Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Κλείδωμα cloud id

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
5 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   PcClub

PcClub

iPH newbie

• 4 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 08/01/2017 - 18:11

Παιδιά έχω αγορασμένο κανονικότατα iPad πάνω κάτω δυο χρόνια τώρα δούλευε άριστα και χθες μου έβγαλε μήνυμα σε φυσαλίδα ότι κάποιος με ένα παράξενο nick name έκανε προσπάθεια εισαγωγής με το cloud I'd μου από κινητό.δεν έδωσα σημασία και ούτε θυμάμαι καλά καλά τι πάτησα αλλά από εκείνη την ώρα συνέχεια έχω μηνύματα τύπου το cloud I'd σας έχει κλειδωθεί για λόγους ασφαλείας. Κάνω ο,τι μου λέει για να ξεκλειδώσει αυτό και βγαίνει σε ένα πίνακα όπου είτε πρέπει να επιλέξω να μου σταλεί email είτε να απαντήσω στην ερώτηση ασφαλείας που έχω βάλει την ημερομηνία γέννησης.οταν απαντάω την ημ.γεννησης μου λέει ότι είναι λάθος η ημερομηνία???? για κάποιον περίεργο λόγο και όταν πατάω να μου στείλει Mail μου το στέλνει στο Mail του iCloud το οποίο και είναι κλειδωμένο, όποτε πάω να μπω μου ζητάει πάλι διαδικασία ξεκλείδ´ωματος.αρα δεν μπορώ να ανοίξω το Mail για να κάνω τη διαδικασία ξεκλείδ´ωματος με το Λίνκ.Έχω πέσει σε λουμπα και δεν βρίσκω άκρη αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα είμαι ευγνώμων ευχαριστω

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   georgeol

georgeol

iPH Hero

• 3.874 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 08/01/2017 - 18:21

Κατ αρχάς οι ερωτήσεις ασφαλείας που σου ζητάει πρέπει να είναι 2, κατά δεύτερον έχεις ορίσει email δίασωσης;

Μπορείς αύριο να επικοινωνήσεις με την Apple για να επαναφέρεις τις ερωτήσεις ασφαλείας στο 00 800 44145417
Μπορείς επίσης να το κάνεις και από εδώ https://iforgot.appl.../verify/appleid

Sent from my iPhone using Tapatalk

Τελευταία επεξεργασία από: georgeol, 08/01/2017 - 18:23

#3   PcClub

PcClub

iPH newbie

• 4 μηνύματα

Δημοσίευση 08/01/2017 - 18:33

Ευχαριστω για το τηλέφωνο θα τους πάρω ελπίζω να βγάλω άκρη,όσον αφορά το email διάσωσης είχα δώσει gmail και χθες μια μόνο φορά μου ήρθε ένα Mail εκεί μπήκα στο Λίνκ του και άλλαξα τον κωδικό μου και μετά παρατήρησα ότι μιλούσε για κάποιο cloud I'd δικό μου που είχε όμως κατάληξη σε @gmail.com και όχι @iCloud.com όπως αυτό που έχω αποθηκευμένο και λειτουργούσε τόσο καιρό το iPad.σκαφτηκα να αλλάξω στο ταμπλέτ το cloud I'd σε @gmail.com αλλά πρώτον δεν βρίσκω τροπο αφού όπου αυτό αναφέρεται μου ζητάει πάντα τον κωδικό και με βάζει στη διαδικασία ξεκλείδ´ωματος κΙ δεύτερον δεν έχει λογική να έχω άλλο cloud I'd αφού τόσο καιρό δεν είχα πρόβλημα .κατι παίζει περίεργο Και είτε έχω κάνει κατα λάθος και δεύτερο λογαριασμό Apple που τώρα κατα λάθος ξαναβρήκα είτε έχουν διαλύσει τα στοιχεία του λογαριασμού μου και δεν υπάρχει λογική.παντως στο iPad παντού μέσα αναφέρεται το cloud I'd μου ως @icloud.com και μόνο στο I forgot της Apple μπορώ να συνδεθώ με όλα τα ίδια στοιχεία αλλά σε @gmail.com

#4   PcClub

PcClub

iPH newbie

• 4 μηνύματα

Δημοσίευση 08/01/2017 - 18:46

Apple
Dear George @@@,
Your Apple ID (@@@@@icloud.com) was used to sign in to iMessage on an iPod named “zuuyj's iPhone”.
Date and Time: 6 January 2017, 9:00 AM PST
Operating System: iOS 6.1.6
If the information above looks familiar, you can disregard this email.
If you have not recently signed in to an iPod with your Apple ID and believe someone may have accessed your account, go to Apple ID (https://appleid.apple.com) and change your password as soon as possible.
Sincerely,
Apple Support
Apple ID | Support | Privacy Policy
Copyright © 2017 Apple Distribution International, Hollyhill Industrial Estate, Hollyhill, Cork, Republic of Ireland. All rights reserved.

#5   PcClub

PcClub

iPH newbie

• 4 μηνύματα

Δημοσίευση 08/01/2017 - 18:50

Επίσης τώρα αντιλαμβάνομαι πως το iCloud I'd είναι άλλο και άλλο είναι το Apple ID. Όσα είπα παραπάνω περι της gmail έχουν να κάνουν με το Apple ID όποτε επιστρέφω στο αρχικό ερώτημα του πως αλλάζω το password του iCloud I'd άπαξ και η ερώτηση έχει ακυρωθεί για κάποιο λόγο και το Mail στέλνεται στο ήδη κλειδωμένο cloud mail

#6   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.616 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 08/01/2017 - 18:58

Άλλαξε αμέσως το κωδικό σου στο iD αφού συνδεθείς στο My Apple iD (Google it).

Εν/ποίησε μαζί και το 2-Factor Authentication.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες