Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

iPhone 7 Plus μέγιστη φωτινότητα οθόνης


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
Θέμα χωρίς απαντήσεις

#1   Simos805

Simos805

    iPH newbie

  • 57 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 01/05/2017 - 14:08

Καλημέρα, έχω το iPhone 7 Plus. Διάβασα ότι για να φτάσει η οθόνη την μέγιστη φωτηνότητά της, πρέπει να είναι ενεργοποιημένη η αυτόματη ρύθμιση φωτηνότητας και να βρήσκεται το iPhone σε άμεση έκθεση με τον ήλιο ώστε να ενεργοποιηθεί το επιπλέον 25% της φωτηνότητας της οθόνης.

Έχω διαπιστώσει όμως ότι κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει. Έχω πάντα ενεργοποιημένη την αυτόματη φωτηνότητα, και όταν έχω το iPhone σε κατευθείαν έκθεση στον ήλιο, αν εκείνη την στιγμή απενεργοποιήσω την αυτόματη φωτινότητα δεν γίνεται τίποτα (ενώ υποθετικά θα έπρεπε να χαμηλώσει η φωτηνότητα κατά 25% εφόσον απενεργοποίησα την αυτόματη φωτηνότητα η οποια ενεργοποιεί το έξτρα 25%).

Το θέμα όμως δεν τελειώνει εκεί. Μόλις ενεργοποιήσω πάλι την αυτόματη φωτινότητα, και ενώ το iPhone βρήσκεται σε απευθείας έκθεση με τον ήλιο, όχι μόνο δεν αυξάνεται η φωτηνότητα κατά 25% όπως θα έπρεπε, αλλά μειώνεται ελάχιστα το οποίο φαίνεται και στην μπάρα αυξομείωσης της φωτηνότητας.

Έχει διαπιστώσει κανείς κάτι παρόμοιο?? Ξέρει κανείς πώς μπορώ να ενεργοποιήσω αυτό το έξτρα 25% της φωτηνότητας που υποτίθεται διαθέτει το iPhone 7 plus??
Να σημειώσω ότι ο αισθητήρας φωτισμού δεν καλύπτεται από κάτι.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες