καλησπερα, στς $$/5/15 αγοραστηκε iphone 6 απο κωτσοβολο.
Μου ειχα σταλει μια αποδειξη χωρις ιμει αναγραφομενο.
Δεν ειχα καποιο θεμα με την συσκευη δεν το εψαξα και πολυ γιατι δεν εχει και τα σχετικα.
Μετα απο ενα διαστημα καλεσα στα κεντρικα και μου αναφερε οτι δεν αναγραφεται σε καμια αποδειξη το ιμει της συσκευης και με τα στοιχεια του πελατη το βλεπουν και ετσι επισκευαζεται και το παρατησα δεν μ χρειαζοταν..
Εδω και λιγες μερες παρατηρω οτι τριζει η οθονη στα δεξια .
Δηλαδη πατας την οθονη και οταν αφηνεις το δαχτυλο κανει σαν να τριζει (πως τριζει η πορτα η σκουριασμενη
)
Ειπα να το παω στον κωτσοβολο κοζανης.
Πηγαινω εκει ρωταω στο ταμειο ενας κυριος μου λεει :
" οι συσκευες apple εχουν ενα (1 ) χρονο εγγυηση " και ηταν ακαθεκτος .
Αναφερω οτι ειμαστε Ε.Ε. και ολα τα ηλεκτρονικα ειδη εχουν 2 ετη και γνωμη δεν αλλαζε. Μετα απο πολλες φορες που το διαβεβαιωσα και του εδειξα τι λεει εδω απο το κινητο
http://www.apple.com...hone-greek.html
" Για τις αγορές που πραγματοποιούνται από καταναλωτές στην Ελλάδα και την Κύπρο, η περίοδος για την έγερση απαιτήσεων που σχετίζονται με ελαττώματα μη συμμόρφωσης με τη σύμβαση πώλησης είναι 2 έτη από την ημερομηνία παράδοσης. Αυτές οι απαιτήσεις υπόκεινται στις προϋποθέσεις και τις απαιτήσεις που επιβάλλονται από την τοπική νομοθεσία. "
συνεχιζε να επιμενει οτι αυτοι δεν αναλαμβανουν και πρεπει να σταλει στην infoquest .Mονο που στην αποδειξη δεν αναγραφοταν πουθενα το ιμει να αποδειξω ποια συσκευη ειναι κ ποτε αγοραστηκε, ετσι με νευριασε και επειδη βιαζομουν , του ζητησα να εκτυπωσει αποδειξη οπου να αναγραφεται ετσι και εγινε.
Αυριο θα παω στο Κωτσοβολο Πτολεμαιδας. Αν πουνε τα δικα τους θα αρχισω τηλεφωνα στον συνηγορο γιατι για μαλθακους ψαχνουνε.