Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

COSMOTE: Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, απεριόριστο video & music streaming στο κινητό


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
11 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   iPhoneHellas

iPhoneHellas

    iPH Admin

  • 640.961 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:iPhoneHellas

Δημοσίευση 28/09/2017 - 18:50

 

Η COSMOTE σπάει ξανά τους κανόνες του Mobile Internet και προσφέρει απεριόριστα data για video και music streaming από το κινητό με το νέο πακέτο PLAY NOW UNLIMITED. Για πρώτη φορά οι πελάτες της COSMOTE έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν άφοβα το αγαπημένο τους περιεχόμενο, όπως βίντεο, ταινίες, σειρές, αθλητικούς αγώνες και να ακούνε τη μουσική που επιθυμούν, χωρίς να καταναλώνουν ούτε ένα MB του προγράμματός τους.
 
Ο κ. Κώστας Νεμπής, Chief Commercial Officer Οικιακών Πελατών του Ομίλου ΟΤΕ, δήλωσε σχετικά:

 

«Η COSMOTE απαντά στην ανάγκη των καταναλωτών για περισσότερο streaming από το κινητό τους, και για άλλη μία φορά σπάει τους κανόνες στο Mobile Internet. Από σήμερα απελευθερώνουμε πλήρως το video και music streaming στις μεγαλύτερες και πιο δημοφιλείς πλατφόρμες περιεχομένου για τους συνδρομητές μας, αλλάζοντας τα δεδομένα στην αγορά».
 

Αποκλειστικά από την COSMOTE, όλοι οι πελάτες συμβολαίου (ιδιώτες και επαγγελματίες), καρτοσυμβολαίου και καρτοκινητής, με το νέο πακέτο PLAY NOW UNLIMITED, που παρέχεται από 20€/μήνα σε τιμή προσφοράς μόνο με 15€/μήνα, έχουν στο κινητό τους τη δυνατότητα:

  • Να βλέπουν χωρίς περιορισμό, βίντεο από τους μεγαλύτερους παρόχους και πλατφόρμες video streaming παγκοσμίως, το YouTube, το Amazon Prime, το Netflix και το Mubi, αλλά και τηλεόραση στην Ελλάδα από την COSMOTE TV
  • Να ακούν απεριόριστα την αγαπημένη τους μουσική μέσα από το Spotify, το Apple Music, το Deezer και το Tidal

Η COSMOTE θα εμπλουτίζει συνεχώς τη λίστα των παρόχων για απεριόριστο video και music streaming, για να απολαμβάνουν οι πελάτες της ακόμα πιο πλούσιο περιεχόμενο και να έχουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία Mobile Internet που εξασφαλίζει το δίκτυο κινητής COSMOTE, το δίκτυο με την μεγαλύτερη κάλυψη 4G και 4G+ στην Ελλάδα, που ξεπερνά το 97% και το 86% αντίστοιχα του πληθυσμού.
 
Η δυνατότητα για απεριόριστο video & music streaming στο κινητό, είναι το δεύτερο βήμα που κάνει η COSMOTE για την απελευθέρωση του Mobile Internet. Έρχεται σε συνέχεια της καλοκαιρινής της υπόσχεσης για περισσότερο Mobile Internet, μέσα από τα νέα οικονομικά πακέτα COSMOTE GIGA NOW, τα οποία παρέχουν σε όλους τους συνδρομητές της ακόμη περισσότερα data, όποτε τα χρειάζονται.
 
Περισσότερες πληροφορίες για το πακέτο PLAY NOW UNLIMITED στο www.spametouskanones.gr


Behind the Scenes...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   iPhoneHellas

iPhoneHellas

    iPH Admin

  • 640.961 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:iPhoneHellas

Δημοσίευση 28/09/2017 - 18:56

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

 

Οι παρόντες όροι σε συνδυασμό με την Αίτηση Σύμβαση Σύνδεσης στο Δίκτυο Κινητής Τηλεφωνίας της COSMOTE-ΚΙΝΗΤΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΕ (εφεξής «COSMOTE») του Συνδρομητή και τους «Γενικούς Όρους Παροχής Υπηρεσιών COSMOTE» καθορίζουν τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης του πακέτου PLAY NOW UNLIMITED. H COSMOTE δύναται να τροποποιεί τους παρόντες Όρους σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία ενημερώνοντας αντίστοιχα τους συνδρομητές.
 
Το Πακέτο PLAY NOW UNLIMITED (εφεξής «Πακέτο») είναι διαθέσιμο για όλους τους συνδρομητές συμβολαίου COSMOTE (Οικιακό Συμβόλαιο, Εταιρικό Συμβόλαιο, Οικιακό ΚαρτοΣυμβόλαιο, Business Cost Control, WHAT’SUP, COSMOΚΑΡΤΑ, FROG, MobileInternet), που διαθέτουν ενσωματωμένη χρήση δεδομένων (ΜΒ) στο οικονομικό τους πρόγραμμα. Οι συνδρομητές καρτοκινητής θα πρέπει να έχουν ενεργό Πακέτο δεδομένων στη σύνδεσή τους. 

 

Το Πακέτο  παρέχει τη δυνατότητα στο συνδρομητή να κάνει χρήση των δεδομένων που παρέχει, μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας της COSMOTE σε συγκεκριμένες υπηρεσίες/εφαρμογές που λειτουργούν ως μέσα συνεχούς ροής βίντεο και μουσικής.
 
Oι υπηρεσίες/εφαρμογές είναι οι ακόλουθες: YOUTUBE, COSMOTETVGO, NETFLIX, AMAZONPRIMEVIDEO, MUBI, SPOTIFY, APPLEMUSIC, TIDAL, DEEZER (εφεξής Εφαρμογές). Η COSMOTE δύναται να τροποποιεί τις υπηρεσίες /εφαρμογές που συμμετέχουν στο Πακέτο με αντίστοιχη τροποποίηση των παρόντων όρων. 
 
Σε περίπτωση που κάποια από τις Εφαρμογές που περιλαμβάνονται στο Πακέτο απαιτεί συνδρομή για πρόσβαση στο περιεχόμενό της, το Πακέτο δεν τη συμπεριλαμβάνει και δεν εξασφαλίζει πρόσβαση σε αυτό το περιεχόμενο. HCOSMOTE παρέχει μόνο την πρόσβαση μέσω του δικτύου της στις παραπάνω Εφαρμογές και όχι απαραίτητα και στο περιεχόμενό τους.
 
 
ΤΡΟΠΟΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ / ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ
 
(α) Οι συνδρομητές Συμβολαίου μπορούν να ενεργοποιήσουν το Πακέτο με χρέωση στον λογαριασμό τους με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

  • Από το myinternet.cosmote.gr
  • Από το MyCOSMOTE App
  • Από το www.cosmote.gr
  • Στέλνοντας δωρεάν SMS στο 1256 με το λεκτικό PLAY
  • Σε ένα κατάστημα COSMOTE ή ΓΕΡΜΑΝΟΣ
  • Καλώντας την Εξυπηρέτηση Πελατών στο 13888 (χρέωση κλήσης βάσει Τιμοκαταλόγου του προγράμματος του συνδρομητή)

(β) Οι συνδρομητές ΚαρτοΣυμβολαίου μπορούν να ενεργοποιήσουν το Πακέτο με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

  • Καλώντας δωρεάν στο 1330
  • Στέλνοντας δωρεάν SMS στο 1330 με το λεκτικό PLAY 
  • Από το MyCOSMOTE App 
  • Σε ένα κατάστημα COSMOTE ή ΓΕΡΜΑΝΟΣ 
  • Καλώντας την Εξυπηρέτηση Πελατών στο 13888 (χρέωση κλήσης βάσει Τιμοκαταλόγου του προγράμματος του συνδρομητή)

Για συνδρομητές ΚαρτοΣυμβολαίου το Πακέτο χρεώνεται στον επόμενο λογαριασμό.

 
(γ) Οι συνδρομητές Καρτοκινητής μπορούν να ενεργοποιήσουν το Πακέτο με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

  • Απότο What’s Up Application,  www.m.whatsup.grγιασυνδρομητές WHAT’S UP
  • Από το MyCOSMOTE App για συνδρομητές COSMOΚΑΡΤΑ & FROG 
  • Καλώντας δωρεάν στο 1330
  • Στέλνοντας δωρεάν SMS στο 1330 με το λεκτικό PLAY3 

(δ) Οι συνδρομητές Συμβολαίου μπορούν να απενεργοποιήσουν το Πακέτο με ένα από τους παρακάτω τρόπους:

  • Απότο MyCOSMOTE App
  • Στέλνονταςδωρεάν SMS στο 1256 μετολεκτικό PLAY OFF 
  • Από το www.cosmote.gr
  • Σε ένα κατάστημα COSMOTE ή ΓΕΡΜΑΝΟΣ
  • Καλώντας την Εξυπηρέτηση Πελατών στο 13888 (χρέωση κλήσης βάσει Τιμοκαταλόγου του προγράμματος του συνδρομητή)

(ε) Οι συνδρομητές Καρτοσυμβολαίου μπορούν να απενεργοποιήσουν το Πακέτο στέλνοντας δωρεάν SMS στο 1330 με το λεκτικό “PLAYOFF

 
(στ) Το Πακέτο PLAYNOWUNLIMITED απενεργοποιείται αυτόματα σε περίπτωση:

  • Αλλαγής οικονομικού προγράμματος σε μη συμβατό πρόγραμμα με το Πακέτο
  • Αλλαγής της σύνδεσης από Συμβόλαιο σε ΚαρτοΣυμβόλαιο ή καρτοκινητό και το αντίστροφο 
  • Αλλαγής της σύνδεσης από Καρτοκινητό σε ΚαρτοΣυμβόλαιο και το αντίστροφο.

Σε περίπτωση αλλαγής οικονομικού προγράμματος κατά τα άνω ή απενεργοποίησης του Πακέτου, δεν μπορεί να γίνει χρήση των υπολειπόμενων δεδομένων του Πακέτου ακόμα και εάν δεν έχει παρέλθει ο χρόνος διάρκειάς του. 
 
(ζ) Η αγορά Πακέτου στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι εφικτή για όλους τους συνδρομητές COSMOTE.
 
Για τη χρήση του Πακέτου απαιτείται ρύθμιση της συσκευής του συνδρομητή ώστε να έχει πρόσβαση στο Ιnternet. Σε περίπτωση που ο συνδρομητής δεν έχει τις απαραίτητες ρυθμίσεις για πρόσβαση στο Internet από το κινητό του, μπορεί να καλέσει την Εξυπηρέτηση Πελατών στο 13888 (χρέωση κλήσης βάσει Τιμοκαταλόγου του προγράμματος χρήσης του συνδρομητή)

 

Η χρήση του Πακέτου δεν ισχύει όταν η κίνηση πραγματοποιείται μέσω Εικονικού ιδιωτικού δικτύου -VirtualPrivateNetwork («VPN»).
 
 
Χαρακτηριστικά του πακέτου

 

Η χρήση του Πακέτου προϋποθέτει ότι ο συνδρομητής διαθέτει πρόσβαση στο internet με ένα από τους ακόλουθους τρόπους: α) από την ενσωματωμένη χρήση δεδομένων (ΜΒ) του προγράμματός του, β) από πρόσθετο πακέτο δεδομένων, γ) με χρέωση ανά ΜΒ ή δ) μέσω της υπηρεσίας COSMOTEInternetDayPass. Σε αντίθετη περίπτωση ο συνδρομητής δε μπορεί να χρησιμοποιήσει τα δεδομένα του Πακέτου. 
 
Η χρήση των δεδομένων (ΜΒ) του Πακέτου αφορά μόνο για χρήση video ή μουσικής από τις συγκεκριμένες εφαρμογές. Η χρήση δεδομένων μέσα σε αυτές τις υπηρεσίες/εφαρμογές που δεν περιλαμβάνει χρήση video ή/και μουσικής χρεώνεται ως γενική χρήση Internet βάσει των όρων του προγράμματός χρήσης του συνδρομητή ή τυχόν άλλου ενεργοποιημένου Πακέτου Ιnternet βάσει του ισχύοντα τιμοκαταλόγου της COSMOTE, χωρίς να προηγείται ενημέρωσή του.
 
Για συνδρομητές Συμβολαίου και ΚαρτοΣυμβολαίου το Πακέτο ανανεώνεται αυτόματα κάθε μήνα και η χρέωση του μηνιαίου παγίου γίνεται στον λογαριασμό του συνδρομητή.
 
Η χρέωση του μηνιαίου παγίου γίνεται σύμφωνα με τον ισχύοντα Τιμοκατάλογο της COSMOTE. Το πάγιο του Πακέτου είναι μη αναλογικό και η χρέωση του γίνεται ανεξάρτητα από την ημέρα ενεργοποίησης ή απενεργοποίησης του Πακέτου. 
 
Τα δεδομένα (ΜΒ) του Πακέτου που είναι ενεργοποιημένα στα προγράμματα COSMOTEMobileInternet & MobileExtraSIM δε μπορούν να καταναλωθούν από τα προγράμματα φωνής με τα οποία μπορεί να έχουν συνδυαστεί.
Στα προγράμματα COSMOTEMobileFamily, τα ΜΒ του πακέτου δεν μοιράζονται μεταξύ των συνδέσεων που ανήκουν στα προγράμματα COSMOTEMobileFamily αλλά κάθε σύνδεση χρειάζεται να ενεργοποιήσει ξεχωριστό Πακέτο.
 
Το Πακέτο είναι συμβατό με όλες τις πρόσθετες υπηρεσίες εκτός από το Πακέτο COSMOTETVGO 5GB.
 
Για τη χρήση του Πακέτου κατά την περιαγωγή στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ισχύει πολιτική ορθής χρήσης βάσει του ισχύοντα τιμοκαταλόγου της COSMOTE.
Πληροφορίες για την Πολιτική Ορθής Χρήσης αναφέρονται στο www.cosmote.gr. Κατά την περιαγωγή στις χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν είναι δυνατή η χρήση του Πακέτου και κάθε χρήση δεδομένων γίνεται με βάση τον εκάστοτε ισχύοντα τιμοκατάλογο του προγράμματος του συνδρομητή. 
 
Με την ενεργοποίηση του Πακέτου PLAYNOWUnlimited όλα τα Video, εντός ή εκτός του Πακέτου, παρέχονται με ποιότητα/ανάλυση StandardDefinition (480p).
 
Στους συνδρομητές δίνεται η δυνατότητα να δουν video σε υψηλότερη ανάλυση, εφόσον το επιτρέπει το δίκτυο της COSMOTE και η ανάλυση του Video της αντίστοιχης εφαρμογής, με αποστολή SMS στον αριθμό 1256 (συνδρομητές συμβολαίου) ή 1330 (συνδρομητές ΚαρτοΣυμβολαίου, Καρτοκινητής και BusinessCostControl) του λεκτικού «PLAYNOWSTOP». Μετά την αποστολή του ανωτέρω μηνύματος , ο συνδρομητής θα καταναλώνει τα δεδομένα του προγράμματός του ή τα δεδομένα τυχόν πακέτου που έχει ενεργοποιήσει ή θα χρεώνεται σύμφωνα με τον εκάστοτε τιμοκατάλογο της COSMOTE για το πρόγραμμά του. Ο συνδρομητής μπορεί να επανέλθει στην κανονική λειτουργία του Πακέτου PLAYNOWUnlimited με αποστολή SMS στο 1256 το λεκτικό «PLAYNOWSTART». H προσωρινή απενεργοποίηση της ποιότητας StandardDefinition δε σημαίνει σε καμία περίπτωση την απενεργοποίηση του Πακέτου PLAYNOWUnlimited και εξακολουθεί να ισχύει η χρέωση του Πακέτου. 
 
 
Ειδικοί Όροι για τους συνδρομητές Καρτοκινητής:
 
Η χρήση του Πακέτου προϋποθέτει ο συνδρομητής να έχει πρόσβαση στο internet. Στην περίπτωση που δεν έχει υπολειπόμενα ΜΒ για γενική χρήση internet, και έχει ενεργή την υπηρεσία My Internet, η πρόσβαση στο internet διακόπτεται και δεν μπορεί να γίνει χρήση του Πακέτου. Στην περίπτωση που δεν έχει υπολειπόμενα ΜΒ για γενική χρήση internet, και δεν έχει ενεργή την υπηρεσία My Internet η επιπλέον πλοήγηση στο internet χρεώνεται αυτόματα με 1,30€/ημέρα, μέσω του Mobile Internet Day Pass, χωρίς να προηγείται ενημέρωση του συνδρομητή.

 

Η διάρκεια χρήσης του Πακέτου είναι τριάντα (30) ημέρες από την ενεργοποίησή του. 
 
 
ΓΕΝΙΚΑ
 
Η COSMOTE χρησιμοποιεί τεχνολογία εις βάθος ελέγχου δέσμης δεδομένων ώστε τα πληροφοριακά και επικοινωνιακά συστήματά της, που εξυπηρετούν την πλοήγηση του συνδρομητή στο διαδίκτυο (internet), να μπορούν να αναγνωρίσουν την χρήση δεδομένων για τις υπηρεσίες/εφαρμογές που περιλαμβάνονται στο Πακέτο με σκοπό τη χρέωση του συνδρομητή. 

 

H COSMOTE δεν συλλέγει, επεξεργάζεται και διαβιβάζει καμία άλλη πληροφορία και προσωπικά δεδομένα του συνδρομητή για κανέναν άλλο σκοπό, πέραν των όσων προβλέπονται στους παρόντες όρους και στην ισχύουσα νομοθεσία. 
 
Οι Εφαρμογές στις οποίες παρέχεται πρόσβαση μέσω του κάθε Πακέτου χρησιμοποιούνται “ως έχουν”, χωρίς δυνατότητα τροποποιήσεων ή άλλων επεμβάσεων από τον Συνδρομητή. Ο Συνδρομητής αποδέχεται, συμφωνεί και συνομολογεί ότι θα κάνει σύννομη και πρόσφορη χρήση των Εφαρμογών. Ως εκ τούτου ο Συνδρομητής, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, συμφωνεί ότι δεν θα κάνει χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου των Εφαρμογών για α) να προξενήσει βλάβη σε ανήλικο, β) να μεταδώσει ή να αποκτήσει πρόσβαση σε περιεχόμενο που είτε παραβιάζει οποιαδήποτε δικαιώματα τρίτων, είτε προσβάλει τη προσωπικότητα τρίτων, είτε παρενοχλεί με οποιονδήποτε τρόπο τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα τρίτων, είτε έρχεται, με οποιονδήποτε τρόπο, σε αντίθεση με το νόμο, γ) να παραπλανήσει οποιονδήποτε ως προς την προέλευση του περιεχομένου των Εφαρμογών, δ) να ζημιώσει με οποιονδήποτε τρόπο τη φήμη της COSMOTE ή και τρίτων, ε) να θέσει σε κίνδυνο την ασφάλεια του δικτύου της COSMOTE, στ) να προβεί με οποιονδήποτε τρόπο στην προώθηση αυτόκλητης ή μη εξουσιοδοτημένης διαφήμισης ή μη ζητηθέντων ηλεκτρονικών μηνυμάτων(spam), ζ) να αποκαλύπτει πληροφορίες που περιέχουν προσωπικά δεδομένα. Η COSMOTE προσπαθεί να εξασφαλίσει υψηλά ποσοστά ασφαλείας στη χρήση των Εφαρμογών, καθώς και όσο το δυνατόν ακριβείς, πλήρεις, αξιόπιστες, επίκαιρες πληροφορίες. Παρ’ όλα αυτά η COSMOTE δε δεσμεύεται και δεν παρέχει κανενός είδους εγγύηση αναφορικά με την ασφάλεια και το περιεχόμενο των Εφαρμογών. Ο Συνδρομητής είναι υπεύθυνος για κάθε κίνδυνο που μπορεί να προκαλέσει η χρήση οποιουδήποτε περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένης οποιασδήποτε απόφασής του να βασιστεί στην ορθότητα, πληρότητα, εγκυρότητα ή/και χρησιμότητα οποιουδήποτε περιεχομένου των Εφαρμογών. Η COSMOTE δεν φέρει οποιαδήποτε ευθύνη για την ασφάλεια, το σύννομο και την εγκυρότητα του περιεχομένου των Εφαρμογών των τρίτων, οι οποίοι (τρίτοι) έχουν την πλήρη αστική και ποινική ευθύνη για τις υπηρεσίες αυτές. Ο Συνδρομητής σ’ αυτές τις περιπτώσεις, πρέπει να απευθύνεται στους τρίτους για οτιδήποτε τυχόν προκύψει από την επίσκεψη ή/και χρήση των Εφαρμογών αυτών. Η COSMOTE δικαιούται να τροποποιεί τους όρους πρόσβασης και χρήσης στις Εφαρμογές, καθώς και να διακόπτει ή τροποποιεί οποιαδήποτε Εφαρμογή. Η χρήση και πρόσβαση στις Εφαρμογές σημαίνει ρητή και ανεπιφύλακτη εκ μέρους του Συνδρομητή αποδοχή των γενικών και των τυχόν ειδικών όρων κάθε Εφαρμογής, όπως εκάστοτε ισχύουν. Επισημαίνεται ότι οι ανήλικοι, που δεν έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, απαγορεύεται να κάνουν χρήση των Εφαρμογών που σύμφωνα με το νόμο απευθύνονται αποκλειστικά σε ενήλικες. Σε περίπτωση που ανήλικοι, παρά τη ρητή ως άνω απαγόρευση, κάνουν χρήση των Εφαρμογών που θεωρούνται ακατάλληλες για αυτούς, η COSMOTE δεν φέρει καμία ευθύνη, δεδομένου ότι η προστασία των ανηλίκων αποτελεί πρωτίστως υποχρέωση του Συνδρομητή, ο οποίος ευθύνεται αποκλειστικά. Η χρήση των Εφαρμογών συνιστά αποδοχή των όρων χρήσης τους εκ μέρους του Συνδρομητή.


Behind the Scenes...

#3   iPhoneHellas

iPhoneHellas

    iPH Admin

  • 640.961 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:iPhoneHellas

Δημοσίευση 28/09/2017 - 19:05

COSMOTE PLAY NOW UNLIMITED (FAQ)
 
1. Ποιες πλατφόρμες/πάροχοι περιεχομένου συμμετέχουν;
Οι πλατφόρμες/πάροχοι περιεχομένου που περιλαμβάνει το πακέτο Play Now Unlimited για Video/Music είναι οι ακόλουθες: 

Video: YouTube, COSMOTE TV GO, Netflix, Amazon Prime Video, Mubi 
Music: Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal 
θα εμπλουτίζουμε συνεχώς τη λίστα των παρόχων για απεριόριστο video και music streaming, για να απολαμβάνετε ακόμα πιο πλούσιο περιεχόμενο και να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία Mobile Internet
 
2. Τι περιλαμβάνει το πακέτο Play Now Unlimited;
To πακέτο περιλαμβάνει απεριόριστο video, music και live streaming από τις πλατφόρμες/πάροχοι περιεχομένου ή τις ιστοσελίδες των υπηρεσιών που συμμετέχουν στο πακέτο Play Now Unlimited. Οποιαδήποτε άλλη χρήση εκτός από Video και Music streaming που γίνεται στις παραπάνω πλατφόρμες/πάροχοι περιεχομένου δεν περιλαμβάνεται στα δωρεάν data των πακέτων. 

Επίσης, η χρήση internet που πραγματοποιείται μέσω εξωτερικών συνδέσμων των εφαρμογών, δεν περιλαμβάνεται στις δωρεάν παροχές και χρεώνεται σύμφωνα με τους όρους του προγράμματός σου βάσει του ισχύοντα τιμοκαταλόγου της COSMOTE, χωρίς να προηγείται ενημέρωση.
 
3. Με ποια προγράμματα είναι συμβατό τo πακέτο COSMOTE Play Now Unlimited?
To πακέτο COSMOTE Play Now Unlimited είναι συμβατό με όλα τα προγράμματα που έχουν ενσωματωμένα data: Συμβολαίου και ΚαρτοΣυμβολαίου (για ιδιώτες και επαγγελματίες) ή Καρτοκινητής με ενεργό πακέτο data.
 
4. Τι γίνεται σε περίπτωση που οι πλατφόρμες/πάροχοι περιεχομένου που περιλαμβάνονται στο πακέτο PLAY Now Unlimited δεν είναι δωρεάν αλλά έχουν συνδρομή? 
Το PLAY Now Unlimited δεν εξασφαλίζει πρόσβαση στο περιεχόμενο των εφαρμογών στην περίπτωση που απαιτείται συνδρομή. Το PLAY Now Unlimited παρέχει μόνο την πρόσβαση μέσω του δικτύου της COSMOTE στις πλατφόρμες/πάροχοι περιεχομένου.
 
5. Πώς ενεργοποιώ το πακέτο?

Αν έχεις πρόγραμμα συμβολαίου:

  • Απότο myinternet.cosmote.gr
  • Απότο MyCOSMOTE App
  • Από το MyCOSMOTE του www.cosmote.gr
  • Στέλνοντας δωρεάν SMS στο 1256 με το λεκτικό PLAY
  • Σε ένα κατάστημα COSMOTE ή ΓΕΡΜΑΝΟΣ
  • Καλώντας την Εξυπηρέτηση Πελατών στο 13888 (χρέωση κλήσης βάσει Τιμοκαταλόγου του προγράμματος του συνδρομητή)

Αν έχεις ΚαρτοΣυμβόλαιο:

  • Καλώντας δωρεάν στο 1330
  • Στέλνοντας δωρεάν SMS στο 1330 με το λεκτικό PLAY
  • Από το MyCOSMOTEApp
  • Σε ένα κατάστημα COSMOTE ή ΓΕΡΜΑΝΟΣ 
  • Καλώντας την Εξυπηρέτηση Πελατών στο 13888 (χρέωση κλήσης βάσει Τιμοκαταλόγου του προγράμματος του συνδρομητή)

Αν έχεις καρτοκινητό:

  • Από το What’s Up Application,  www.m.whatsup.grγιασυνδρομητές WHAT’S UP
  • Από το MyCOSMOTE App για συνδρομητές COSMOΚΑΡΤΑ & FROG 
  • Καλώντας δωρεάν στο 1330
  • Στέλνοντας δωρεάν SMS στο 1330 με το λεκτικό PLAY3 

6. Πώς απενεργοποιώ το πακέτο?

Αν έχεις πρόγραμμα συμβολαίου:

  • Από το MyCOSMOTE App
  • Στέλνοντας δωρεάν SMS στο 1256 με το λεκτικό PLAYOFF
  • Από το MyCOSMOTE του www.cosmote.gr

Αν έχεις ΚαρτοΣυμβόλαιο με δωρεάν SMS στο 1330 με το λεκτικό PLAYOFF
 
7. Μπορώ να χρησιμοποιώ το πακέτο PLAY Now Unlimited αν μου έχουν τελειώσει τα ΜΒ του προγράμματός μου για γενική χρήση Internet;
Απαραίτητη προϋπόθεση για να χρησιμοποιήσεις το πακέτο PLAY NOW Unlimited είναι να έχεις πρόσβαση στο Ιnternet είτε από τα MB του προγράμματός σου, είτε από πρόσθετο πακέτο MB είτε με χρέωση ανά ΜΒ. Σε περίπτωση που η πρόσβαση στο Ιnternet έχει διακοπεί μέσω της υπηρεσίας MyInternet, δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το πακέτο PLAY NOW Unlimited. Μπες στο myinternet.comsote.gr και ενεργοποίησε ένα πακέτο! 

Εάν είσαι συνδρομητής καρτοκινητής, στην περίπτωση που δεν έχεις υπολειπόμενα ΜΒ για γενική χρήση internet, και έχεις ενεργή την υπηρεσία My Internet, η πρόσβαση στο Ιnternet διακόπτεται και δεν μπορείς να κάνεις χρήση του πακέτου. Στην περίπτωση που δεν έχεις υπολειπόμενα ΜΒ για γενική χρήση internet, και δεν έχεις ενεργή την υπηρεσία My Internet, η επιπλέον πλοήγηση στο Ιnternet χρεώνεται αυτόματα με 1,30€/ημέρα, μέσω του Mobile Internet Day Pass, χωρίς να προηγηθεί ενημέρωση σου.
 
8. Μπορώ να μοιράζομαι το πακέτο PLAY NOW Unlimited από μια σύνδεση Mobile Internet σε μια σύνδεση φωνής?
Όχι αυτό δεν είναι δυνατό. Χρειάζεται να ενεργοποιήσεις διαφορετικό πακέτο στη σύνδεση φωνής που διαθέτεις.
 
9. Έχω το πρόγραμμα COSMOTE Mobile Family. Μπορώ να μοιράζομαι ένα πακέτο PLAY NOW Unlimited με τα υπόλοιπα μέλη του προγράμματος?
Όχι αυτό δεν είναι δυνατό. Χρειάζεται να ενεργοποιήσεις διαφορετικό πακέτο σε κάθε μέλος του προγράμματος COSMOTE Mobile Family.
 
10. Έχω ΚαρτοΣυμβόλαιο, πώς πληρώνω το πακέτο?
Tο πακέτο χρεώνεται στον επόμενο λογαριασμό σου και ανανεώνεται αυτόματα κάθε μήνα.
 
11. Τι συμβαίνει αν ταξιδέψω στο εξωτερικό;
Για τη χρήση του πακέτου PLAY NOW Unlimited κατά την περιαγωγή στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ισχύει πολιτική ορθής χρήσης. Για το πακέτο PLAY NOW Unlimited μπορείς να χρησιμοποιήσεις 3,2 GB. Όταν ξεπεράσεις τα παραπάνω όριo, θα καταναλώσεις τα ΜΒ του προγράμματός σου ή τα ΜΒ από τυχόν άλλο πακέτο που έχεις ενεργοποιήσει και είναι διαθέσιμο στην περιαγωγή. Για όλες τις υπόλοιπες χώρες του κόσμου , η χρήση MB για τις πλατφόρμες/πάροχοι περιεχομένου που συμμετέχουν στο πακέτο PLAY NOW Unlimited θεωρείται γενική χρήση Internet και η χρέωση είναι βάσει του εκάστοτε ισχύοντα τιμοκαταλόγου COSMOTE.
 
12. Το πακέτο PLAY NOW Unlimited, είναι πραγματικά Unlimited?
Το πακέτο PLAY NOW Unlimited είναι πραγματικά Unlimited χωρίς καμία πολιτική ορθής χρήσης!
 
13. Σε τι ποιότητα βλέπω τα Video με το πακέτο PLAY NOW UNLIMITED?
Θα βλέπεις όλα τα Video, ακόμη και αυτά που προέρχονται από πλατφόρμες/πάροχοι περιεχομένου που δε συμμετέχουν στο πακέτο PLAY NOW Unlimited , με ποιότητα/ανάλυση standard definition (480p). Έτσι, ακόμα και σε πλατφόρμες/πάροχοι περιεχομένου που δε συμμετέχουν στο πακέτο θα καταναλώνεις πολύ λιγότερα ΜΒ από το πρόγραμμά σου. 

Τι γίνεται αν έχω το πακέτο PLAY NOW Unlimited και θέλω να δω ένα video σε καλύτερη ποιότητα από Standard Definition? 

Μπορείς να απενεργοποιήσεις προσωρινά την ποιότητα standard definition (480p) και να δεις video σε υψηλότερη ανάλυση, εφόσον το επιτρέπει το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας και η ποιότητα του Video. 

Για την προσωρινή απενεργοποίηση του πακέτου στέλνεις SMS «PLAYNOW STOP». στο 1256 (συνδρομητές συμβολαίου) ή στο 1330 (συνδρομητές ΚαρτοΣυμβολαίου και Καρτοκινητής) 

Για όσο διάστημα έχεις απενεργοποιήσει την ποιότητα standard definition, θα καταναλώνεις MB από το πρόγραμμά σου. 

Μπορείς να επανέλθεις στην κανονική λειτουργία του πακέτου PLAY NOW Unlimited με αποστολή SMS στον αριθμό 1256 (συνδρομητές συμβολαίου) ή στο 1330 (συνδρομητές ΚαρτοΣυμβολαίου και Καρτοκινητής) το λεκτικό «PLAYNOW START». H προσωρινή απενεργοποίηση της ποιότητας standard definition δε σημαίνει σε καμία περίπτωση την οριστική απενεργοποίηση του πακέτου PLAY NOW Unlimited και το πάγιό σου συνεχίζει να χρεώνεται κανονικά.
 
14. Είμαι συνδρομητής COSMOTE ONE. Έχω κάποιο προνόμιο αν ενεργοποιήσω το πακέτο PLAY NOW Unlimited?
Βεβαίως! Μόνο εσύ θα streamάρεις όλα τα Video στην υψηλότερη δυνατή ανάλυση (ΗD)!
 
15. Τι γίνεται αν χρησιμοποιώ WiFi?
Σε περίπτωση που streamαρετε στις πλατφόρμες/πάροχοι περιεχομένου από WiFi θα έχετε την υψηλότερη δυνατή ποιότητα που επιτρέπει το WiFi δίκτυο.
 
16. Είμαι πάροχος εφαρμογής και ενδιαφέρομαι να συμπεριληφθώ στο COSMOTE PLAY NOW. Τι πρέπει να κάνω?
Σε περίπτωση που είσαι πάροχος εφαρμογής της οποίας οι υπηρεσίες εμπίπτουν στην κατηγορία Video/Music και live streaming και επιθυμείς να συμπεριληφθείς σε αυτή, επικοινώνησε μαζί μας στο email streaming@cosmote.gr για να λάβεις συγκεκριμένες διευκρινήσεις επί της διαδικασίας.
 
17. Μοιράζεται η COSMOTE τα δεδομένα μου με τους παρόxους των εφαρμογών του πακέτου;
Η COSMOTE συλλέγει και επεξεργάζεται δεδομένα , τα οποία είναι απαραίτητα για την παροχή του πακέτου βάσει των όρων χρήσης του και δε μοιράζεται σε καμία περίπτωση τα δεδομένα αυτά με τους παρόχους που συμμετέχουν στο πακέτο.


Behind the Scenes...

#4   paparainbow

paparainbow

    iPH Contributor

  • 1.875 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 28/09/2017 - 19:37

15 euro για SD ποιοτητα στα video το 2017 ειναι φοβερη προσφορα....!

 

 

Μονο για μουσικη εχει νοημα, αλλα και παλι, αν ειναι να πληρωνεις και spotify/apple music κλπ και το stream ξεφευγει πολυ.

 

Γενικα δεν πιστευω πως απευθυνεται σε μεγαλο κοινό, εκτός κι αν με καποιο τροπο (που δεν διαβασα με μια γρηγορη ματια) μπορεις να βλεπεις και καμια τηλεοραση -  κανενα αγωνα.


legit


#5   MethAvrio

MethAvrio

    iPH Addict

  • 792 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 28/09/2017 - 19:47

Δώσε ένα unlimited ίντερνετ με ορθή χρήση και μετά 128kbps ταχύτητα και άσε τις μεταξωτές κορδέλες.



#6   iPhoneHellas

iPhoneHellas

    iPH Admin

  • 640.961 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:iPhoneHellas

Δημοσίευση 28/09/2017 - 20:04

15 euro για SD ποιοτητα στα video το 2017 ειναι φοβερη προσφορα....!

 

Μονο για μουσικη εχει νοημα, αλλα και παλι, αν ειναι να πληρωνεις και spotify/apple music κλπ και το stream ξεφευγει πολυ.

 

Γενικα δεν πιστευω πως απευθυνεται σε μεγαλο κοινό, εκτός κι αν με καποιο τροπο (που δεν διαβασα με μια γρηγορη ματια) μπορεις να βλεπεις και καμια τηλεοραση -  κανενα αγωνα.

 

€20. Τα €15 είναι προσφορά γνωριμίας, μέχρι 31/10/2017.


Behind the Scenes...

#7   dream21

dream21

    iPH Hero

  • 3.897 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 28/09/2017 - 20:20

Πολύ καλό μπράβο στην COSMOTE.. Απεριόριστο streaming σε Spotify- Apple Music και YouTube HD streaming όσοι έχουν COSMOTE one

Τελευταία επεξεργασία από: dream21, 28/09/2017 - 20:21


#8   agnostos13

agnostos13

    iPH Contributor

  • 1.823 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 28/09/2017 - 20:28

Οταν το spotify streaming ηταν free μεχρι προσφατα και τωρα χρεωνεται 15€ δεν μου φαινεται προσφορα...
Επισης για video streaming η cosmote γιατι ζηταει 15€ οταν η vodafone το δινει με 4,5€;


#9   canecorso

canecorso

    iPH Elite Poster

  • 1.962 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad mini 4 +4G

Δημοσίευση 28/09/2017 - 21:43

Ποιότητα SD 480p .Aν θες καλύτερη ποιότητα πρέπει να σταματήσεις την υπηρεσία με κάποιο μήνυμα πχ για να χρεώθεις με το υπάρχων προγράμμα σου και μετά ξανά μανά νέο μήνυμα ώστε να γυρίσεις πάλι στο unlimited
Cosmote εγγύηση ....


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Τελευταία επεξεργασία από: canecorso, 28/09/2017 - 21:44

  • Some People Play the Game ......Others Change it........Powered By BlackBerry PassPort .

#10   ChrisDs

ChrisDs

    iPH Contributor

  • 941 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 28/09/2017 - 22:37

Αχαχαχαχαχα τι λένε τα άτομα??? Καλά δεν ντρέπονται λίγο? Βγαίνει και καμαρώνει κιόλας ο Chief Commercial Officer. Απαράδεκτοι. Αλλά βλέπεις στην Ελλάδα δεν υπάρχει δικαιοσύνη ούτε τίποτα. Τα πρόστιμα που θα έπρεπε να έχουν φάει μαζί με την Vodafone για τις εναρμονισμένες πρακτικές δεν έχουν τελειωμό.

#11   michkal91

michkal91

    iPH Elite Poster

  • 2.335 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:Michkal91

Δημοσίευση 29/09/2017 - 06:01

480p? 480p? 480p? Το 2017; Και αναφέρουν ότι δεν υπάρχει και πολιτική ορθής χρήσης;

#12   pleyraki

pleyraki

    iPH newbie

  • 1 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 30/09/2017 - 15:13

Να βάλω μια άλλη παράμετρο; Εδώ μιλάμε για επιλεκτική προώθηση δεδομένων, αυτό που λένε https://en.m.wikiped..._discrimination data discrimination.

Μια εταιρία σε δεσπόζουσα θέση που θέλει να έχει κοινωνικό πρόσωπο, δεν πρέπει να προωθεί τέτοιες πρακτικές.

Κάθε ευνομούμενη πολιτεία δε, πρέπει να τις τιμωρεί.

Α. Πλευράκης.

Τελευταία επεξεργασία από: pleyraki, 30/09/2017 - 15:14





Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες