[Split από topic: iPhone firmware v2.3]
Κι ενώ οι ημέρες πλησιάζουν, κι άλλες (περισσότερες) πληροφορίες της νεότερης έκδοσης αρχίζουν να διαρρέουν! Κάποιοι αναφέρουν ότι ίσως δούμε και την v2.2.1 πρώτα με μικροδιαφορές! Οψόμεθα!
Οι περισσότερες πάντως νεότερες διορθώσεις αφορούν πολλά bug fixes που ο τελικός χρήστης σπανίως αντιλαμβάνεται! Τέτοιου είδους είναι για παράδειγμα μικροδιορθώσεις κώδικα ή η βελτίωση ακόμα περισσότερο της ταχύτητας συγχρονισμού που για κάποιους χρήστες εξακολουθεί να καθυστερεί πολύ.
Επίσης θα αναβαθμιστεί και θα αλλάξει εμφάνιση η εφαρμογή των SMS. Λέτε επιτέλους να έχουμε landscape πληκτρολόγιο, πρότυπα, προώθηση, μεμονωμένη διαγραφή;
Αναβάθμιση όμως θα γίνει και στην εφαρμογή Mail με δυνατότητα μαζικής διαγραφής πλέον όλων των μηνυμάτων μονομιάς (ενώ μέχρι τώρα πρέπει πρώτα να τα επιλέξουμε όλα ένα-ένα και μετά να τα διαγράψουμε).
[Via ModMyi]
Update: Όπως αναφέρει και το FrenchiPhone η iPhone firmware v2.2.1 είναι σχεδόν έτοιμη:
"Σύμφωνα με πηγές μέσα από την Orange, η Apple θα διαθέσει την v2.2.1 στις 26 Ιανουρίου. Τα κύρια στοιχεία του update θα είναι σχετικά με την διαχείριση των SMS".
Η iPhone firmware v2.3, η οποία θα φέρει μεγάλες αλλαγές, θα γίνει διαθέσιμη στις αρχές Μαρτίου.
[Via FrenchiPhone]
Σημείωση: Πολλά sites πάντως φημολογούν πως στην v2.3 θα γίνεται ασύρματος συγχρονισμός των δεδομένων με το iTunes (μέσω bluetooth) αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη κάτι, μιας και η Apple κρατάει σαν επτασφράγιστο μυστικό το ξεκλείδωμα του bluetooth.
iPhone Firmware v2.2.1
Από
epaminos
, 19/01/2009 17:35
7 μηνύματα σε αυτό το θέμα
Δημοσίευση 19/01/2009 - 17:35
Ad
Δημοσίευση 23/01/2009 - 22:42
Παντος εγω θα περιμενω την 2.3 για να κανω αναβαθμηση...(με οτι συγκαταλεγετε αυτο για jailbreak iphones)
Δημοσίευση 24/01/2009 - 10:59
Τι τριπάκι και αυτό, σχεδόν κάθε μήνα αναβάθμιση....
Μάλλον και εγώ θα περιμένω την 2.3 μία και καλή, γιατί με τόσα που έχει πάλι επάνω το iphone 3 μέρες θέλω να το ξανασετάρω..
Και αν είναι έτσι από αυτά που διαβάζουμε δεν αξίζει να γίνει αναβάθμιση.. Υδωμεν...
Σημείωση: Πολλά sites πάντως φημολογούν πως στην v2.3 θα γίνεται ασύρματος συγχρονισμός των δεδομένων με το iTunes (μέσω bluetooth) αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη κάτι, μιας και η Apple κρατάει σαν επτασφράγιστο μυστικό το ξεκλείδωμα του bluetooth.
Το μόνο ενδιαφέρον...
Μάλλον και εγώ θα περιμένω την 2.3 μία και καλή, γιατί με τόσα που έχει πάλι επάνω το iphone 3 μέρες θέλω να το ξανασετάρω..
Και αν είναι έτσι από αυτά που διαβάζουμε δεν αξίζει να γίνει αναβάθμιση.. Υδωμεν...
Το μόνο ενδιαφέρον...
Δημοσίευση 24/01/2009 - 12:41
και εγω θα περιμένω. σιγά μην κάθομαι να κάνω jail συνέχεια...
Δημοσίευση 24/01/2009 - 21:43
Oι μέχρι τώρα στατιστικές δηλώνουν software update κάθε 2 περίπου μήνες (hardware κάθε 5-6 μήνες αλλά τώρα πλησιάζουμε τους 7 λόγω καθυστέρησης των 32 Gb NAND που θα δούμε νωρίτερα από το Πάσχα) !
Συνεπώς θυμάστε πότε κυκλοφόρησε η 2.2; Ξημερώματα 21ης Νοεμβρίου 2008 ενώ λίγες ώρες πριν (στις 20/11) είχε διατεθεί προς download το iTunes 8.0.2.20!
Κι επειδή iTunes και QuickTime πάνε πακέτο και το τελευταίο αναβαθμίστηκε στην 7.6 πριν από 2 ημέρες, όλα πλέον δείχνουν για αυτή την εβδομάδα (για να μην πω Δευτέρα, αν και οι Τρίτες κι οι Παρασκευές είναι οι αγαπημένες τους μέρες)!!! Επίσης σύμφωνα με το http://www.bestbuy.c...=1218057050684, το iLife '09 πρόκειται όπως λένε να κυκλοφορήσει αύριο!
Ένα μόνο πλέον έχω να πω, Κυριακή κοντή γιορτή!!!
Συνεπώς θυμάστε πότε κυκλοφόρησε η 2.2; Ξημερώματα 21ης Νοεμβρίου 2008 ενώ λίγες ώρες πριν (στις 20/11) είχε διατεθεί προς download το iTunes 8.0.2.20!
Κι επειδή iTunes και QuickTime πάνε πακέτο και το τελευταίο αναβαθμίστηκε στην 7.6 πριν από 2 ημέρες, όλα πλέον δείχνουν για αυτή την εβδομάδα (για να μην πω Δευτέρα, αν και οι Τρίτες κι οι Παρασκευές είναι οι αγαπημένες τους μέρες)!!! Επίσης σύμφωνα με το http://www.bestbuy.c...=1218057050684, το iLife '09 πρόκειται όπως λένε να κυκλοφορήσει αύριο!
Ένα μόνο πλέον έχω να πω, Κυριακή κοντή γιορτή!!!
Δημοσίευση 25/01/2009 - 02:31
Δεν νομίζω να ανακοινωθεί 2.2.1... Ποντάρω σε 2.3
Δημοσίευση 26/01/2009 - 22:09
Που είναι η 2.2.1 οεο;
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες

Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο