Αν το δημοσίευμα είναι έγκυρο τότε μάλλον η apple χάνει κατα πολύ την αξιοπιστία της στα δικά μου μάτια. Τόσους μήνες αναγνώριζε μόνο σε δυο παρτίδες 6s το πρόβλημα και τώρα παραδέχεται οτι ευθύνεται το iOS, τώρα που εγώ και πόσοι άλλοι εχουμε αλλάξει μπαταρίες.
Ανακοίνωση apple για τις επανεκκινήσεις και τα απότομα κλεισίματα συσκευών.
Από
GEORGEASL
, 02/03/2017 01:50
2 μηνύματα σε αυτό το θέμα
Δημοσίευση 02/03/2017 - 01:50
Οσο καιρό αντιμετώπιζα το γνωστό πρόβλημα με τα απότομα κλεισίματα της συσκευής πίστευα οτι το πρόβλημα ωφελείται στο iOS και γιατί είχα μεταχειριστεί πολύ προσεκτικά τη συσκευη μου αλλά και γιατί δεν πίστεψα οτι όλοι οι γνωστοί μου αλλά και τόσοι άλλοι που έγραφαν εδώ μέσα για το πρόβλημα θα είχαμε τυχαία όλοι ταυτόχρονα το ίδιο πρόβλημα....
Αν το δημοσίευμα είναι έγκυρο τότε μάλλον η apple χάνει κατα πολύ την αξιοπιστία της στα δικά μου μάτια. Τόσους μήνες αναγνώριζε μόνο σε δυο παρτίδες 6s το πρόβλημα και τώρα παραδέχεται οτι ευθύνεται το iOS, τώρα που εγώ και πόσοι άλλοι εχουμε αλλάξει μπαταρίες.
Ad
Δημοσίευση 03/03/2017 - 09:21
Γνωρίζει κανείς κάτι περισσότερο πάνω στο θέμα αυτό?
Δημοσίευση 04/03/2017 - 12:14
Εγώ αυτό που γνωρίζω είναι ότι μετά από πρόβλημα στο κουμπί του κινητού μου έδωσαν ανακατασκευασμένο το οποίο όμως ήταν στην έκδοση 10.1.1. Ποτέ πριν δεν μου είχε κάνει επανεκκίνηση από μόνο του, ενώ τώρα μου έχει ήδη κάνει 2 φορές κ μάλιστα κατά τη διάρκεια ενεργοβόρας χρήσης (καταγραφή βίντεο 4K, βιντεοκληση)
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες