
Δημοσίευση 08/06/2016 - 12:36
Aφού κατεβάσεις την εφαρμογή στο iTunes, πήγαινε απο το τηλ. και βρες τη στην αναζήτηση.
Θα σου βγάλει διαθέσιμη έκδοση να κατεβάσεις.
Ευχαριστώ πολύ.
Δημοσίευση 17/06/2016 - 19:54
Aφού κατεβάσεις την εφαρμογή στο iTunes, πήγαινε απο το τηλ. και βρες τη στην αναζήτηση.
Θα σου βγάλει διαθέσιμη έκδοση να κατεβάσεις.
όταν λες αναζήτηση από το τηλ?Το έκανα κι εγώ την κατέβασα στο itunes..αλλά μετά δεν ξέρω τι να κάνω, στο appstore δεν με αφήνει να τη κατεβάσω λέει απαιτείται ios8 και πάνω..κ εγώ έχω ios 7.1
Δημοσίευση 17/06/2016 - 20:30
Πήγαινε στο Purchased απο Updates και θα τη δεις εκεί.
Θα σου βγάλει τη τελευταία διαθέσιμη έκδοση.
εννοείς απο το appstore μέσα στο κινητό ή στο itunes..?στο itunes στα apps το βλέπω έχει ένδειξη να πατήσω install..το πατάω πατάω και το apply αλλά μετά μου βγάζει σφάλμα οτι το pc δεν είναι authorised..παρότι είναι :/
Δημοσίευση 17/06/2016 - 20:34
Αφού το κατεβάσεις στο iTunes απο το PC σου να συνδεθεί με το iD σου, θα πας στη συσκευή.
Απο εκεί στο Update - Purchased.
το έχω στο itunes (install δε μου κάνει βέβαια όπως είπα) και στη συσκευή δεν μου το εμφανίζει στα purchased..τι κάνω λάθος ¨//
Δημοσίευση 17/06/2016 - 20:52
Δες αν είναι Authorized το PC σου όπως σου βγάζει πιο πάνω.
Το έχω κάνει εκατό φορές authorised,είναι 2 out of 5 .Μου βγάζει κανονικά..δεν ξέρω γιατί όταν πατάω install στο itunes μετά βγάζει ξανά και ξανά σφάλμα οτι δεν είναι.
Δημοσίευση 17/06/2016 - 21:17
Eφόσον το έχεις ήδη στο iTunes, είναι λίγο απίθανο να μη το βλέπεις στο Purchased της συσκευής.
Βρες το στην αναζήτηση του AppStore και δες αν σου εμφανίζει το σήμα του iCloud δεξιά.
Κι όμως δεν το βλέπω,ίσως να φταίει που έχω το cydia..θα δω θα δοκιμάσω να το βάλω διαφορετικά,ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου πάντως.
Δημοσίευση 18/06/2016 - 19:19
Πήγαινε στις κατεβασμένες εφαρμογές που έχεις στο iTunes και δες αν τη βλέπεις εκεί.
Το οτι έχεις JB πάλι δε παίζει κανένα ρόλο. Μπορείς όμως μέσω App Admin απο Cydia να κατεβάσεις προηγούμενη έκδοση.
οκ το κατάφερα αυτό με το viber στο παλιό μου 4αρι iphone..Τώρα δημιούργησα άλλο θέμα (τι πάω και τα μπερδεύω και τα κάνω όλα αχ) στο itunes τώρα ενώ είμαι signed in με το apple id του iphone 6s..στα apps βλέπω μόνο τα κάτι λίγα apps που είχα στο 4..και καμία από αυτές που έχω στο 6sαρι μου :/ Έχουν μπερδευτεί τα account ??Πως θα γίνει τώρα να βλέπω το τρεχον σωστό κινητό μου στο itunes? Παλιά όταν έβαζα το κινητό μου είχε στα apps ότι έχω κ στο κιν. Αν πατήσω συγχρονισμός τώρα έτσι όπως τα βλέπω θα συγχρονίσει αυτά που βλέπω κι ότι έχω στο κινητό μου θα σβηστούν?Υπάρχει κάπου κάποιος οδηγός για αυτό να δω?Για να μη ρωτώ εδώ και είμαι εκτός θέματος?
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες