Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

TextEdit.app ως ξεχωριστή εφαρμογή στο iOS;


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
Θέμα χωρίς απαντήσεις

#1   iPhoneHellas

iPhoneHellas

    iPH Admin

  • 640.961 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:iPhoneHellas

Δημοσίευση 21/06/2016 - 15:02

Η εφαρμογή TextEdit, μία από τις προ-εγκατεστημένες εφαρμογές της Apple στα Mac, εμφανίστηκε σε ένα από τα sessions του φετινού WWDC (“What’s New in Metal, Part 1”) επαναφέροντας στην επιφάνεια τις φήμες περί ερχομού της στο iOS.

 

WWDC-slide-TextEdit-icon-on-iPad-home-sc

 

 

Υπενθυμίζουμε πως ήδη από τον Μάρτιο του 2014 και πριν την πρώτη επίσημη παρουσίαση του iOS 8 είχαμε μία διαρροή screenshots στο κοινωνικό δίκτυο Weibo στα οποία είδαμε για πρώτη φορά τα εικονίδια των εφαρμογών HealthBook, αλλά και των TextEdit & Preview... καθώς και του Tips.

 


iOS8-screenshot.jpg

 

ios-8.jpg

 


Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι εφαρμογές TextEdit & Preview θα αποτελέσουν την νέα προσθήκη της Apple στο οικούστημα των iCloud εφαρμογών και η λειτουργία τους θα βασίζεται στην λογική των αντίστοιχων Mac εκδόσεων. Αν και δεν θα μπορούν να επεξεργαστούν (edit) τα υποστηριζόμενα αρχεία (PDFs, images, text) - τουλάχιστον στην αρχή- θα παρέχουν δυνατότητες εμφάνισης (view) των αρχείων που είναι αποθηκευμένα στο iCloud, μέσω του OS X.

 

Τα εικονίδια των TextEdit & Preview προφανώς είναι σε beta μορφή (δανεισμένα από το OS X) και αναμένεται να αλλάξουν, σε αντίθεση με το HealthBook που εμφανίζεται πιο ολοκληρωμένο και πιθανώς πιο κοντά στην τελική του έκδοση.

 

Προς το παρόν δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επανεμφάνιση του εικονιδίου της εφαρμογής TextEdit. Ίσως πρόκειται για εσωτερική δοκιμαστική εφαρμογή της Apple (internal app) ή ίσως να επαληθευτούν οι πληροφορίες των περασμένων ετών... έστω και 2 χρόνια αργότερα.


Behind the Scenes...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες