Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

Η λειτουργία SOS του Apple Watch, για την ειδοποίηση των αγαπημένων προσώπων σε περίπτωση ανάγκης, έρχεται και στο iPhone!


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
Θέμα χωρίς απαντήσεις

#1   iPhoneHellas

iPhoneHellas

    iPH Admin

  • 640.961 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:iPhoneHellas

Δημοσίευση 09/11/2016 - 17:54

λειτουργία SOS του Apple Watch για την ειδοποίηση των αγαπημένων προσώπων σε περίπτωση ανάγκης, έρχεται και στο iPhone με το επερχόμενο software update του iOS 10.2!
 

Όταν κάνετε μια κλήση SOS, το Apple Watch θα καλέσει αυτόματα τον τοπικό αριθμό έκτακτης ανάγκης. Σε ορισμένες χώρες, ίσως χρειαστεί να επιλέξετε την υπηρεσία που χρειάζεστε. Για παράδειγμα, στην Κίνα μπορείτε να επιλέξετε κλήση αστυνομίας, πυροσβεστικής ή ασθενοφόρου.

 

Μπορείτε να προσθέσετε έως τρεις επαφές SOS. Μόλις τερματιστεί μια κλήση έκτακτης ανάγκης, το Apple Watch ενημερώνει τις SOS επαφές σας με ένα μήνυμα κειμένου, εκτός και αν επιλέξετε να το ακυρώσετε. Το Apple Watch θα στείλει σε αυτές τις επαφές την τρέχουσα τοποθεσία σας και, για ένα χρονικό διάστημα από την ενεργοποίηση της λειτουργίας SOS, θα συνεχίσει να στέλνει ενημερώσεις στις επαφές SOS όταν αλλάζει η τοποθεσία σας.

 

emergency-sos-iphone-ios10.2.jpg

 

Η λειτουργία SOS στο iPhone βρίσκεται μέσα στο μενού Settings → General → Emergency SOS και εφόσον ενεργοποιηθεί δίνει στο χρήστη τη δυνατότητα να καλέσει αυτόματα τον τοπικό αριθμό έκτακτης ανάγκης με 5 κλικ του κουμπιού Sleep/Wake (διαθέσιμο σε Αυστραλία, Βέλγιο, Βραζιλία, Καναδά, Κίνα, Γαλλία, Χονγκ Κονγκ, Ινδία, Ιταλία, Ιαπωνία, Ρωσσία, Ισπανία, Μεγάλη Βρετανία, ΗΠΑ) αλλά και να αποστείλει ένα ενημερωτικό SMS μαζί με την τρέχουσα τοποθεσία του χρήστη στις SOS επαφές που έχει ο ίδιος επιλέξει (emergency contacts).

 

Η προσθήκη των SOS επαφών πραγματοποιείται, στο iOS 10.2, μέσα από την εφαρμογή Health app.

 


Behind the Scenes...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες