Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 15 ψήφοι

iPhone X - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
4213 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1561   BAGGELISSMART

BAGGELISSMART

iPH Contributor

• 1.058 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 07/11/2017 - 12:59

You aren't permitted to upload this kind of file

μηπως εννοεις το καταστημα στην μπενακη στην αθηνα? εφερε ενα κομματι για πωληση,στην σταδιου δεν εφερε ποτε!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1562   BAGGELISSMART

BAGGELISSMART

iPH Contributor

• 1.058 μηνύματα

Δημοσίευση 07/11/2017 - 13:03

επειδη ποσταρες αυτο τον αριθμο  2103845123 δεν ειναι το καταστημα γερμανος της σταδιου, ειναι το καταστημα στην ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ στα εξαρχεια φιλε μου!!!!!!!!!!!!

#1563   elfotou

elfotou

iPH newbie

• 56 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 07/11/2017 - 13:04

Γερμανος Σταδιου αν θυμαμαι καλα Χ 64 silver ετοιμοπαραδωτο

Τηλ 2103845123

Το τηλέφωνο είναι από το κατάστημα της Ακαδημίας και όχι της Σταδίου. 

Στην Σταδίου κάλεσα μόλις έκανες το post και δεν είχε, αντίθετα στο τηλέφωνο που έβαλες μίλησα με κάποιον κύριο ο οποίος είπε ότι έχει αλλά μόλις είπα ότι θέλω τιμολόγιο είπε ότι μόνο με απόδειξη μπορώ καθώς ουσιαστικά θέλουν να πουλήσουν το demo! Το οποίο πρώτον δεν ξέρω αν είναι νόμιμο και δεύτερον αν θα καλύπτει η εγγύηση.. θα άξιζε μόνο αν το έδιναν σε αρκετά χαμηλότερη τιμή. Κάτι το οποίο δεν νομίζω να κάνει σε κάποιον άκυρο που απλά πήρε τηλέφωνο..

#1564   panosxxx

panosxxx

iPH Member

• 333 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max

Δημοσίευση 07/11/2017 - 13:04

μηπως εννοεις το καταστημα στην μπενακη στην αθηνα? εφερε ενα κομματι για πωληση,στην σταδιου δεν εφερε ποτε!

Κοίτα, όποιο κατάστημα και να εννοεί, άν έτσι του ειπε ο υπάλληλος στο τηλέφωνο, δεν νομίζω να είναι τρελλός ο άνθρωπος και να το αναφέρει. Εκτός αν είναι τρολλ, που δεν μου κάνει για τέτοιο. Για να το πει εδώ, απο κάπου το άκουσε, τώρα αν ισχύει ή όχι, δεν μπορεί να ξέρει όποιος τηλεφωνεί σε ενα μαγαζί αν ο υπάλληλος λέει αλήθεια ή λέει οτι του κατέβει. Έτσι δεν είναι ? Ειρήνη Υμίν ! :)

ΕDIT: Προφανώς απλά μπέρδεψε το μαγαζί, οπότε και ο ενας εχει δίκιο και ο άλλος. Ολα καλά.

Τελευταία επεξεργασία από: panosxxx, 07/11/2017 - 13:06

#1565   elfotou

elfotou

iPH newbie

• 56 μηνύματα

Δημοσίευση 07/11/2017 - 13:08

http://www.insomnia....4gb-space-gray/

Ψεύτικη αγγελία όποιος το δει! κάποιος τρολλάρει γιατί δεν έχει κάτι καλύτερο να κάνει!

#1566   KonstantinosIX

KonstantinosIX

iPH newbie

• 34 μηνύματα

Δημοσίευση 07/11/2017 - 13:08

Στο τηλεφωνο που εγραψα υπαρχει-υπηρχε.
Επειδη πηρα σε 4-5 καταστηματα να δω αν υπαρχει διαθεσιμοτητα.
Ημαρτον.
Παμε να βοηθησουμε κανενα ανθρωπο και κραζετε.

#1567   koumos

koumos

iPH User

• 163 μηνύματα

Δημοσίευση 07/11/2017 - 13:09

http://www.insomnia....4gb-space-gray/

Ψεύτικη αγγελία όποιος το δει! κάποιος τρολλάρει γιατί δεν έχει κάτι καλύτερο να κάνει!

χαχαχα! Θα βρούμε είπαμε, άσε τις αγγελίες!

#1568   BAGGELISSMART

BAGGELISSMART

iPH Contributor

• 1.058 μηνύματα

Δημοσίευση 07/11/2017 - 13:09

Κοίτα, όποιο κατάστημα και να εννοεί, άν έτσι του ειπε ο υπάλληλος στο τηλέφωνο, δεν νομίζω να είναι τρελλός ο άνθρωπος και να το αναφέρει. Εκτός αν είναι τρολλ, που δεν μου κάνει για τέτοιο. Για να το πει εδώ, απο κάπου το άκουσε, τώρα αν ισχύει ή όχι, δεν μπορεί να ξέρει όποιος τηλεφωνεί σε ενα μαγαζί αν ο υπάλληλος λέει αλήθεια ή λέει οτι του κατέβει. Έτσι δεν είναι ? Ειρήνη Υμίν ! :)

ΕDIT: Προφανώς απλά μπέρδεψε το μαγαζί, οπότε και ο ενας εχει δίκιο και ο άλλος. Ολα καλά.

ναι δεν υπαρχει προβλημα προς θεου,αν ειναι δυνατον,απλα να λεμε κατι οταν ειναι σιγουρο,οχι οτι μας λεει ο καθε υπαλληλος στο τηλεφωνο!!!

#1569   elfotou

elfotou

iPH newbie

• 56 μηνύματα

Δημοσίευση 07/11/2017 - 13:11

χαχαχα! Θα βρούμε είπαμε, άσε τις αγγελίες!

Χαχαχα μωρέ θα βρούμε (ελπίζω σύντομα) αλλά πραγματικά θα γελάσεις με την απάντηση που μου έδωσε στην αγγελία! 

#1570   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 07/11/2017 - 13:12

ναι δεν υπαρχει προβλημα προς θεου,αν ειναι δυνατον,απλα να λεμε κατι οταν ειναι σιγουρο,οχι οτι μας λεει ο καθε υπαλληλος στο τηλεφωνο!!!

Καλώς ή κακώς, όταν ένας υπάλληλος σηκώνει το τηλέφωνο του καταστήματος και δίνει μία απάντηση σε μία ερώτηση αντί να πει "δεν ξέρω", η απάντηση που παίρνω εγώ σαν πελάτης θεωρώ ότι είναι η επίσημη απάντηση του καταστήματος.

Αλλιώς να μην τον άφηναν να σηκώσει το τηλέφωνο.

#1571   KonstantinosIX

KonstantinosIX

iPH newbie

• 34 μηνύματα

Δημοσίευση 07/11/2017 - 13:13

Παντως αν μου βρειτε ενα Χ 256 Space Grey ευχαριστως να παω να το παρω απο το να περιμενω, μιας που δεν εχω πλεον τηλ λαι εχω ξεμεινει με ενα note.

#1572   giolnts

giolnts

iPH Elite Poster

• 3.429 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 07/11/2017 - 13:58

Ξέχασα!
Για να γελάσουμε λίγο!! Με αφορμή το παραπάνω σχόλιο
Χθες μπαίνω σε κατάστημα Κωτσόβολος στην Θεσσαλονίκη.
Ρωτάω το παλικάρι... Να σου κάνω μια ερώτηση που είμαι σίγουρος πως θα μου απαντήσεις όχι? Μου λέει.. Ναι παρακαλώ. Τον ρωτάω Iphone 10 έχετε?
Και η απάντηση?? Δεν έχει βγει Iphone 10!!! μέχρι Iphone 8 έχουν βγάλει. Με πιάσανε τα γέλια.....

Από αυτό, μέχρι το "η iPhone δεν μας έχει ενημερώσει για το ποτέ θα έχουμε επόμενη παραλαβή". Ποσο άσχετοι ορισμένοι.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

#1573   SmartSteli0s

SmartSteli0s

iPH Enthousiast

• 406 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 07/11/2017 - 14:02

Από αυτό, μέχρι το "η iPhone δεν μας έχει ενημερώσει για το ποτέ θα έχουμε επόμενη παραλαβή". Ποσο άσχετοι ορισμένοι.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

θεωρω οτι δεν κανουν τετοια ατομα σε τετοιες δουλειες.

γνωμη μου ταπεινη.

το ανεφερα κ εγω.media markt συγγρου ερχεται η αλλη με υφος πολλων καρδιναλιων και μου λεει τι θα θελατε της λεω...το iphone 10 ...με κοιταει...μου λεει ποιο;;;λεωτο καινουριο το X ΛΑΤΙΝΙΚΟ...δλδ 10!!

ΓΥΡΝΑΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ αλλο υπαλληλο...και του λεει εχουμε κανενα 6αρι;;;

λεει φυσικα!!λεω παιδια ευθυγραμμιστειτε λιγο iphone ''ΕΞ''  δλδ Χ σας το ειπα μπας και καταλαβαιτε το 10 εννοω!!ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΑ ΤΟΥ ΡΟΦΟΥ....μεχρι 8 εχει βγαλει....τους λεω ερχεστε λιγο εδω στο γαμημενο σας το σταντ...βλεπετε;;;; iphone X(10) 

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....αυτο ουτε για δειγμα......ρε στην κολαση μεχρι να βγει ο ηλιος!!!ΠΟΤΕ ΔΛΔ!!!!!

#1574   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα

Δημοσίευση 07/11/2017 - 14:25

γνωμη μου ταπεινη.

το ανεφερα κ εγω.media markt συγγρου ερχεται η αλλη με υφος πολλων καρδιναλιων και μου λεει τι θα θελατε της λεω...το iphone 10 ...με κοιταει...μου λεει ποιο;;;λεωτο καινουριο το X ΛΑΤΙΝΙΚΟ...δλδ 10!!

λεει φυσικα!!λεω παιδια ευθυγραμμιστειτε λιγο iphone ''ΕΞ''  δλδ Χ σας το ειπα μπας και καταλαβαιτε το 10 εννοω!!ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΑ ΤΟΥ ΡΟΦΟΥ....μεχρι 8 εχει βγαλει....τους λεω ερχεστε λιγο εδω στο γαμημενο σας το σταντ...βλεπετε;;;; iphone X(10) 

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....αυτο ουτε για δειγμα......ρε στην κολαση μεχρι να βγει ο ηλιος!!!ΠΟΤΕ ΔΛΔ!!!!!

Καλά αυτό με το Χ, το" Εξ" και το 10 δεν θες να ξέρεις πόσες φορές το άκουσα από πωλητές. Έπεσα και σε περιπτώσεις που επέμεναν κιόλας οταν τους ζήταγα iPhone 10 ότι δεν υπάρχει τέτοιο και ότι κάνω λάθος γιατί λέγεται "Εξ". Και όταν τους εξηγούσα ότι το Χ είναι το λατινικό 10 με κοίταγαν με ύφος ροφού. Μιλάμε τόσα face palms είχα πολύ καιρό να ρίξω...

Συνημμένο αρχείο  Triple_facePalm.jpg   54,64KB   56 λήψεις

Τελευταία επεξεργασία από: ChrisDs, 07/11/2017 - 14:27

#1575   panosxxx

panosxxx

iPH Member

• 333 μηνύματα

Δημοσίευση 07/11/2017 - 14:29

γνωμη μου ταπεινη.

Η ΜΟΝΗ δικαιολογία που μπορώ να βρώ, γιατί είμαι καλός άνθρωπος, είναι οτι σε μαγαζιά με πολλά προιόντα τύπου Κωτσόβολος και Media Markt, μπορεί τα παιδάκια να έχουν πόστο στα ψυγεία ή στις καφετιέρες ας πούμε, οπότε να είναι άσχετα. Αλλά αν είναι στο τμήμα κινητών, με τέτοια ασχετοσύνη ΠΩΣ θα πουλήσουν οτιδήποτε στον πελάτη που έχει μια στοιχειώδη γνώση ??? Απορώ με τι κριτήρια τους προσλαμβάνουν, αντί να πάρουν παιδιά που ψάχνουν δουλειά και είναι και ενημερωμένα και το ψάχνουν το αντικείμενο τους...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7

0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες