Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Ipad Pro - 12,9" ή 9,7" - 128 ή 256 GB - wifi ή cellular ?


  • Please log in to reply
Θέμα χωρίς απαντήσεις

#1   orin

orin

    iPH User

  • 118 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 10/01/2017 - 20:13

Καλησπερα και καληχρονια. Μετα απο 5 χρονια σκεφτομαι να αντικαταστησω το ipad 2 64GB cellular καθως εχει κανει την αποσβεση του και παρολο που η μπαταρια με τη χρηση που του κανω ( σερφαρισμα,fb, παιχνιδια youtube και θεαση των go του οτε και της νοβα ειναι παραπανω απο αξιοπρεπης- κρατα 5-6 μερες) αλλα διαπιστωνω πως σε παιχνιδια τυπου real racing3 ή γενικα παιχνιδια που εχουν απαιτησεις επεξεργαστη "κολλαει" σε σχεση με το iphone 6s plus που εχω.
Θα το κρατησω σιγουα μια τετραετια, αν τη βγαλει καθαρη με τα διχρονα τερατακια μου που βλεπουν παιδικα οταν τα ταιζουμε, αλλα το διλλημα μου ειναι αν πρεπει να περιμενω το Μαρτη που θα ανακοινωθουν τα νεα μοντελα,καλον Μαη μεχρι να ερθουν Ελλαδα, ή να παρω κατι τωρα.
Η χρηση που θα του κανω ειναι η παραπανω και το διλλημα μου ειναι το μεγεθος , η χωργτικοτητα και αν θα υποστηριζει και 4G. Για το μεγεθος με απασχολει το βαρος και η φορητοτητα του, για την χωρητικοτητα αν θα μου φτανουν τα 128 αφου σκοπευω να το κρατησω μια 4 ετια κι αν αξιζει να δωσω κατι παραπανω για το 4G που το χρησιμοποιω καλοκαιρι πασχα και σε εξορμησεις μας σε αργιες. Το τιμημα δε με απασχολει αφου ξερω πως θα γινει αποσβεση και θα εχει βαθος χρονου η αγορα
Συγνωμη αν κουρασα με το μεγεθος του μηνυματος αλλα θελω να καλυψω τυχον αποριες διαβαζοντας το. Περιμενω τις αποψεις σας. Ευχαριστω πολυ!!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες