Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Κάτι δεν πάει καλά με το illumine...

• Please log in to reply
4 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   redcomic7

redcomic7

iPH newbie

• 4 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 02/02/2010 - 01:19

Έχω ένα iphone 3g το οποίο χθες αποφάσισα από os 3.0 να το αναβαθμίσω σε 3.1.2 (άργησα το ξέρω). Για πάρα πολύ καιρό λοιπόν είχα σαν θέμα το illumine, το οποίο μου αρέσει για τα απλά χρώματα του αλλά κυρίως για την τεράστια ποικιλία του σε icons. Αφού πέρασα όλα τα apps που ήθελα το κατεβάζω από το modmyi και το βάζω στο winterboard αλλά προς έκπληξη μου παρατηρώ ότι υπήρχαν πολλές εφαρμογές που ενώ πριν το upgrade είχαν icon του illumine, τώρα έχουν το default τους, με αποτέλεσμα να είναι άθλιο το αποτέλεσμα ειδικά σε σχέση με το πως ήταν. Μήπως έχω κάνει κάτι λάθος;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   DINFUN

DINFUN

-

• 16,182 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 02/02/2010 - 01:30

Επανεκινηση έκανες στη συσκευη;

#3   computeras

computeras

Advanced Member

• 916 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 02/02/2010 - 02:12

Αυτό με το illumine το θέμα το έχω αντιμετωπίσει και εγώ. Δεν έχω καταλάβει ακόμα τι παίζει (όχι οτι το έψαξα ιδιαίτερα). Λοιπόν εάν κάνεις εγκατάσταση μια εφαρμογή η οποία δεν έχει εικονίδιο μέσα στον φάκελο του θέματος αλλάζει αυτόματα το εικονίδιο, γίνεται πιο μικρό και μπαίνει το άσπρο "νέον" από κάτω. Εάν την έχει βάζει το αντίστοιχο εικονίδιο. Τώρα εάν έχεις κάποιες εφαρμογές ήδη εγκατεστημένες όταν ενεργοποιήσεις το θέμα θα αλλάξει μόνο τα εικονίδια για τα οποία έχει εικόνα.

#4   redcomic7

redcomic7

iPH newbie

• 4 μηνύματα

Δημοσίευση 02/02/2010 - 02:43

Και επανεκίνηση έκανα και το illumine ξαναεγκατέστησα, μέχρι και το winterboard θα ξαναεγκαταστήσω τώρα, αν και ξέρω ότι δεν θα βοηθήσει. Το σκέφτηκα αυτό που λες computera αλλά μια απ' τα ίδια... δηλαδή διέγραψα ένα app που δεν είχε icon του illumine και το επανεγκατέστησα αλλά πάλι είχε το ίδιο αποτέλεσμα... Μάλιστα το έκανα με app που ήταν εντάξει το icon του πριν το upgrade.

#5   redcomic7

redcomic7

iPH newbie

• 4 μηνύματα

Δημοσίευση 02/02/2010 - 03:12

Οκ το πρόβλημα λύθηκε και δεν θα το είχα βρει αν δεν έλιωνα τόσες πολλές ώρες να βλέπω video για το iphone στο internet. Το πρόβλημα λοιπόν ήταν ότι πριν το upgrade είχα μετονομάσει με την βοήθεια του rename μερικά apps, αλλά επειδή η μετονομασία είχε γίνει όταν ήδη είχα βάλει το illumine αυτό δεν επηρέασε τίποτα. Όταν ξαναπέρασα το rename μετά to upgrade, έβαλα τελευταίο το illumine και επειδή τα .png αρχεία δεν βρήκαν κοινές ονομασίες με τις εφαρμογές δεν λειτούργησαν... Έτσι μπήκα απλά με το winSCP και έκανα το απαραίτητο rename στα .png αρχεία που χρειαζόντουσαν. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον παιδιά ελπίζω το topic να βοηθήσει και άλλους στο μέλλον που θα έχουν το ίδιο πρόβλημα. Αν ξέρετε κιόλας που μπορώ να βρω και άλλα illumine icons θα βοηθούσε :P

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες