Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

Creative Strategies: Μόνο ένα 3% των χρηστών iPhone χρησιμοποιεί την Siri σε δημόσιο χώρο


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1 μήνυμα σε αυτό το θέμα

#1   whoose

whoose

    iPH newbie

  • 31 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 08/06/2016 - 19:03

Συνημμένο αρχείο  dcqehohll3cy5ytjkdvq.jpg   112,36KB   19 λήψεις

 

Έρευνα η οποία διεξήχθη από την Creative Strategies σε κατόχους iPhone στην Αμερική, καταλήγει στο συμπέρασμα ότι μόλις ένα ποσοστό της τάξεως του 3% χρησιμοποιεί την ψηφιακή βοηθό Siri σε δημόσιο χώρο . Η εταιρεία ερευνών εκφράζει την έκπληξή της:

 

«Με το ποσοστό χρήσης της Siri σε δημόσιο χώρο να διαμορφώνεται στο 3% μόλις, οι κάτοχοι χρηστών iPhone νιώθουν άβολα να μιλούν με την συσκευή τους. Και το περίεργο της όλης υπόθεσης είναι ότι αυτό συμβαίνει στις ΗΠΑ, όπου παραδοσιακά οι άνθρωποι συνηθίζουν να μιλούν σε υψηλούς τόνους δημοσίως».

 

Μεγαλύτερα ποσοστά χρήσης εμφανίζει η Siri στο αυτοκίνητο, όπου εκεί άγγιξε το 62%, ενώ στο σπίτι το αντίστοιχο ποσοστό διαμορφώνεται στο 39%. Ο εργασιακός χώρος συγκεντρώνει το μικρότερο ποσοστό, με μόλις 1.3%. Μια τέτοια εξέλιξη αποτελεί έναν συνδυασμό παραγόντων, με τους σημαντικότερους να είναι αφενός το γεγονός ότι οι χρήστες νιώθουν άβολα και αφετέρου το ότι δεν θέλουν να ενοχλήσουν τους συναδέλφους τους.

 

Αν και το 98% των χρηστών iPhone έχουν τουλάχιστον δοκιμάσει μια φορά να χρησιμοποιήσουν την Siri, η εταιρεία ανέφερε ότι πάνω από τα 2/3 τη χρησιμοποιούν μόνο περιστασιακά.


Τελευταία επεξεργασία από: iPhoneHellas, 08/06/2016 - 20:56


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   iAthanasios

iAthanasios

    iPH Addict

  • 835 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad mini Retina
  • GameCenter:AthanasiosPap

Δημοσίευση 09/06/2016 - 11:43

Μου ήταν πιο εύκολο κάποτε σε κοινή θέα να σηκώσω το iPhone στο αυτί και να ενεργοποιηθεί η Siri (iOS7 ή iOS8), παρά τώρα με το ρολόι και να μιλάω σε αυτό.

Πρέπει να εξελιχθεί σε τέτοιο βαθμό, ώστε να εκτελεί τις εντολές δίχως να δίνει δικαιώματα για οποιοδήποτε συναίσθημα σε συνανθρώπους μας σε δημόσιους χώρους. Τότε λογικά θα το κάνουμε όλοι γιατί ακριβώς θα έχει ξεπεράσει της εφηβικές ασθένειες.






Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες