Εδώ και λίγο καιρό (νομίζω από όταν πήγα σε 10.2) όταν το iPad μείνει σε sleep mode πάνω από 5-10 λεπτά, τις περισσότερες φορές όταν πάω να το ανοίξω είναι απενεργοποιημένο ή τέλος πάντων έχει μαύρη οθόνη. Πατάω παρατεταμένα το Sleep/Wake button και, χωρίς να φανεί η άσπρη οθόνη με το μήλο, εμφανίζεται η οθόνη για να βάλω τον κωδικό ξεκλειδώματος. Πρόκειται για κάποιο γνωστό bug ή υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα?

Πρόβλημα σε iPad Air
Δημοσίευση 15/01/2017 - 12:02
Ad
Δημοσίευση 15/01/2017 - 15:12
Εδώ και λίγο καιρό (νομίζω από όταν πήγα σε 10.2) όταν το iPad μείνει σε sleep mode πάνω από 5-10 λεπτά, τις περισσότερες φορές όταν πάω να το ανοίξω είναι απενεργοποιημένο ή τέλος πάντων έχει μαύρη οθόνη. Πατάω παρατεταμένα το Sleep/Wake button και, χωρίς να φανεί η άσπρη οθόνη με το μήλο, εμφανίζεται η οθόνη για να βάλω τον κωδικό ξεκλειδώματος. Πρόκειται για κάποιο γνωστό bug ή υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα?
Καλησπέρα. Το πήγες με ΟΤΑ? Θα έλεγα να κάνεις ένα καθαρό ρηστόρ (και όχι restore from backup μετά), ξαναστήσιμο της συσκευής, για να δεις τί γίνεται (αν έκανες ΟΤΑ αναβάθμιση)
Δημοσίευση 15/01/2017 - 15:25
Καλησπέρα. Το πήγες με ΟΤΑ? Θα έλεγα να κάνεις ένα καθαρό ρηστόρ (και όχι restore from backup μετά), ξαναστήσιμο της συσκευής, για να δεις τί γίνεται (αν έκανες ΟΤΑ αναβάθμιση)
Η αλήθεια είναι ότι δεν θυμάμαι, μπορεί και να πήγα με OTA. Καλού κακού θα ξαναδοκιμάσω με καθαρό restore
Δημοσίευση 15/01/2017 - 16:50
Η αλήθεια είναι ότι δεν θυμάμαι, μπορεί και να πήγα με OTA. Καλού κακού θα ξαναδοκιμάσω με καθαρό restore
Ναι δοκίμασέ το απλά μην κάνεις μετά restore from backup δες τεστάρισε πώς πάει και κάνε συγχρονισμό όπως είπαμε αν όλα είναι καλά.
Δημοσίευση 26/01/2017 - 09:39
Τελικά το θέμα είχε προκύψει από το ΟΤΑ update, με restore από iTunes το πρόβλημα διορθώθηκε.
Το αναφέρω αυτό γιατί πολλές φορές έχουμε αναφέρει ότι καλό είναι η αναβαθμίσεις να γίνονται με restore από iTunes!
Δημοσίευση 02/02/2017 - 23:10
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 02/02/2017 - 23:28
Το αλλάζουν Νίκο;; Είναι αγορασμένο από Apple Store απλώς επειδή μου το είχαν κάνει δώρο δεν εχω απόδειξη μόνο κάτι σαν παραστατικό αγοράς που δεν γράφει το ποσό. Αγορασμένο Οκτώβρη '15.Το ίδιο συμβαίνει και στα 6S. Σήμα κατατεθέν πλέον.
Μπορείς φυσικά να πας σε κάποιο απο τα εξουσιοδοτημένα.
Δημοσίευση 02/02/2017 - 23:33
Προς το παρόν δεν με ενοχλεί τρελά απλώς μην χειροτερέψει το πρόβλημα.Λογικά θα σου αλλάξουν όλη την οθόνη.
Δε νομίζω για ανακα/σμένο, αλλά ποτέ δε ξέρεις.
Δημοσίευση 02/02/2017 - 23:46
Χειρότερα δε νομίζω. Απλά θα έλεγα να μη το αφήσεις.
Απόδειξη θα μ ζητήσουν λες;;
Δημοσίευση 03/02/2017 - 00:58
Ωραίος ευχαριστώ Νίκο.Απο τη στιγμή που είναι αγορασμένο απο Apple Store, όχι.

Δημοσίευση 03/02/2017 - 11:19
Μιας και επανήλθε το ποστ να πω ότι το πρόβλημα τελικά δεν διορθώθηκε ούτε με restore ούτε με restore & setup as new.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες